В.о. начальника УМВС України в Закарпатській області призначено Сергія Шаранича

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив полковника міліції Шаранича Сергія Олексійовича виконуючим обов’язки начальника Управління МВС України в Закарпатській області.

В.о. начальника УМВС України в Закарпатській області призначено Сергія Шаранича

Про це інформує сайт МВС України.

Останнім місцем роботи С.Шаранича було управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ МВС. До цього – очолював УБОЗ Львівщини, Франківщини та Закарпаття, а також працював заступником ГУ МВC в Закарпатській області.

У більш віддаленому минулому С.Шаранич відомий як фігурант сумнозвісних мукачівських виборів. Зокрема, саме С.Шаранич відкликав із приміщення Мукачівської ратуші бійців спецпідрозділу «Сокіл» за кілька годин до того, як туди увірвалися бандити і викрали виборчі бюлетені (з цього приводу його допитувала Генпрокуратура). Крім того, під час мітингу в Мукачеві, коли в юрбу прихильників Віктора Ющенка при мовчазній бездіяльності міліції почали пробиратися молодики кримінального вигляду, майбутній президент особисто попередив С.Шаранича: «Ви понесете персональну відповідальність, якщо міліція не забере звідси бандитів». Як стверджують ЗМІ, бандити тоді не тільки не були прибрані, але й метнули у виступаючих кілька яєць.

20 березня 2014р.

Теги: Шаранич

Коментарі

Справедливий 2015-01-25 / 10:15:14
Це чиста правда. Чесні працівники правоохоронних органів. Гроші по справах тільки так беруть спільно з прокуратурою в особі Геревича - славнозвісного хабарника районної прокуратури. Це добре знає, а в університеті не міг вивчити термін юридичний. Сміх і годі. Хоча це не смішно, ганьба за таких працівників. Бог все бачить, прокльони людей уже надіслані в твою адресу, так що йди молися в церкву, щоб тебе помилував Бог.Забирає від людей останні грошщі. Та ще при цьому мило посміхається.

Марина 2015-01-25 / 10:01:46
Класно його працівники формують кримінальні провадження! Там не злочину на йоту там кримінал, бо не дають грошей, а де сотні тисячі вкрадених - не має криміналу. Гроші роблять все. А Шаранич знає про такі діяння своїх співробітників компетентних. Слова не знають сказати, зато гроші рахувати вміють добре та встановлювати такси по справах.

Петя 2014-06-04 / 11:21:57
як сволочі крали так і красти будуть... головний у взводі супроводу Кучірка і далі вимагає гроші від Даішників , які мають виконати план на дорозі, бо іншак не є ся з чим із начальником поділити... сволочі... дістали вже простий народ!! Побачу реакцію Шаранича, а далі буду звертатися у другі інстанції...

Фёдор 2014-04-26 / 08:55:04
Надо мозг свой залепить
Целым фунтом клейстера,
Чтобы к власти допустить
Подлеца-полицеймейстера!

Берегівчанин 2014-04-04 / 20:54:52
ШАранич не знає, що Пеняк - касир Кулітки??? Тоді хай валить назад у ЛЬвів! Чи май достойного нема на посаду начальника БЕЗа? Лем тупий як талпа та ще й взяточник Пеняк? Чи у нас люстрація має виборочний характер?

горец 2014-03-29 / 21:22:46
ТОБІ 111.
Я ніколи нікому незавидував і незавидую а тим булше Шарику !
А нащот страха тобі скажу так, я боюся тільки неправди і смерти, аби жити то навчився багато чому, ти- вирахуй, а там побачиш далше чого я боюся, чого небоюся і од чого балдіву, но я думаю, што тобі недо того буде !
А нарахунок відповідальності Шарика- то ти зря ! Майжесь курнув файно або нюхнув !

Берча Саша 2014-03-26 / 15:30:11
Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

Берча Саша 2014-03-26 / 15:29:44
Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

йовжіко Діджей 2014-03-23 / 23:23:40
має вказівку порвати Рату і Балогу і прочистити вшитко Закарпаття пуд файту Лунченко-Бровді

222 2014-03-23 / 18:34:51
ХА-ХА! Шарнич - і не хотів!

111 2014-03-23 / 06:53:30
Горец. Зразу можна зрозуміти, що ти відносишся до зависників Шаранича. Твоя гебельсівська НЕ ПРАВДА шита білими нитками. Зі страху, щоб тебе не вирахували по стилю написання тексту, ти даже перейшов на русинсьий діалект. Щоб ти знав, Шаранич ,навпаки не дуже хотів йти на цю посаду. Він людина відповідальна, раз взявся за цю роботу, значить її потрібно якісно.

горец 2014-03-22 / 21:24:40
Березняни нич неможуть предявити Шараничу, бо просто нич незнавуть а кіть і знавуть то лем то што їм напишуть.
Шаранич на початку 90-х був звільнений з ОВС бо була порушена проти нього кримінальна справа за то што відпустив машину з грошима Гайового і Шльоми. Потум ті двоє і вернули го у міліцію, з тих пор то гуно постоянно дись вспливає-везе ! Покишто ! А перд самим призначенням типирішнім се гуно просиділо у прийомнуй міністра 7 годин і просило сю посаду, як усе обіцявши боротися з злочинністю чесно, а київські лохи чи то за гроші або повірили і дали йому сю посаду.

Вася 2014-03-22 / 13:14:44
Гецко ще в 2004 кричав на таможні- уповів шаранич з кожного буса по 50 євро значить всі здають гроші

Русин 2014-03-22 / 01:30:42
Гнати доти док не порузуміют, що ташка гроши нич не варта! А люди всіх не купиш.

Саша 2014-03-21 / 20:24:06
Чоловік пройшов за останні 15 років усі які лиш є хлібні керівні посади в міліції (ОБХС, УБОЗ, ВБ, які живуть на чорних, контробанді,підакцизному товарі), заробив мільйони, але кого класти. Молодого і свого роду безбашеного та принципового не хочуть, бо то неуправляємий буде в ручному порядку, в тут на носі вибори і треба буде схилятим електорат голосувати за свого - ЮЛЮ. Короче, ядно не ясно нашто було організовувати МАЙДАН і кучу смертей, а може в Україні все лише попереду? Тоді треба задуматись всім, і в першу чергу перевертням в погонах, бо тоді вже прийдуть і до них з питаннями.

Іштван 2014-03-21 / 20:23:20
До всіх хто коментував тут - якщо ви заплатите лимон баксів то і вас призначать і не будуть дивитися на ваше минуле. А він платить вже другий раз - перший був у 2005 році але тоді не пройшов... так що ми повинні боротися проти цього хамла бо нічого в нашому краї не зміниться прицих бандюках...як шаранич

Вуйко Славко 2014-03-21 / 19:38:46
Вір очам своїм - ми бачимо схему - Путін - Яценюку з Турчиновим – «…я забираю Януковича(він тікає в Росію), ви звільняєте Юлю, я допомагаю вам прийти до влади більшістю у парламенті - регіонали будуть голосувати за вас - ви отримаєте три посади - спікера, голови Кабміну, президента і робите що хочете, а потім я допоможу нашій Юлі стати президентом. Ви ж віддаєте без спротиву мені Крим».

Екс-командуючий Аеромобільними військами Якубець стверджує, що військові пропонували Турчинову розділити нашими військами Крим, локалізувати просування росіян, арештувати Аксьонова. Ще раніше було пропоновано просту очевидну річ - блокувати Керченську паромну переправу, якою росіяни і ввели війська(вертольотами і кораблями не перекинеш таку кількість особового складу і техніки), а Аксьонова заарештувати на самому початку. Заступник командуючого Флотом, здається, Кабанець, три дні бомбив Турчинова, аби той віддав наказ про виведення кораблів на рейд. Турчинов відмовив - "не на часі". Заявлено було відкривати вогонь – і далі що – смертники? Жодного плану! Військові розгублені, не мають чітких наказів, що буде завтра, проклинають Міноборони, а той може віддатинакази лише після наказу Головнокомандуючого Турчинова.

Оголошено про закриття неба – підняті винищувачі для патрулювання і… тихо, росіяни літають як хочуть у небі Криму.

Що робити: вибори у травні провести і президента і у Верховну Раду. Лише для цього потрібно порушити карні справи проти хоча б кричущих порушень виборчого законодавства, особливо по 223 округу, по довиборах у 5 округів. Заборонити Компартію і партію регіоналів як антиукраїнські. Тоді можна зламати дійсно ситуацію, хоча процес очищення ще буде тривати, новою Верховною Радою закон люстрації буде прийнятий для всіх, а не лише по учасникам злочинів проти майданівців, як пропонує БЮТ. Кличко від відповідальності самоусунувся. Лишилася ВО Свобода і його голова Тягнибок як найпотужніша, не зрадлива, послідовна і жертовна(18 убитих свободівців) політична сила, що має ідеологію і чіткий план. Та правий сектор при деяких зауваженнях і пересторогах. Це все, за кого можна голосувати. Є ще поодинокі політики – Луценко, Оробець, може десь Гриценко…

Йде відділення зерен від плевел.

P.S. Сьогодні Яценюком підписана політична частина Асоціації з Євросоюзом. Жоден експерт не дав роз'яснення нам по найбільш важливим пунктам 5-ти кілограмового договору. Ми не знаємо, що за нас Яценюк підписав. А я хотів би зберегти нашу самоідентичність, я не хочу наводнення північноафриканців в Україну і у мене ще багато питань по цій політичній частині. То хто тут кролик чи кролики? Мене це ніяк не влаштовує.

Вуйко Славко 2014-03-21 / 17:58:55
Военные: Турчинов добровольно сдал Крым

http://divosvit.info/index.php/component/content/article/22-2013-07-26-11-46-37/539-2014-03-21-11-35-42


http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/57680?play=1


http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/57681?play=1


http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/57687

Reket 2014-03-21 / 17:44:16
Із досвіду початку 90-х та численних кінофільмів ми добре знаємо, у що виливаються «розбірки» між мафіозі. Тим більше страшно, коли ці мафіозі прикриті… погонами правоохоронців… Потерпають від цих розбірок в першу чергу пересічні закарпатці. Адже охороняти наш спокій нема кому. Міліція зайнята іншим.

Павуча гризня 2014-03-21 / 17:37:35

Стаття за 12 жовтня 2009 р.,

Справжня війна силовиків розпочалася на Закарпатті


Справжня війна силовиків розпочалася на Закарпатті. Основна причина - перерозподіл контрабандних потоків, які контролює закарпатська міліція. Конфліктуючими сторонами стали два угрупування - начальник міліції Павло Кононенко разом з головним даішником області Сергієм Луцюком. Іншу сторону представляє - начальник «шістки» Сергій Шаранич.

Днями на сайті «Репортер» (http://www.ua-reporter.com/novosti/66155) з'явилася інформація про те, що працівники підрозділу державної служби боротьби з економічною злочинністю на Закарпатті встановили факт реалізації приватним підприємством фальсифікованої горілчаної продукції і горілки з «лівими» акцизними марками. Загалом у фірми вилучили близько 66,5 тисяч пляшок на суму більше 500 тисяч гривень, порушено справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України. (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Крім того, на цьому ж підприємстві вилучено близько 50 видів іншої горілчаної продукції, яку скерували на експертизу щодо її якості.
Усі ці, ніби з гангстерських фільмів події, вочевидь стосувалися ПП «Марина» -- підприємства, яке «склепали» начальник УБОЗУ в Закарпатській області Сергій Шаранич зі своїм кумом, депутатом обласної ради Іваном Мариною. Воно володіє ліцензіями на розлив та продаж лікеро-горілчаних та тютюнових виробів. Водночас підприємство займалося і поставками в область «лівої» горілки.

Нагадаємо, що Сергій Шаранич вдруге призначений начальником закарпатського УБОЗу навесні цього року. Представляючи його, міністр МВС Юрій Луценко, який оголосив про призначення саме під час робочого візиту в Ужгород, обмовився, що Шаранич працюватиме ніби з випробовувальним терміном і якщо доведе роботою, що гідний, тоді стане повноправним керівником підрозділу. Чи не для «доказів», зокрема грошових, самому Луценку Шаранич і взявся за «пальону» паленку.

Отож, дізнавшись про горілчаний бізнес підлеглого, начальник ГУ УМВС Павло Кононенко дав вказівку закрити склади та виробництво цього підприємства. Виконували її «убезівці». І можна було б вітати «торжество справедливості», якби… Усе до цинізму прагматично - горілчаний бізнес, у тому числі й завезення в область лівої горілки облюбував сам чільник крайової міліції. Павло Кононенко та його кум, начальник управління Державної служби боротьби з економічними злочинами Микола Кулітка - взяли під свій дах супровід та реалізацію «лівої» горілки через приватних підприємців, які працюють в Ужгороді, Берегові, Виноградові та Нересниці. Відтак щотижня в область завозять 5-7 каміонів фальсифікату. Супровід здійснює ДАІ під особистим контролем керівника цього підрозділу Петра Луцюка. Недаремно ж Кононенко грудьми став на захист «даішників» у Драгівському конфлікті, а коли на посаді начальника ДАІ області за рішенням суду поновили Василя Довгомелю, наступного ж дня наказом Луценка усе ДАІ було реформоване -- з управління у відділ при ГУ МВС області з поновленням у керівному кріслі знову ж Луцюка.

Не поділили Кононенко з Шараничем і ще один «хлібний бізнес» -- заробіток на кордонах. За кілька місяців з часу призначення Шаранича поблизу митниць було кілька випадків силових суперечок між співробітниками «Беркуту», які підпорядковані Сергію Шараничу та працівниками ДАІ, які збирають данину на користь Павла Кононенка та Петра Луцюка.

Із досвіду початку 90-х та численних кінофільмів ми добре знаємо, у що виливаються «розбірки» між мафіозі. Тим більше страшно, коли ці мафіозі прикриті… погонами правоохоронців… Потерпають від цих розбірок в першу чергу пересічні закарпатці. Адже охороняти наш спокій нема кому. Міліція зайнята іншим.

PS. Як стало відомо з джерел в ГУ УМВС долю Сергія Шаранича вирішать вже на початку наступного тижня. На його посаду буде призначено людину з Рівного. С. Шараничу доведеться покинути міліцейські лави.

http://zapravduuz.livejournal.com/

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини