Іван Балога пропонуватиме в парламенті зменшити кількість податків

Цього тижня кандидат в народні депутати по округу № 73 Іван Балога провів ряд зустрічей з працівниками підприємств Виноградівщини та Берегівщини. Вів діалог із підприємцями. Проблеми всюди однакові: люди скаржаться на нестачу робочих місць, через що змушені їхати на заробітки. Бізнес – на численні перевірки та вартість енергоносіїв.

Іван Балога пропонуватиме в парламенті зменшити кількість податків

На зустрічі з трудовими колективами Виноградова – «Ортекс ЛТД» та «Платі Юкрейн Лімітед» Іван Балога озвучив те, що може отримати українське суспільство від парламентських виборів.

« Україна за кількістю жителів була однією з найбільших країн Європи – понад 52 мільйони, нині 45. Ми потроху вимираємо. І це катастрофа. Якщо населення зменшується, то це свідчить про те, що у нас не лише система охорони здоров’я працює неправильно, у нас неправильно працює й система достатку родин. Людям не вистачає на найнеобхідніше. Сім’ї не можуть дозволити собі якісну питну воду, нормальне харчування, не вистачає на ліки. Чи є шлях виходу? Є! Нам потрібно впроваджувати європейські цінності та стандарти життя.  Тільки в європейській родині ми позбудемося корупції і станемо на шлях достатку. Цей рік для нашої країни стане знаковим: українці мають визначитися, в якому напрямку буде йти суспільство – або в самодостатню Європу, або ж до радянського минулого. Ми маємо шанс отримати європейський напрямок розвитку, і цей шанс ми не маємо змарнувати», - вважає політик.

Під час численних зустрічей з підприємцями краю йшлося про законодавчі ініціативи кандидата в народні депутата, які зможуть зробити їх життя легшим. 

«Що треба для бізнесу? Стабільної гривні, вчасного повернення податку на додану вартість, дешевих енергоносіїв. Що маємо? Податкова змушує сплачувати податки на два-три місяці наперед, бо в бюджеті утворюється «дірка», підприємці мають на два місяці вперед здійснювати передоплату за електроенергію. Що вийшло з ціною на газ? У четвертому кварталі Україна сплачуватиме «Газпрому» вже 432 долари за тисячу метрів кубічних! Чи може вижити бізнес за такого адміністративного і цінового тиску? Ні! Й свідченням тому й той факт, що в області закрилися тисячі приватних підприємців. Від цього залежить й рівень зарплат. Вважаю, що зарплата у 1000 гривень – це зарплата на тиждень. Нині на такі гроші люди не хочуть і не можуть прожити. Це принижує людей. Критерії та рівень заробітної плати треба міняти», - вважає Іван Балога.

Іван Балога запевнив, що у парламенті буде домагатися реальних кроків з боку держави по підтримці розвитку підприємництва в Україні. «Я переконаний, що малому і середньому бізнесу потрібно гарантовано зберегти спрощену систему оподаткування, а кількість основних податків скоротити до 5. Кількість перевірок повинна бути чітко регламентована на законодавчому рівні, без жодної самодіяльності з боку податкової та інших контролюючих органів. Кожен новий підприємець – це гарантоване робоче місце, як мінімум для однієї людини, це кошти до місцевих бюджетів та хоча б мінімальна соціальна підтримка громадам», - вважає кандидат в народні депутати.

20 вересня 2012р.

Теги: Балога, закон, вибори

Коментарі

йончі бачі 2012-09-21 / 16:27:58
ліпше вирішить питання про зменшення дармоїдів у верховній раді до 300 чоловік або й менше

Містер 2012-09-20 / 20:32:49
Про що Ви говорите Іване, яке зменшення податків? Кого Ви цим хочете затягти на свою сторону? НЕ вірю, що кількість податків зменшиться з Вашим приходом до влади, це казки для наївних.


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи