Мера Ужгорода "коронно" виставили брехуном (ВІДЕО)

"Проковтнути" таку брехню від очільника міста просто несила. Мера виставили брехуном!

Мера Ужгорода "коронно" виставили брехуном (ВІДЕО)

Так, згідно з відповіддю управління містобудування та архітектури УМР жодних дозвільних документів на проведення ні підготовчих, ні тим більше будівельних робіт у забудовника «Корони» немає. Цю інформацію підтверджує ДАБІ у Закарпатській області. Жодної декларації ні на початок підготовчих, ні на початок будівельних у ТОВ «Проект консалтинг Корона» немає. Ну не брешіть вже так відверто. Або готуйтесь давати пояснення Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини, якщо органом місцевого самоврядування мені на запити дали недостовірну інформацію.

Де юридичний супровід діяльності мера в Ужгороді? Чому він постійно мордою в ґрунт мачаться? Хто з цього тішиться і зиск має? Чому тим, хто стоїть за мером, не соромно, яким ви його некомпетентним виставляєте? Навіщо це? Думаєте і громаду так в дурні пошити. Ми ж не Андріїв, який підготовчих робіт від будівельних відрізнити не може, бо вміємо читати і, окрім класиків, ще ДБНи іноді переглядаємо. Що і пану меру рекомендуємо, перш ніж на запис в студії ходити і нести некомпетентну «пургу». Сором, одним словом Андріїву і всему апарату ради! Це ваше обличчя!

Ті, хто стоять за цим інтрев'ю, підготовкою до нього з боку апарату, реально виставили ужгородців неповноцінними. Принижуючи мера, принижують громаду. Хоча, ми себе таким вибором ще в жовтні 2015 принизили... А ви сподівалися, я промовчу?!

УЖГОРОДСЬКОМУ  МІСЬКОМУ  ГОЛОВІ

Пану АНДРІЇВУ Б.Є.

__________________________________

88000 м. Ужгород, пл. Поштова, 3

Майстренко Наталії Миколаївни

мешканки м. Ужгорода, 88009,

вул.           ,   , кв.  

тел. +38-0312-  -  -  ;

моб. +38-050-   -  -  

І Н Ф О Р М А Ц І Й Н И Й     З А П И Т

в порядку статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

21 червня 2016 року в мережі Інтернет і аккаунті групи «Ужгород» через Філія НТКУ «Закарпатська регіональна дирекція» - Тиса-1,Тиса FM   було розміщено пост з відеоматеріалом за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=gtVBTQqAhWI запису інтерв’ю Ужгородського міського голови, в якому ним було оприлюднено інформацію про наявність зареєстрованої декларації ТОВ “Бізнес центр «Корона» на початок будівельних робіт на об’єкті готельно-ресторанного комплексу «Корона», м. Ужгород, пл. Театральна, 5-7.

Прошу в порядку доступу до публічної інформації, оскільки події щодо руйнування пам’ятки культурної спадщини ХХVII ст., якого не помічає міський голова, набули серед громади міста резонансу, надати копію такої декларації, а також надати копії усіх наявних  в Ужгородській міській раді, її виконавчих органах документів щодо проектних, будівельних, підготовчих чи будь-яких інших видів робіт на цій пам’ятці, виданих будь-якими органами, установами забудовнику чи будь-яким третім юридичним, фізичним особам, що залучені як генеральний підрядник таких робіт чи субпідрядники.

Цим запитом надаю згоду на оплату витрат щодо підготовки запитуваних копій. Прошу повідомити мене телефоном, вказаним в запиті, щодо можливості отримання таких копій особисто та оплати за послуги копіювання.

 

Наталія Майстренко

Місто Ужгород, 24 червня 2016 року

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
24 червня 2016р.

Теги: Корона, Богдан Андріїв

Коментарі

Дід Микола 2016-09-22 / 20:55:48
кожен чиновник в Україні, це психічно хвора людина, єдиною її ціллю є десь щось вкрасти, так продукується нація дегенератів, бидла і біомаси, слава біомасі.

Степан Крук 2016-06-27 / 14:21:20
Любі законодавчі акти чиновниками місцевого пошибу трактувалися і трактуються довільно. Вони давно вже перебрали на себе функції Конституційного Суду, тобіш тлумачити закони та підзаконні акти. Це як в старому анекдоті: Яков Моисеевич Рабинович читает в газете "Вечерняя Одесса": "Молодёжная сборная Украины по футболу вчера в тяжелейшей борьбе вырвала очко у Лихтенштейна". — Боже мой, во молодёжь пошла — бедному еврею уже и на улицу не выйти!

© http://anekdoty.ru/pro-odessu/

Ужгород 2016-06-24 / 16:24:00
Два дебила - это сила. А если они еще финансово заинтересованные, тогда и подавно. Хотя выходит совсем не убедительно- все, якобы, проходит в рамках законодательства, но проекта еще нет, но есть какие-то бумажки, извините, я взял денег, поэтому и защищаю, а несу чушь потому, что немного туповат, да и в школе плохо учился, а в университете диплом купил, так как без него не смог бы стать таможенником, нарубить, а потом выбраться мэром. О времена, о нравы - Ужгорода уже нет, осталось одно название и несколько "не реконструированных" современными нуворишами зданий, а людей уже нет, есть одна биомасса.

Наталка Майстренко 2016-06-24 / 08:42:26
Товариство, зверніть увагу на психологію покидьків. Тепер відстоювання права, захист пам'яток культурної спадщини і традиційного середовища історичного ареалу Ужгорода, вимога дотримуватися норм закону в галузі містобудування тощо із області загальнообов'язковго дотримання соціальних норм буде трактуватися т.зв. "забудовниками" та їх апологетами(дуже умовно, бо насправді вони - злочинці і збоченці) як наявність політичного, фінансового, будь-якого інтересу, окрім логічного для нормальної людини - відстоювання права громади і громадян на збереження самоідентичності, історичної свідомості, традицій і культури, а також захист етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності
Покидьки! Ви ж не міряйте всіх своїм гнилим мірилом, недорослі

Тать цинічний бандерівець 2016-06-24 / 08:06:42
народ хавайте те що вам піднесе майсер по 3.14здежу Бо найбільше тепер гавконять ті кому не вдалось "необідляченого" кепочникапросунути до влади

Мясокомбинат 2016-06-24 / 07:31:39
Бодя как был Бодей-контробандистом так и остался! Исходя из риторики мер явно защищает волошинскую падаль! А ведущий красава "вот мы увидели документы - все хорошо"! Ни ведущий ни мер не имеют понятия смысла слова реконструкция! Что написал волошин то и оглашают народу. Народ глотает пока! Благодаря действиям активистов видна дурь мера. Его используют как изделие номер 2. Но как говорится долг платежом красен. Тот же Волошин и его шестерки, а иначе назвать немогу 2609тоже голосовали за шкурные вопросы мера. Кстати ведущий тот который екстренно интервьюировал волошина перед выборами и лепил с него белого и пушистого? Какая объективность?