АТАКА КЛОНІВ 3: "Маямський" аферист Волошин реанімував інтернетні підробки "Закарпаття онлайн"

"Закарпаття онлайн" закликає своїх читачів і загалом всіх користувачів соціальної мережі Фейсбук не «вестися» на такі низькопробні провокації. Ті, хто помилився, вподобавши чорне фейсбуківське «дзеркало» нашого ресурсу, мають можливість відписатися від цього джерела фейків. А всі інші мають можливість спільно закрити фейкову сторінку – заблокувавши її для себе, або спільно поскаржившись на неї Адміністрації Фейсбуку. При цьому щирою підставою скарги може бути вказане Фейсбуком як порушення «Шахрайство».

АТАКА КЛОНІВ 3: "Маямський" аферист Волошин реанімував інтернетні підробки "Закарпаття онлайн"

Учора, в четвер, 10 січня, депутат-аферист Ужгородської міської ради Іван Волошин, за результатами діяльності якого відкрито ряд кримінальних проваджень, реанімував з небуття клони популярного інтернет-видання Закарпаття онлайн і та його сторінки в соціальній мережі Фейсбук.

Останні були створені за вказівкою цього шахрая, що наразі з паспортом громадянина Угорщини переховується від українського правосуддя та обкрадених ним інвесторів у Маямі (штат Флорида, США), з метою введення в оману громадськості в часі останніх виборів до місцевих органів влади. Тоді ж за вказівкою І.Волошина було навіть незаконно надруковано та безкоштовно поширено в межах його виборчого округу кілька тиражів незаконної, без жодних вихідних даних газети під назвою Закарпаття онлайн, яка також повністю дублювала дизайн нашого видання.

Спекулювання на рейтингу популярного ресурсу та іміджі Європейської партії України, а також  шалені фінансові вливання, які зробили виборчу кампанію псевдо"європейців" Волошина найдорожчою з-поміж інших, дали можливість шахраєві та одному його подільникові – Григорію Шевчуку стати депутатами Ужгородської міської ради. Однак з часу обрання депутатом І.Волошин не відвідав ЖОДНОГО сесійного засідання представницького органу влади обласного центру Закарпаття, зосередившись, натомість, на кримінальних схемах, внаслідок яких йому вдалося обікрасти інвесторів на понад 100 млн грн.

Одним з тих, хто довірив І.Волошину величезні суми на викуп та реконструкцію історичного комплексу "Корона", колишнього ресторану "Червена ружа", універмагу "Україна"та інших об'єктів є колишній очільник політичної партії "Народний фронт" на Закарпатті Роберт Бровді. Днями він публічно звинуватив І.Волошина в шахрайстві, бандитизмі та розкраданні інвестицій. Після цього столичні правоохоронці актуалізували кримінальні справи І.Волошина, що їх в корупційній співпраці з останнім намагалися "поховати" їх місцеві колеги, а в місцевих та загальноукраїнським медіа з'явився цілий ряд публікацій, що висвітлювали діяльність організованого злочинного угруповання, створеного і очоленого І.Волошиним.

Власне, аби бодай у якийсь спосіб «насолити» своєму недавньому «цімборові» Р.Бровді, «маямський втікач» розмістив в реанімованому ним з цією метою інтернетному клоні Закарпаття онлайн всього лиш один передрук статті з «Економічної правди», датованої 3 липня 2015 року. Попередня ж інформація на клонованій версії Закарпаття онлайн датована аж листопадом 2017 року. Тобто більше року депутатові-шахраєві, зайнятому переправлянням потоків інфесторських коштів у власні кишені, було не до цієї фальшивки.

Після цього вказану, трирічної давності публікацію було перепощено на клонованій фейсбуківській сторінці нашого сайту, а далі – на платній основі поширено у Фейсбуку.

Що показово, попередньою публікацією на волошинській версії Закарпаття онлайн у Фейбуку є датована 16 листопада 2017 року інформація, що рекламує спільну антиукраїнську діяльність президента РФ В.Путіна, його кума В.Медведчука, з «Украинским выбором» якого І.Волошин свого часу укладав угоду про співпрацю, та патріарха неканонічної РПЦ Кірілла (Гундяєва).

Розміщенням матеріалів на клонах Закарпаття онлайн займається «журналістка» Інесса Манзулич-Іванова, яку Іван Волошин торік прилаштував на роботу в прес-службу обласної поліції. Раніше вона працювала журналістом у нині практично не відвідуваному читачами  інтернет-виданні «Вся Закарпатська Правда», що належить І.Волошину. А вже на посаді працівника відділу комунікації поліції в Закарпатській області і в робочий час виконувала завдання депутата-афериста – беручи участь в судових засіданнях та беручи інтерв’ю в чиновників у справах, що цікавили І.Волошина.

Йдеться про те, що в прес-службі обласної поліції І.Манзулич-Іванова опинилася зовсім не випадково – очільника ГУ НП України в Закарпатській області Романа Стефанишина активіст Євген Рахімов назвав в числі тих високопоставлених правоохоронців, що «кришували» злочинну діяльність І.Волошина.

Що показово, Р.Стефанишин, загалом нетипово для себе, особисто підписував відповіді на запити громадських активістів, які вказували на «позаштатну» діяльність журналістки Волошина. Відбілюючи, в такий спосіб, креатуру особи, з якою, судячи з публікацій в ЗМІ, перебуває в тісній корупційній співпраці. Копії відповідних документів є у редакції Закарпаття онлайн.

На завершення наголосимо, що «популярність» фейсбуківського клону Закарпаття онлайн сягає заледве понад 300 осіб, серед яких і ті, хто став читачем цієї фальшивки помилково, через використання елементів дизайну нашого видання. Тоді як кількість тих, хто вподобав справжнє Закарпаття онлайн у Фейсбуку – понад 22 тисячі осіб.

Закарпаття онлайн закликає своїх читачів і загалом всіх користувачів соціальної мережі Фейсбук не «вестися» на такі низькопробні провокації. Ті, хто помилився, вподобавши чорне фейсбуківське «дзеркало» нашого ресурсу, мають можливість відписатися від цього джерела фейків. А всі інші мають можливість спільно закрити фейкову сторінку – заблокувавши її для себе, або спільно поскаржившись на неї Адміністрації Фейсбуку. При цьому щирою підставою скарги може бути вказане Фейсбуком як порушення «Шахрайство».

Яке не лише у конкретно цьому випадку, а і в ширшому розумінні є улюбленим, основним видом діяльності Івана Волошина.

 

ДО ТЕМИ:

У корупційних оборудках депутата Волошина фігурують високопоставлені поліцейські та прокурори – активіст

Ужгородський депутат Волошин обікрав інвесторів на понад 100 млн грн – активіст (ВІДЕО)

Суд арештував будівництво історичної ужгородської "Корони" через шахрайство Волошина (ДОКУМЕНТ)

НАЗК перевірить ужгородського депутата Волошина

У 2017-му скандальний ужгородський депутат Волошин "занижено" розбагатів на 29 квартир

Головне слідче управління Нацполіції витребувало з ГУ НП України в Закарпатській області матеріали справи по стрілянині в "Короні" (ДОКУМЕНТ)

Роберт Бровді: У випадку Івана Волошина ми зіткнулися з шахрайством, бандитизмом і розкраданням інвестицій

Закараття онлайн

11 січня 2019р.

Теги: клон, підробка, Іван Волошин, шахрайство, Манзулич

Коментарі

Віктор 2019-01-12 / 17:56:18
BreakingNews, що за фігня про Великоберезнянський район? Тут життя бурлить, а не те що гниє в деяких містах.

Breakingnews 2019-01-11 / 18:43:06
Стиль клону перебуває в прямій залежності від рівня усвідомлення його провайдерів, що характерний для Homo Erectus. Відкрийте пару-трійку т.зв. новин на клоні і стиль вас вб'є своєю лексикою. А подача інформації викликає стійке відчуття перегляду стінгазети у ВП десь там у Великоберезнянськоу районі

Микола 2019-01-11 / 17:41:45
Ай ай ай,... а все тому, що всі ЗМІ зараз заангажовані.

Адмін 2019-01-11 / 17:22:01
Пане Читатєль, Адмін з цього приводу не "беспокоится", а інформує. Тому це не "излияния", а повідомлення читачів про те, що їх намагаються обманути.
Ну і додаткове інформування на предмет того, хто такий насправді Волошин. А не той, за кого він себе видає.

Депутат 2019-01-11 / 14:34:59
Якщоб не Щедей, то Волошин нічого не зміг придбати ні земельні ділянки, ні будівництво "Корони" та інше. в.о голови рішав все для нього.

Степан Крук 2019-01-11 / 13:31:55
Нема такого клону, щоб я його переплутав із виданням "Закарпаття онлайн"! Цей ресурс має своє обличчя, свій стиль подачі матеріалу, свою риторику. І що саме головне -свою чітку, послідовну громадську позицію. Так тримати!!!

Читатель 2019-01-11 / 13:27:44
И последнее. Принцип борьбы с пиратством - довести с большой вероятностью до клиента не пиратский продукт. И всё. Нам, клиентам, какое дело до выяснений отношений пирата и легального производителя?

Читатель 2019-01-11 / 13:25:26
Но, даже если так, то два момента:
1) Есть посещаемость. Есть аудитория ресурса.
И потому, беспокоится "Закарпаття онлайн" нечего.
2) Прошу прощенья, господа журналисты, но эти ваши излияния - кому нужны? Нам, как читателям, нужны новости из конкретного СМИ. А ваша "кухня", и какие вы "хорошие или плохие" - ЭТО ВАШЕ ЛИЧНОЕ!

Степан Крук 2019-01-11 / 11:33:27
Гнида вона і в Маямі гнида! І ніяке Лохінеське чудовище цьому бандюку не допоможе...

читач 2019-01-11 / 09:19:04
Реально таке роблять лише кончені покидьки

А з другого боку я не бачив, щоби клонували якийсь сайт, крім вашого. Невпливові ресурси не клонують. З цим вас і вітаю

Ганна 2019-01-11 / 08:47:33
Да....не думала, що Інеска так опуститься.Прикро.Закарпаття онлайн, тримайтеся!Ви найкращі!

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 8
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини