День журналиста. Так голый король, или больной?

День журналиста. Так голый король, или больной?

Ну что же, общество, поздравляю с завершением этапа латентного сотрудничества убогих с больными престарелыми. Теперь они напрочь сбились в стаю.

Шобла циркачей, созданная как точная репликация субъектов со статьи 27 КК Украины, сформировалась окончательно. Правда, еще один учасник так и "просится" в схему, ложится туда как пазл - друг нашей семьи. И Колинько. Хочет остаться в тени? Но симптомы однородны, как ни крути.

Такое ощущение, что они вместе уже "мотали срок" в одной палате. Больно уж слаженная полифония.

И что, люба журналістська спільното, некому было плюнути лисому в пику? Хотя наивно ждать ремиссионного эффекта от этого жеста при тяжелой клинике пациента. Но хоть душа осталась бы "не в теме". И все же позиция.

А слабо повернуться и уйти, плюнув на ходу в тарелки фуршета?

Или вы наивно верите, что власть откровенна, устилая столы работникам пера?

Неужели случай в Украине с Бабченко не долбанул вас с достаточной силой, чтобы глаза и уши нараспашку открылись оголившейся откровенной и жестокой правде? Карлики нас оседлали. Нас имеют убогие и больные.

Ну, а пенсионер и больной, и голый. Голый потому, что больной. Своими "номинациями" расписался под собственным анамнезом. Даже сочувствия не вызывает. Но это уже выходит за рамки истории болезни.

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
08 червня 2018р.

Теги: журналіст, влада, Москаль, Ступак

Коментарі

Борис 2018-06-14 / 12:42:22
Авторці блогу пані Н.Майстернко. Ви написали різко, правильно, але, даруйте, якось інакомовно /російською звучить ліпше -иносказательно/. Більшість читачів сайту так і не збагнула, що Ви обурені фактом нагородження головою ОДА Геннадієм Москалем почесними грамотами Лариси Ступак і Павла Федаки. Лариса Ступак взагалі на цій церемонії на терасі готелю "Дружба", а згодом на трапезі поряд, у колибі була в центрі уваги. Вона, відчувалося, напрочуд захоплена собою, її самооцінка зашкалювала, адже, на її переконання, то Ступак на сьогодні є гільйотинником номер 1 для всіх чиновників і багатьох колег-журналістів. Отримуючи відзнаку від Москаля, вона з виглядом ката-інквізитора мовила: тільки прошу вас, Г.Г., не давайте мені згодом звання заслуженого журналіста України.Мовляв, я давно це, не буду ся хвалити, заслужила.Взагалі День журналіста і все це свято перші керівники ОДА і облради перетворили у фарс, насміхання над всіма медійниками Закарпаття.Москаль заявив прямо: пишіть про мене все, що хочете, цілий рік, а я вам усім відповім лиш раз-на гостині з нагоди дня журналіста. Оце так оцінка вашої праці, медійники. Ні Москаль, ні Рівіс навіть словом не промовилися, що влада так і не зуміла захистити обласну державну телерадіомовну компанію "Тиса-1" від повного знищення Києвом, зокрема керівником Суспільного ТБ Зурабом Аласанією.

Степан Крук -Наталка Майстренко 2018-06-14 / 10:43:36
Гадаю, що журналісти проігнорували факт "нагородження" свідомо. Таким чином вони також плюнули на "губернатора" і "нагороджену"!Адже всякі коменти із їх боку - це додатковий піар-бонус "нагородженій", котра вимощує собі шлях в Рай (або в пекло)скандалами...Чи варто реагувати на дірку від бублика?

Наталка Майстренко 2018-06-13 / 21:28:16
Я власне це і хотіла донести. Він збиткується над нами - закарпатцями, журналістами, людьми з власною гідністю, загалом, над здоровими людьми, які ще живуть і працюють на цій території. Мені прикро, що закарпатська журналістська спільнота в масі своїй виявилася беззубою, не здатною на вчинок, гідний їх професії. Все ж вони не статисти, а позиціонують себе журналістами. Отже, аналіз та синтез у їх професії - неминучі й необхідні. Але де ж позиція?

Степан Крук 2018-06-10 / 20:13:47
Коментувати цей маразм просто гидко! Москаль своїм вчинком плюнув у лице громадськості Закарпаття! Тьфу на тебе Москалю у відловідь!!! Щоб ти скис, дурню!!!

запитаю 2018-06-09 / 01:37:44
Наркоман Паша Федака навіть туди ширнутий приперся? Фото дуже промовисте

Капець 2018-06-08 / 23:12:15
Якщо всі присутні це проковтнули - нічого спільного з журналістикою вони не мають. Продались за 1,5 канапки і грамоту.

Читач 2018-06-08 / 21:34:16


Використання багатоніковості з метою створення видимості дискусії. Ну і з рекламою "журналістських" "подвигів" пані Ступак - на "СНК", будь ласка. Видалено 2 коментарі. Адмін


Микола 2018-06-08 / 20:49:23
сТпак журналіст відколи? Це позорище

журік 2018-06-08 / 13:05:21
Отримувати нагороди разом зі Ступачкою і Федакою - то дно. І ті,хто того не розуміють, - не журналісти.

Ганьба! 2018-06-08 / 10:06:33


Анонімне хамство. Коментар видалено. Адмін


... 2018-06-08 / 07:11:54
де ви там журналістів бачите?