Мирослава Каламуняк дарує дітям, обділеним долею, новорічно-різдвяну казку

Доброю зимовою казкою приходять на нашу землю новорічно-різдвяні свята. Вони дарують нам віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяють у наші душі світлі почуття, надихають нас на добро.

Мирослава Каламуняк дарує дітям, обділеним долею, новорічно-різдвяну казку

У ці дні особливо хочеться, щоб кожен відчув тепло і турботу навколишнього світу, любов і шану оточуючих людей. Директор ЗАТ "Ужгородська швейна фабрика" Мирослава Каламуняк привітала з новорічними святами і вручила подарунки вихованцям благодійної організації "Нова сім’я", учням Ужгородської школи №5, дітям, якими опікується греко-католицька церковна громада міста, надала грошову допомогу організації ветеранів "Добровольці Закарпаття" та громадській організації "Маестро". Громадська організація "Зонта-клуб" Ужгорода, яку очолює Мирослава Михайлівна, теж залучилася до активної благодійної діяльності напередодні новорічно-різдвяних свят, надала фінансову допомогу дітям, що виховуються без батьків.
 
То ж  щиро сподіваємося, що у ці дні багатьом з тих, хто обділений любов’ю і увагою, стане тепліше і затишніше у житті.
 
Свято спонукає до благодійництва і добрих справ, але творити добро на землі доречно завжди, якщо усвідомити: "Що віддаєш – твоє"...

ЗАТ "Ужгородська швейна фабрика", Закарпаття онлайн.Бренди
24 грудня 2010р.

Теги: новорічно-різдвяні, Каламуняк, благодійний, Зонта-клуб