Торгова марка «Парада» представила весняну колекцію модного одягу (ФОТО)

Торгова марка «Парада» представила весняну колекцію модного одягу (ФОТО)
"Я люблю, коли мода виходить на вулицю.
Але не припускаю, щоб вона звідти приходила"
 
Коко Шанель
 
Весна... Як завжди, така очікувана і бажана, вона приходить раптово і несподівано.
Ви вже готові до свого весняного образу?! Радимо перш за все, перебрати вміст своєї шафи, вилучити речі, які втратили актуальність і терміново поповнити гардероб модними стильними трендами нового весняного сезону.
 
Якою ж буде весняна "Мода-2011"?
 

Здається, дизайнери вирішили, що весна буде достатньо теплою, тож віддали перевагу нарядам з легких тканин. Такі висновки можна зробити після перегляду весняно-літніх колекцій найвідоміших світових авторитетів жіночої моди. Зберігається тенденція минулого року, перевага надається жіночності, романтичності, витонченості. Пропонується вдягати сукні, сарафани, спідниці – все це повинно бути модного кольору, адже в цьому сезоні колір превалює над кроєм.
 
Що ж стосується кольорів сезону весна-літо, рекомендуємо звернути увагу на основні тенденції: всі відтінки коричневого і мармурового, жовтий, яскраво-помаранчевий, лілово-рожевий, пісочний, кораловий, відтінки зеленого, цегельно-червоний, приглушений неон, жовто-зелений, салатовий, карамельний, кориця, сірий, волошковий темний, малиновий, ліловий. Сукні чи сарафани можуть бути однотонними, з леопардовим чи чорно-білим принтом, під зебру. Смужка, клітка, принт "американське тату" – все це в моді на теплий сезон 2011 року.
 
Серед модних трендів одразу трьох сезонів: весна, літо, осінь – найрізноманітніші спідниці. Короткі та кардинально довгі до підлоги, з рюшами, оборками із напівпрозорих тканин...
 
Актуальним є квітковий тренд. Сукні, блузки, спідниці із зображенням найрізноманітніших квітів різного розміру від дрібненьких до великих (одна квітка на весь наряд). Вони представлені в колекціях Dolce&Gabbanna, Christian Dior, Moschino, Carolina Herrera, Marc Jacobs та багатьох інших.
 
В колекціях Ralph Lauren та Dolce&Gabbanna переважає білий колір, який теж буде популярним, особливо в жаркі дні.
 
Цікаве і захоплююче відчуття від перегляду модних показів втілити у свій особистий імідж - підкреслити свою індивідуальність, відчути себе модною і сучасною, не змішатися з оточуючими але й не виділятися надмірністю – надзвичайно важко. Однак це цілком можливо.
 
Вам допоможе творчий колектив "Паради".
 
Відслідковуючи основні модні тенденції нового сезону, враховуючи смаки, традиції та конструктивні особливості фігури, дизайнери торгової марки "Парада" професійно підбирають до колекції моделі зручного та функціонального одягу, і що важливо, переважно в рамках ділового дрес-коду. Адже більшість наших покупців – це працівники офісів, лікарі, вчителі, викладачі, студенти, службовці, вихователі, жінки-підприємці, бізнес-леді. Саме тому у весняній колекції переважають моделі, що вигідно суміщають діловий стиль з романтичністю та оригінальністю. А найголовніше – це сучасний одяг, що відповідає європейським вимогам моди і якості та доступний за ціною на вітчизняному ринку.
 
Одяг від "Паради" концептуально відповідає вимогам неповторної Коко Шанель, яка сказала: "Я люблю, коли мода виходить на вулицю. Але не припускаю, щоб вона звідти приходила".
 
Весняну колекцію модного одягу представляє торгова марка "Парада" у магазині за адресою: м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 40.

 

ЗАТ "Ужгородська швейна фабрика", Закарпаття онлайн.Бренди
24 лютого 2011р.

Теги: Парада, весняна колекція, дизайн

Коментарі

Nika 2011-05-10 / 12:15:00
свіженька стаття про ужгороську швейну фабрику http://made-in-ukraine.info/my-shyyemo-odyag-moschino/