Колеги, ви чо?

Навіщо виносити внутрішні непорозуміння на загал?

Оскільки ви всі є користувачами інтернету, поняття "срач" має бути вам відомим. Це звичайна сварка в мережі (на форумі, в блозі - не важливо), яка не має шансу бути вирішеною, оскільки обидві сторони чують лише себе, або, ще гірше, спеціально не погоджуються, провокують, "тролять" на інет-сленгу.

"Срачів" багато, а найгірші з них, на мою думку, між колегами. Які замість того, аби (якщо мають один одного претензії) вирішити свої питання тет-а-тет, виносять їх на загал. От щойно почитав, як дві журналістки наїхали на редактора однієї з обласних газет з несерйозного насправді приводу (кому треба - зрозуміє, про що я). Претензії їхні можна було легко влагодити віч-на-віч. Натомість вони вирішили рубати "правду-матку" через інтернет.

Кому від цього стане легше, не знаю. Гірше стане, швидше за все, цим панянкам. Наразі здобули, так би мовити, славу. Згодом, швидше за все, матимуть проблеми з розміщенням своїх матеріалів в крайовій пресі (принаймні, в тих ЗМІ, які себе поважають). Кому потрібен співробітник, який здатен на практично рівному місці закатати публічний скандал?

 

24 березня 2010р.

Теги: Не, варто, виїденого, яйця

Коментарі

Kergudu 2010-03-24 / 17:59:00

Блін, ну і загадка - туй не люблять два сайти: "УА-Трупортер" та "Мукачево - НЕТ!".


Не можна нелюбити сайти. Просто ми адекватно ставимося до неадекватного власника "УА-тРепортера", а віднедавна аналогічно і до юного керівника "Мукачево.нет". :)  Адмін

Юрій Лівак 2010-03-24 / 17:18:00
Я підкажу:) Сайт, який тут досить сильно не люблять)

Kergudu 2010-03-24 / 17:07:00
А який сайт? Написали - діліться!

колега 2010-03-24 / 12:46:00
Юро, ти маєш рацію! "Скандал", якщо це таким словом можна назвати, ці дві панянки зробили з нічого. Вони навіть не затефонували, не прийшли в редакцію зі своїми претензіями. У них вистачає мужності, сміливості через їхній сайт, де працюють, звинувачувати в тому, чого насправді не існує. Амбіційність - це добре, але не надмірна. Крім того, амбіційність є розумною.

drageotee 2010-03-24 / 11:38:00
о_О