Москаля не буде на сесії облради через "перекоси"

Заявлена ним причина і та, яку називають джерела "Закарпаття онлайн", радикально різняться

Москаля не буде на сесії облради через "перекоси"

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль буде відсутній на сьогоднішній п’ятій сесії Закарпатської обласної ради VІІ скликання.

Про це Г.Москаль повідомив на своєму офіційному сайті у публікації, у якій спробував знівелювати резонанс від сепаратистської заяви свого ставленика - голови Закарпатської облради Михайла Рівіса.

"Закарпаття залишається дотаційним на 76 відсотків (деякі райони – більш, ніж на 98 відсотків) і залежним від вливань із Державного бюджету України. Зараз область перебуває в дуже скрутному фінансовому становищі, через перекоси з дотаціями та субвенціями виникла заборгованість у медичній, освітній та інших галузях. Щоб вирішити питання з виділенням необхідних коштів, я змушений залишитися в Києві й пропустити чергову сесію обласної ради", - повідомив Г.Москаль.

Раніше Г.Москалеві в подібний спосіб вже доводилося нейтралізовувати резонанс від скандальної сепаратистської заяви Закарпатської облради, внесеної на розгляд сесії за підписом М.Рівіса.

Разом з тим, джерела Закарпаття онлайн називають і іншу причину тривалого перебування Г.Москаля у Києві. За нашою інформацією з джерел, близьких до парламенту, Г.Москаля дуже стурбувала ситуація з системним виявленням масштабних корупційних схем на контрольованій ним Закарпатській митниці, якою керує його протеже Володимир Колесніков, та в лісовому господарстві області, керованому погодженим ним Валерієм Мургою. Ситуація для Г.Москаля є проблемною, а тому звичний до піару голова ОДА у всіх цих випадках відмовчався.

З цього приводу Г.Москаль вже побував на аудієнції в голови СБУ Василя Грицака, підлеглі якого виявили зазначені кримінали, однак підтримки не отримав.

Раніше Г.Москаль вже вирішував питання підтримки В.Колеснікова, шантажуючи владу країни можливістю своєї відставки з посади голови Закарпатської ОДА.

13 жовтня 2016р.

Теги: Геннадій Москаль, Рівіс, відставка

Коментарі

Вася 2016-10-15 / 17:10:11
У Міжгрському суді тоже був Москаль Особисто. суд призначилчи за один день і рішення того дня прийняли по музею чорна ріка, рішення було таким,щоб поскорше грошики державні вкрасти на музей, бо майже би москалю ского мастити лижі. І що міжгірський рижий голова РДА буде без нього робити як буде дале красти???

шустрер 2016-10-13 / 21:54:31
Они людей больше видеть не хотят. Им они не интересны. Они обслуживают свои интересы", - резюмировал Савик Шустер, уточнив, что, когда он говорит о нынешней власти, речь идет и о Президенте

Дід Микола 2016-10-13 / 09:44:00


вонячий мусор і шлюха москаль, попробуй там на коліна ставати і відс***сати запропонуй, вам же мусорським шлюхам це звично, шльопер смердячий.


Viktor 2016-10-13 / 08:55:33
Гена настільки кришує криміналітет,що по Велятинській школі сам особисто з"явився в Хустський суд і давав вказівки ,щоб рішення було прийнято на користь Русина П П .Чи голова ОДА вже опустився до такого рівня ,що сам ходить по судах і вирішує питання по Русину П П чи може Русин П П така фігура,що якщо заговорить то потягне всіх за собою

закарпатець 2016-10-13 / 08:49:39
Був я у Англії,Чехії то піпец, як з нашого народу знущаються.Наші люди роблять як раби по 12-16 годин!Зробив нам ПОРОХ життя, ЖИТИ ПО НОВОМУ!!!НАЙСЯ ЗАКЛЯНУТЬ Ці ЖИДИ-ПРАВИТЕЛІ- ЖУЛИКИ ДО СЕМОГО КОЛІНА!!!

Степан Крук 2016-10-13 / 08:35:08
Відчуття в мене чомусь радісне - на посаду "губернатора" Москаль в область не повернеться! Достав "перекосами" він вже не тільки Кабмін, але й президента!

блок панамських патрыотыв 2016-10-13 / 07:34:08
"Кроме производства конфет, автобусов, новостей, и еще бог знает чего, у президента Порошенко с друзьями еще один бизнес. Чартерная авиакомпания. Ранее она называлась "Укрпроминвест-Авиа". Затем ее переименовали в "Бизнес-Ейрланз". Ею руководит одноклассник и младший бизнес-партнер президента в "Рошен" - Сергей Зайцев", - написал журналист и привел диалог во время телефонной беседы, когда он попытался организовать интервью на эту тему.
В расследовании указано, что самолеты не обязательно должны принадлежать авиакомпании. Она может принимать их в лизинг. А вот клиенты и рейсы - это уже наработки самой "Бизнес-Ейрланз". В колонке "Клиент" немало известных фамилий: Порошенко, Ющенко, Клюев. А вот в августе 2012-го чартер из Симферополя в Ниццу, а затем в Тель-Авив и Москву заказывал человек с фамилией "Киркоров".

Стоимость одного перелета, например в Харьков, - 8 тысяч евро. В швейцарский Цюрих - 21 тысяча евро. А вот на этом Челленджер-850 летали клиенты с фамилиями Черновецкий, Арбузов, Лепс. Многие рейсы в Москву и Донецк совершил клиент с фамилией Калинин. Во времена Януковича человек с такой же фамилией возглавляла Службу безопасности Украины. Другой клиент - Саламатин. Такое же фамилия и у министра обороны эпохи Януковича.

Депутат 2016-10-13 / 07:16:55
Гена просто обсикався і обкакався уд страху геби бути на сесіі щоби не задавали йому питань про те що він так нічого з обіцяного і не зробив для Закарпаття все тільки ла ла ла

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини