Незаконну акцію "пересічників" організовують провокатори-"русини" і люди Шаранича-Медведчука (ФОТО)

Склад організаторів акції "пересічників"щодо блокування під'їзду до КПП "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні має явний політичний підтекст, пов'язаний з В.Медведчуком..

Незаконну акцію "пересічників" організовують провокатори-"русини" і люди Шаранича-Медведчука (ФОТО)

Насамперед, на місці події в активній ролі виступає штатний провокатор Іван Данацко, відомий своєю політичною акцією на площі Народній в Ужгороді, перед спорудою Закарпатської ОДА. Те, що тривале "наметове" "стояння" І.Данацка перед головною владною будівлею області було організоване екс-начальником УМВС України в Закарпатській області Сергієм Шараничем, є секретом хіба для непоінформованих. І.Данацко перебував на короткому повідку в правоохоронців, будучи умовно засудженим за переправляння нелегалів через кордон. Він неприховано позиціонує себе в соцмережах як прихильник кремлівської версії "русинства". Був організатором усіх попередніх незаконних акцій по дестабілізації Закарпаття шляхом блокування автошляхів тощо.

Як нещодавно повідомляло Закарпаття онлайнІ.Данацку за порушення суспільного порядку присудили 40 годин громадських робіт.

Іван Данацко

Серед інших організаторів акції - Павло Павлов, відомий як одна з ключових осіб у так само інспірованій С.Шараничем провокації під базою "Правого сектора" Закарпаття в Ужгороді.

Павло Павлов

Серед активних учасників нинішнього блокування помічено ще одну людину С.Шаранича - колишнього офіцера ГРУ Миколу Желізняка. Останній вперше засвітився в історії з п'яними митниками, яких намагався вивезти з місця події. Саме М.Желізнякові було доручено очолити лояльну до С.Шаранича Громадську раду при УМВС. У підсумку М.Желізняк активно просував С.Шаранича, який спершу перебував у статусі в.о., на посаду начальника міліції Закарпаття. Згодом М.Желізняк увійшов до складу утвореного С.Шараничем псевдоЛюстраційного комітету. До складу того утворення входив також Сергій Машталір - наближена особа С.Шаранича. С.Машталір є кумом С.Шаранича і був серетарем Ужгородського міського комітету СДПУ(о) - саме тоді, коли С.Шаранич брав безпосередню участь у фальсифікаціях на користь тодішньої влади, представленої на Закарпатті СДПУ(о), на резонансних мукачівських виборах. На той час С.Машталір був представником інтересів одіозного Віктора Медведчука в Ужгороді.



М.Желізняк - по центру, в чорній шапці

Людиною В.Медведчука, як це неодноразово вказувало Закарпаття онлайн, є і сам Сергій Шаранич. У більш віддаленому минулому С.Шаранич відомий як фігурант сумнозвісних мукачівських виборів, в ході яких політтехнологи В.Медведчука відпрацьовували фальсифікації на майбутніх президентських виборах. Зокрема, саме С.Шаранич відкликав із приміщення Мукачівської ратуші бійців спецпідрозділу «Сокіл» за кілька годин до того, як туди увірвалися бандити і викрали виборчі бюлетені (з цього приводу його допитувала Генпрокуратура).

Курував дії С.Шаранича в міністерстві внутрішніх справ інший представник команди В.Медведчука - одіозний Сергій Чеботарь.

Людиною В.Медведчука прийнято вважати і чинного голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Вперше на посаду "губернатора" Закарпаття для з тією ж, що й нині, метою, Г.Москаля делегував саме тодішній очільник адміністрації президента Леоніда Кучми. Саме Г.Москаль минулого року реанімував на Закарпатті всіх соратників В.Медведчука - від функціонерів районного масштабу на взірець Юрія Леся та Олександра Дідовича до швагра В.Медведчука Івана Чубірки і засудженого за участь в тих самих пам'ятних мукачівських виборах ще одного екс-начальника міліції Віктора Русина, яких зробив своїми політичними союзниками в облраді.

Саме через політичне загравання Г.Москаля з "пересічниками" було паралізовано всі правоохоронні органи Закарпаття, які мали б стояти на сторожі законності, а сама акція набула якості, що загрожує національній безпеці України, вписуючись в нещодавно опублікований план по дестабілізації нашої держави, що його розробили спецслужби Російської Федерації.

"Від імені" Г.Москаля з моральною підтримкою дій "пересічників" на місце незаконного блокування сьогодні "як цивільна особа" прибув навіть відсторонений від обов'язків керівника Закарпатської митниці ДФС України Володимир Колесніков.

Показовою є поведінка поліцейських в цій ситуації: якщо в інших випадках вони оперативно евакуйовують авто, що поламалися і перешкоджають руху транспорту, то під час цієї незаконної акції з блокування вони наразі демонструють повну бездіяльність, по суті охороняючи порушників закону.

12 листопада 2016р.

Теги: пересічники, блокування, Медведчук, Шаранич, Данацко, Желізняк

Коментарі

*** 2016-12-08 / 16:33:59


Флуд. Коментар видалено. Адмін


грубіян 2016-11-24 / 23:45:07
а шо Колесніков ще ту бігае по нашому вароші??? ПІДЕРАС.Його місце на параші авін ще туй тусуеся ,гнидао недобита..
.

Степан Крук 2016-11-20 / 08:16:40
Убогі! Ви плачетеся, що рівень життя низький і не дозволяє купити громадянам легальний автомобіль. Замість того, щоб поставити перед державою ультиматум та з мінімальним митним навантаженням ввозити із-за кордону засоби виробництва (трактори, комбайни, станки), створювати для себе можливість заробити, ви клянчите для себе проблемні автівки. Ці машини для вас є затратними, адже потребують постійних ремонтів та розходних матеріалів. Чи покращиться ваш добробут бодай на цент із автомобілями на іноземних номерах? Багаті піндоси, котрі навчилися рахувати гроші, експлуатують автомобіль від сили 5-6 років. Потім він стає затратним.Невже ви такі багаті, щоб утримувати старі б.у -машини? Тож виходить, що бідні, бо дурні, а дурні, бо бідні!

до крука 2016-11-20 / 05:22:28
неборе,не вважаю за потрібне вступати з тобою в полеміку,бо вижу,ніским,похоже,у тебе замість мізків моча,пораджу ти лем ,кіть ти такий крутий,купити собі за подвійну ціну порівняно даже з Росіею,*лайнос*який нам нав*язують наші владні бандюки-ворюги.

до "русиндо усіх круків" 2016-11-19 / 20:02:57
Сам ти тупа тварь. Закони є для того, аби їх дотримувалися. Тоді є порядок. А колти їх тупо порушують всі, кому не лінь, починається анархія і розвал держави. Якщо тобі не подобається закон, то домагайся його зміни, або зміни влади. Якщо ж ти починаєш діяти незаконно - блокуаати дороги, тупо вимагати змін під себе, або, ще гірше - дієш за вказівкою агентури чужих держав, то ти або тупий, або просто злочинець, або сепар.
Коли ви ввозили машини, ви знали, який закон діє. І вас це влаштовувало. А тепер ви захотіли шари. І, накручені москальськими агентами., почали вчиняти незаконні дії.
Якби при владі був я, ви би вже відповідали по закону. Якби ви мене як простого громадянина зупинили на кордоні, я би нах** порізав всі колеса на ваших колимагах. І був би правий.

руснак 2016-11-19 / 19:58:44
ВЛАДА ЗАБУЛА ЗАРАХУВАТИ ДО ОРГАНІЗАТОРІВ НАШОІ УБОГОСТІ,І,ЯК НАСЛІДОК,ПРОТЕСТІВ,В Т.Ч.І ПЕРЕСІЧОК, КІМ-ІР-СЕНА,АБО,того ж Гітлера!Ися жидня,що узурпувала владу над украінцями-ізгоями(на нашій,не своій землі),вважае нас за ідіотів.Коліівщина уже доводила,що це не так!

русиндо усіх круків 2016-11-19 / 19:36:13
ви,хто захищае т. з. закони,які покликані захищати не рядових нищих,завдяки сій владі громадян,а злочинців-товстосумів у владі,е не хто інші,як проплачені сею владою провокатори,які пробують збити з толку людей,но помніть,прийде час,нарід змете исю антинародну воровську кліку так само як і рецидивіста-ЯНИКА,І ТОДІ ДОБЕРЕСЯ І ДО ВАС,ТУПИХ ТВАРІВ!

Руслан 2016-11-18 / 15:05:38
Пересічники лохи, вас використовують. Страйки проплачені у звязку із змінами в безвізовому режимі.

Степан Крук 2016-11-17 / 15:53:23
Куди дивиться Карантинна інспекція? Вкрай запустили боротьбу із шкідниками та паразитами!

Варцаба Федір 2016-11-16 / 21:41:01
Держава мусить збільшити термін перебування автомобілів з іноземною реєстрацією.бо є ще тисячі заробітчан,які потребують їздити в Україну.

європа така рідна 2016-11-16 / 17:47:06
Каждый третий европеец считает коррупцию одной из наибольших проблем, с которыми сталкиваются их страны.
Об этом говорится в отчете исследования международной организации по борьбе с коррупцией Transparency International.
Социологи организации провели опрос среди 60 тысяч человек из 42 стран, начиная с Великобритании и Португалии на западе и заканчивая Россией и Казахстаном на востоке.
Результаты показали, что каждый третий житель большинства стран Евросоюза и Восточной Европы считают государственных чиновников и депутатов в большей степени или полностью коррумпированными. Свои выводы они сделали из того, что сталкиваются с коррупцией в повседневной жизни.
При этом более половины опрошенных считают, что их правительства недостаточно борются с коррупцией в государственном секторе.
Как сообщал NewsOne, также исследование показало, что Украина вошла в рейтинг самых коррумпированных стран на территории Европы и Центральной Азии.

Степан Крук 2016-11-16 / 15:50:04
Ми тут з хлопцями рішили, що митний збір на холодильники також великий. Тому наша організація "ЄвроХолод Фест" виступає за відміну мита та акцизів на холодильники. Наша акція не політична, ми просто захищаємо свої права на дешеві холодильники запаковані продуктами харчування. Ми вимагаємо змін до Конституції, адже в Конституції право громадян на холодильники не закріплене законодавчо. З цієї причини ми також виступаємо проти глобального потепління клімату, котре в умовах відсутності дешевих холодильників сприяє псуванню ковбаси та сала. Приєднуйтеся! Блокувати будемо митниці, бо там сидять корупціонери, котрі не пропускають холодильники з Європи. Сподіваємося на допомогу Москаля, депутвтів, ЄС, ОБСЄ, НАТО, ІНТЕРПОЛА, ЮНЕСКО і Ліги Арабських держав. Дякуємо за всенародну підтримку!

закарпатець 2016-11-16 / 15:24:03


Ти мені Х***йло не розказуй про схеми з іноземцями та про громадян, що працюють за кордоном. Про всі ці схеми знає кожна дворняга, яка бігає біля кордону. Є питання щодо поборів на митниці то вийміть язик із задниці і говоріть про це всюди та пишіть заяви у правоохоронні органи або набийте писок тому, хто з вас дере незаконно гроші. А от хто не хоче пускати своїх громадян та іноземців через кордон так це протестанти кончені.


Putin 2016-11-16 / 14:00:01
Це не тільки жителі Ужгорода а більшість громадян які живуть і працюють за кордоном не можуть приїхати до дому на своему автомобілі тому що митники які у нас на україні мають свої приватні митниці оформлюють машини на транзит вимагають 100 гривень за пересічку таким чином заробляють гроші порушуючи права громадян на приватну властність машини що пересікають кордон е легальними не крадені застраховані а якщо українська влада не хоче пускати своїх громадян з їх майном то нехай заборонят вїзжати і іноземцям на своїх авто

Степан Крук -Ужгородцю 2016-11-16 / 12:46:57
Тому, що їх влаштовує бабло, котре за пікети їм дают.

ужгородець 2016-11-16 / 08:42:21
Не розумію чому забастовщиків не влаштовує новий Закон про розмитнення ?
Адже за ті гроші, за які вони накупували собі пятнадцятирічні Туареги, Мерси, Бехи ( а таких на іноземних номерах по Ужгороду їздить 80%), можна купити новенький Гольфик, Поло, Шкодовку і по новому Закону розтаможити дешево.
Але це не буде круто, Беха, БМВ Х5, GL, ML це крутіше ніж Гольфики.

юрист 2016-11-16 / 06:36:54
До чого тут влада і приватна власність?
Вина влади лише в тому, що вона погодилася н сумнівні, напівконтрабандні схеми. Тобто дозволила окремим субєктам завозити авто з іноземними номерами та влаштовувати так звані пересічки, що взагалі не передбачено чинним законодаством. Тому, що пересічка не є класичний перетин кордону обох країн, а просто відмітка про перетин, що не передбачено жодним із законів.
Ну а свиню пусти під стіл, то вона хоче й на стіл.
Всеж таки влада пішла на зустріч, дозволила ввозити пятирічні авто по пільговому розмитненню, та їх це не влаштовує, їм треба легалізувати хлам, який вони навезли в державу за останні роки.
Потрібно скасувати всякі там пересічки, пропустити класично через кордон на територію суміжних держав,а там половина автохламу і залишиться, бо ввезені по сумнівних документах.

Putin 2016-11-15 / 23:12:29
Дефакто ця акція не вперше іУкраїнська влада нічого не робить для своїх громадян які мають уприватній властності ті автомобілі таким чином порушуе права своїх громадян на приватну властність спираючись сьогодні на якихось провокаторів іпродовжуе нагло знущатися і обкрадати своїх громадян уже 25 років уже пора припинити обкрадати своїх громадян

ось так 2016-11-15 / 17:57:43


Що характерно, жодний пункт пропуску на кордоні з Угорщиною не заблоковано. Бо Угорщина - сателіт Росії, а Орбан - цімбора Путіна. За вказівкою, спущеною з Росії по лінії Медведчука, блокуються тільки пункти переходу до країн, які лояльні до України - Польща, Словаччина, Румунія. Всі пересічники - маріонетки в руках ляльководів з Кремля. Відправити всіх тих йоб***них блокувальників на фронт, щоби зрозуміли, що таке війна і не кликали її в Україну і конкретно на Закарпаття.


управління патрульної поліції - Стапанові Круку 2016-11-15 / 14:20:58


Зараз комбат патрульної служби поліції Володимир Грубарь чітко виконує інструкції щодо дестабілізації Закарпаття і України загалом, тому ні про яку реабілітацію не може бути й мови


НОВИНИ: Політика

19:33
/ 15
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини