Ужгородський активіст оприлюднив скріншоти з роздруківки дзвінків депутата Волошина після стрілянини в "Короні"

І звинуватив керівника обласної політики в "кришуванні" "коронних" злочинів

Ужгородський активіст оприлюднив скріншоти з роздруківки дзвінків депутата Волошина після стрілянини в "Короні"

"Начальник ГУ НП в Закарпатськый області Роман Стефанишин кришує бандита Волошина? Напевне в цьому запитанні є і очевидна відповідь. Я завжди задавав собі питання: «Чому на стадії досудового слідства справа умисно затягується, і умисно нищаться докази?» Йдеться про кримінальну справу про стрілянину на будівництві «Корони», що трапилась ще у 2016 році. Тоді, нагадаю, мій колега-депутат був побитий а я отримав вогнепальні поранення, які завдав мені горе-депутат Іван Волошин. В той час, коли трапилась ця подія, начальником міськвідділу поліції був Роман Стефанишин. Його ж «контора» й взялась за розслідування (якщо можна це так назвати) цієї справи. Пройшло два роки, а результату – нуль", – констатує Євген Рахімов.

"Мені завжди було цікаво, кому в першу чергу після стрілянини дзвонив нападник Іван Волошин, вчинивши замах на наше життя. Отож, «добрі люди» надали мені роздруківку телефонних дзвінків Волошина, щоб я її проаналізував. Серед фігур,які перші були на звязку з аферистом Волошиним після стрілянини, були Роберт Бровді, Дмитро Тужанський (медієць з Мукачева), Юрій Кравчук (депутат Мукачівської міської ради), зрозуміло, що й партійці Івана – це Василь Маняк, Анатолій Ковальський (який на слідуючий день після стрілянини зібрав масовку на прес-конференцію Івана з числа майже всіх робітників свого ЖЕКу)... Але найцікавіше, що одним з тих, з ким після стрілянини ну дуже часто зідзвонювався Волошин, – є Роман Стефанишин, тодішній очільник міськвідділу. Впродовж місяця-півтора вони зідзвонювались щонайменше 30 разів", – розповідає активіст.

На перший погляд в таких контактах депутата міськради і начальника міськівідділу поліції, начебто немає нічого надзвичайного. Якщо, звичайно, не пам'ятати, що "Волошин з 2015 року на жодному засіданні міської ради не був. Самоусунувся від депутатської роботи, адже з тріском програв вибори і на якісь «хлібні» місця йому не варто було розраховувати. В цей момент він займався більш рентабельним «бізнесом » – це «розвод лохів», які давали гроші на будівництво декількох об'єктів: «Корона», «Україна», «Унгварський» і павільйони на вул.Другетів. В кінцевому результаті ми маємо повну зупинку будівництв, оскільки Волошин вкрав у інвесторів близько 4 млн доларів, і кришування його старих гріхів – ще за інерцією, оскільки його ж інвестори «рішали» Волошину його кримінальні походеньки".

У цьому контексті активіст звертається до нинішнього очільника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Романа Стефанишина, прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка і "до всіх інших" з проханням "набратися мужності, проявити свої найліпші професійні якості" і "виконати свій обов'язок".

 

05 грудня 2018р.

Теги: Корона, Волошин, Рахімов, Стефанишин

Коментарі

До !!! 2018-12-27 / 07:52:23
Все б наче добре і правильно пишете, але допустили невеличку помилку в об’єкті. Не Василенко О.Ю. входить до злочинного тріо, а заступник прокурора Манькут А.Ю. Це такий мерзлий, хитро жопий, лицемірний, Рижий львівець-полячок, який відповідає за організацію збивання грошей у великих сумах його підлеглим упирем Дербаком Юрою із злочинців -корупціонерів. А Василенко на нюх не терпить Іванківа і взагалі з ним не спілкується. Такі реалії сьогодення.

Абонент 2018-12-07 / 20:55:29
Цікаво, а звідки в активіста скріншоти? Думаєте без криши в поліції чи сбу можна їх просто так отримати?

жора 2018-12-05 / 18:53:53
Що змінилось після Майдану і Революції Гідності? Як кришували Волошина, так і зараз кришують.

О.Д. 2018-12-05 / 17:21:50
Стефанишин довершує розпочате його попередниками: перетворення закарпатської поліції в ОЗУ

Ніна 2018-12-05 / 17:17:26
Рахімов молодець!

!!!!! 2018-12-05 / 13:32:18
Рік тому закарпатський Інтернет облетіла публікація про амурні походеньки та запальні танці в нічному клубі «Контрабас» тоді ще новопризначеного прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка. Його тоді ще помпезно призначав генпрокурор Луценко, прилетівши «на блакитному вертольоті». Тож давайте разом пригадаємо чим же ж запам’ятався В.Гаврилюк за рік перебування на посаді?
Треба розуміти, що на посаду прокурора області згаданий персонаж прийшов з Антикорупційної прокуратури, де мав заробітну платню від 100000 грн до 200000 грн на місяць. І це без премії. Навіщо ж він так рвався до Ужгорода, де зарплата обласного прокурора ледь разом із всіма надбавками складає 20000? Відповідь криється у особах, що пролобіювали його призначення - львівський кримінальний авторитет Пупс, колишній прокурор області Сидорчук та інший галицький кримінальний бомонд. Саме вони знайшли правильних людей, та і гроші назбирали за посаду нашого фігуранта. Напевне будували грандіозні плани щодо кордонів нашої області з ЄС.
Керує регіональною прокуратурою Гаврилюк у вайбер-режимі, безвідмовно та слухняно виконуючи забаганки свого попередника Сидорчука. Шефи дозволили притягнути ручного зама Василенка, який і підписує все «нечисте», і касує на всю область. А Володимир Олегович тим часом понісся до дівках, миттєво забувши за дружину. Перший раз його зафіксували активісти напідпитку з дівчиною легкої поведінки в нічному клубі «Контрабас», другий раз на турбазі, що належить іншому корупціонеру Михайлишину (паспортний стіл), наш прокурорський працівник так захопився тілесними втіхами з повією Веронікою, що не помітив як через необережне поводження з вогнем дерев’яний будиночок весь запалав – Гаврилюк ледь встиг евакуюватись. Зрозуміло, що скандал зам’яли, та й за хатинку ніхто гроші не повертав – рука руку миє.
Тим часом на прокурорському поприщі наш Гава не блищав. Справу «Корони» забули, будиночок Фунданича теж якусь на дальню полицю перемістився, нові скандали швидкоруч заминалися. Незаконні приватизації, дерибан земель міською радою, попустительство в суді щодо підтримки Генерального плану. І це ще не повний перелік.
Останнім часом Гаврилюк, його зам Василенко, начальник УЗЕ Іванків і його зам Ісак сколотилися в одну маленьку бандочку. Поліціянти голосно звітують про хабарі, всюду розповсюджують інфу по ЗМІ, а прокурори тим часом змінюють кваліфікацію на ч. 1 ст. 368 чи навіть на ст.369-2 КК України і - вуаля! - топ-хабарники сплачують штраф і далі щасливо рухаються по життю. Дана послуга в обласній прокуратурі коштує від 30000 доларів до 70 000 доларів. Щоправда найбільший гонорар, який вимагався від затриманого виноградівського митника Гладинця, останній вирішив не давати і зараз просто чекає, коли вітром на посаду прокурора занесе іншу людину. Данина з митниці, ліса, грального лото-бізнесу теж успішно щомісяця потрапляє до пана Гаврилюка.
Але нещодавно у, здавалось, налагодженому житті Володимира Олеговича чи не вперше небо затягнуло хмарами. Адже до Закарпаття приїхало НАБУ. І от заступник прокурора області Василенко, передавши рапорт про відпустку через колегу, вже другий тиждень пересиджує на Афона в Греції, щиро молячись про відвернення кари. Гаврилюк теж перший тиждень пробув на лікарняному, симулюючи гостре отруєння. Потім поїхав на килим до Києва,де отримав тиждень на виправлення ситуації.
В прокуратурі В.Гаврилюка мило називають «Ослик», а все Закарпаття кличе галицьке тріо Гаврилюка – Василенка – Іванківа «заробітчанами».

Ослик 2018-12-05 / 12:56:23
Гаврилюк хитріший, він з Волошиним спілкується через свого касира - Сашу Василенка.

Наталія Майстренко 2018-12-05 / 11:42:17
Кожен, хто зв'язався з покидьком, той сам таким став. Чи може в цій парі "покидьок-мєнт" навпаки? Ви та ваші колеги виростили його, укріпили, і не просто кришували його, а вершили його руками мутненькі та брудні справи, відвертий кримінал. Покидьок, як кожен афер, щезне, сховається від місцевого оточення, де він мутив і кого розводив. А Ви зможете так випаруватися з Закарпаття? Без сліду? Пуститися як злочинці "в бєга"?

Яніна 2018-12-05 / 10:58:30
Волошин+Стефанишмн+Гавриленко+Гаврилюк+Шкірта= КОРУПЦІЯ

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 14
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини