Голова облради Рівіс піддав сумніву перебування Закарпаття у складі України за певних обставин (ФОТО)

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс не вважає однозначним факт перебування Закарпаття у складі України і припускає, що за певних обставин його можна піддати сумніву.

Голова облради Рівіс піддав сумніву перебування Закарпаття у складі України за певних обставин (ФОТО)

Про це він сказав  під час ексклюзивного інтерв’ю з ведучим програми «Акценти» телеканалу "Тиса-1" Михайлом Данканичем, в якому йшлося про тему розбудови дорожньої інфраструктури.

Відео цієї розмови розміщено на офіційному сайті Закарпатської ОДА разом з відповідним текстом, який, до того ж, з електронної пошти прес-служби облради було надіслано на адреси закарпатських засобів масової інформації.

На репліку ведучого, мовляв, на його думку на наступних виборах до парламенту потрібно більше депутатів від Закарпатської області, аби лобіювали більше коштів для свого регіону, М.Рівіс відповів:

- Я розумію це так: якщо уряд хоче бачити Закарпаття у складі України, то вони повинні не забувати, що наш край існує…

В умовах російсько-української війни на Донбасі, яка починалася з аналогічних фраз, до таких слів вищих посадовців регіону варто поставитися справді серйозно.

12 жовтня 2016р.

Теги: Рівіс, війна, Донбас

Коментарі

Виноградівський правдоруб 2016-10-16 / 10:23:33
Я взагалі дивуюсь, що цей злодій РІВІС робить в кріслі голови облради??? Хто не знае, то нагадаю (екскурс у біографію Рівіса), цей "чесняга" сидячи у кріслі відділу розмитрення Виноградівської митиці сприяв Мукачівській ОЗУ на чолі з Блюком незаконному розмитненню дорогих авто під інвалідів, а сприяв йому в цьому тодішній начальник Виноградівського РВ УСБУ ГНАТКОВИЧ Василь Іванович разом із своїм опером Клованичем Володьом. Аое Рівіс "справно" робив і на СБУ і на бандосів, зато й "виріс" до теперішнього крісла бо слухняний" хлопіць І НАШІМ ВАШІМ.

Garibaldi 2016-10-13 / 14:06:18
Якщо Україна не помічає Закарпаття,то є здоровий глузд -змінити такого незамітного керівника .

мудак 2016-10-13 / 07:35:39
рывыс маэ на увазы що нема з чого красти-тендерити

Адмін 2016-10-13 / 00:36:38
Тут проаналізовано не тези М.Рівіса про дороги, а наголошено на політичному пасажі з його інтерв'ю, де піддано сумніву політичну приналежність Закарпаття до України за певних обставин.

Тому, не зміщуйте акценти.

прості факти 2016-10-12 / 22:52:24
Рівіс все правильно акцентував. У Львівській, Волинській, Чернівецькій, Одеських областях та м.Київ 50% понадпланових надходжень митниць іде на розвиток будівництва та ремонту дорожньої інфраструктури.
Наразі 19 великих платників Закарпатської області обслуговуються в Спеціалізованій ДПІ з обслуговування великих платників у м. Львові Міжрегіонального головного управління ДФС.

Рівіс, як Голова Закарпатської облради. повинен відстоювати інтереси Краю.

Олег 2016-10-12 / 19:46:54
Не суди по собі Ужгородец

Ужгород 2016-10-12 / 19:34:48
Олег забув дописати, кожен другий знайомий дебіл...

Олег 2016-10-12 / 19:25:53


Коментар видалено. Адмін


О.Д. 2016-10-12 / 15:26:42


Учаснику

У Харкові багато вати, бо це прилеглий до Росії регіон і він довго і системно окучувався спецслужбами країни-агресора, як і Донбас. І Райнін мав на увазі саме це - що там моожлива дестабілізація, зумовлена діями Росії.

А тут дебілкуватий екс-митник, поставлений за квотою Лунченка, лопотнув, за Фрейдом, те, про що думає.

І не біда, якби це були слова приватної особи. Але ж це чиновник високого рангу, ключовий у владі області. Про що мова?

Було би в нас сильне громадське суспільство, ЗМІ би вже влаштували йому обструкцію. Але в нас і ЗМІ, в більшості випадків, такі ж ЗМІ, як Рівіс - голова облради.

Сумно. І ганебно. :(


ужгородець 2016-10-12 / 14:05:49
Учасник, Райнін не піддавав сумніву приналежність Харківської області до України. А це й лунченківський валянок сказав таке, за що мав би зразу полетіти з посди

Степан Крук 2016-10-12 / 13:12:49
За оборонні замовлення ведеться негласна війна між кланами! Ніяких тендерів, ніяких "Pr0zzorо". Колись за Австро-Угорщини в Першу Світову в глухому с. Анталовці (там було пять хиж) розмістили оборонний заводик. Робили на ньому деревяні ручки для багнетів та приклади для гвинтівок. Звезли туди фахівців - словаків, нащадки котрих до цього часу проживають в селі. За кілька місяців село перетворилося в індустріальний центр,появилися житлові бараки, почала розвиватися мануфактура. Побудували 32 кілометрову вузькоколійку до Ужгорода. На днях між Украною та Словакією підписано угоду про спільне виробництво стрілецької зброї. Мені дуже б не хотілося, щоб ця зброярня була в Житомирі, чи Харькові. Цьому проекту сам Бог велів прописатися в Закарпатті.

ЧИТАЧ-№2 2016-10-12 / 12:37:28
"Я от того и мучаюсь, что не пойу, куда несет нас рок событий" (С. Есенин)

Учасник 2016-10-12 / 12:34:09
ШО ОПЯТЬ ??!
Упят закарпатці ,май бульші сепаратішти ???
А якшо серйозно то Рівіс ,сказав майже те саме ,шо і Райнін( голова адміністрації президента),про Харьків.
Не будете займатися регіонами ,почнуться центробіжні процеси.
Можна скільки завгодно літати в рожевих хмарах ,кричати по-поводу і без -"Слава Україні" ,розгортати най-най більші національні прапори ,і не бачити реалій .Далеко не йду :за тридцять вісім років стажу ,моя Мама отримує 50 $ ...пятьдесять ,хлопці....я думаю така картина по всьому Закарпаттю.
Тут один провокатор ,згадав про "мадярів -азіатів ", сяких -таких .,так от :населення Мадярщини вже тридцять років тримається на одному рівні ,а у нас ?...наші цифри не хочеся чути,бо страшні....
Людям реально стало жити важче .
І діло вже тут ,давно ,не в Москалеві ,чи Рівісу ,давно не вних .

Патріот 2016-10-12 / 12:24:08
Нехотять іти по стопам великого Майданівця, руки якого ніколи не крали і на спусковий курок по дітям на Банковій під час Майдану, щоб жару піддать, не нажимали,- пана Пашинського. Так ось його підприємство пластикову посуду випускало й отримало оборонне замовлення по виробництву самоходної техніки для Нацгвардії. Отримавши стовідсоткову передплату!!!, склепали аж 10 БМП, двигун одного з них навіть завели, але рушитись не може. Інших 9 заведуть після закінчення АТО, але чи будуть їздити...

Степан Крук 2016-10-12 / 11:51:48
І Рівіс, і Москаль популісти! Хочу звернути увагу думаючих на одну обставину! Зараз у оборонну галузь надходять значні фінансові потоки. Голови обласних рад та адміністрацій рвуть і мечуть, щоб оборонні державні замовлення розмістили в їх регіонах. Адже це не тільки участь в обороноздатності країни, але й створення робочих місць та розвиток інфраструктури в областях! А наші фивники тим часом фестивалять па піаряться у фейсбуках. Зрозуміло, що танки область виготовляти не може. Але шити одяг для військових, комплектувати сух пайки ми можемо. Можемо багато чого, але для цього потрібне керівництво, а його нема...

Читач 2016-10-12 / 11:46:16
Під ніком БОРИС Грицик підписується.

Дід Микола 2016-10-12 / 11:38:19
При владі одні дегенерати, дебіли і нічтожества, цим ідіотам пофіг хто головним буде, хоч північно-корейський маніяк, вони завжди прилаштуються під любий прапор.

Борис 2016-10-12 / 11:35:47
Рівіс чомусь відразу забув,що він найманий головою депутатським корпусом.Він забув про колектив і на сайті облради тільки Рівіс там, Рівіс то, Рівіс сказав, Рівіс заявив, Рівіс пообіцяв, Рівіс у Чехії, Німечині..Від того Рівіса уже нудить. Уміє роздавати тільки обіцянки. Популіст з популістів! Тепер Рівіс вирішив погратися в сепаратизм. Цікаво до Словаччини чи Угорщини він хоче приєднати Закарпаття. Ліпше би вчорашній митник Рівіс розказав Гройсману про процвітаючі контрабандні схеми, як їх ліквідувати, а мільярди податків направити на дороги. За таке антиукраїнство найближча сесія облрадт має поставити питання про відставку Рівіса.

Мункачі 2016-10-12 / 11:06:01
Рівіс ніколи не відрізнявся великим розумом. Досить на нього подивитися, аби побачити весь інтелект :) А його прес-секретарка, так та взагалі відверта сепаратистка

Istvan 2016-10-12 / 10:29:43
Якщо Уряд хоче більше доходів отримувати від Закарпаття, то спершу сам Уряд повинен інвестувати в область більше грошей для покращення інфраструктури, промисловості, аграрного сектору та туризму.
У протилежному випадку сам офіційний Київ визнає, що Україні не потрібне Закарпаття.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини