Подвійне життя Президента (ВІДЕО)

Поки патріоти гинули в Іловайському котлі, Порошенко вибудовував свій бізнес в офшорах - "Слідство.Інфо"

Подвійне життя Президента (ВІДЕО)

Розслідування базується на документах компанії Mossack Fonseca (Панама, БВІ), які отримало німецьке видання Süddeutsche Zeitung та поділилося з колегами з International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) та OCCRP, українським партнером якої є "Слідство.Інфо"

04 квітня 2016р.

Теги: Порошенко, офшор, Іловайськ

Коментарі

Мигаль 2018-02-12 / 15:06:39
Мині стыдно учити историка, хуть и салагу! Человечу, ты што ни знайеш, ош у Товарыща Кобы основным бизнесом было душогубство. Тилько товарыщей по орружийу и партии ни загубив ни йеден діктатор у світі.

нея 2017-10-28 / 09:46:12
Яке там подвийне, там потрийне.

Byby 2017-04-22 / 08:33:58
То не його гроші ( бо вкрадені у всіх нас)... То наші гроші ...

л1д1я 2016-06-23 / 01:34:48
для чого платити податки,мало нашому презеденту грошенят,а що наш1 чолов1ки,д1ти гинуть,це ж не мо1.Нехай Вам пане президент все за що гинуть наш1 солдати БОГОМ ВОЗДАСТЯ,А ГРОШ1 ВАШ1 В ПОПЕЛ ПЕРЕТВОРЯТЬСЯ

Правый сегмент. 2016-05-15 / 23:17:36
Вопрос к автору статьи. Вы понимаете, что такое политика? И вообще, осознаете, что такое капитализм, и что он преследует? Даже такой житейский пример - изобилие в магазинах. А вы не думали, ценой каких грязных манипуляций, действий это достигается?
Вот, к примеру. Плитка. А ценой чего?
1) Кто-то урвал себе завод за бесценок.
2) Затем, что-то вывел в офшоры, что-то "капнул" для завода.
3) Договорился с "китами" из разных служб - налоговой и т.д.
4) Нанял потом рабочих, которые за бесценок должны производить эту плитку.
5) Дальше - опять разные махинации и т.д.
6) Результат - готовая плитка в магазине, и мы с вами, уважаемый автор, этому рады "Ооооо! Я хочу это купить!"

русин 2016-04-30 / 00:34:30
І що змінилося для нас від перестановки жида на жида!Сей виявився іще зажерливішим від "папередніка" І безапеляційно заявив,що ціна на газ підвищуватися буде. Усе вірно,як ися злодійська братія може відмовитися від налажених іще при кучмакові,ющу,зеку,і підхваченим яценюком із порохом схемами баснословного пограбунку народу,який мовчить.ПОКИ ЩО! Ростов вам не світить!

дмитро гнап 2016-04-06 / 07:20:29
У мене для вас лише три коротких новини. Які краще за будь-які пачки документів характеризують момент сьогоднішнього дня:

Президент Петро Порошенко досі особисто (!) так і не прокоментував публікації в пресі щодо його офшорних фірм. Крім куцої, незрозуміло ким написаної заяви в Фейсбуці. І Бог із ними, з українськими журналістами — але про президента написали всі провідні закордонні ЗМІ. І хоча він зараз у Японії, він не включився в ефір 5 каналу по скайпу. Не виклав відеозвернення до нації на Youtube. Не додзвонився батькові та не попросив увімкнути телефон на гучний зв’язок у присутності телекамери.
Він вибрав зручну й недалекоглядну тактику мовчання та ігнору в той час, коли суспільство хоче почути пояснення. І така його тактика зайвий раз доводить, що Петро Порошенко опинився в списку скандальних власників офшорів не випадково. У компанії з кремлівськими упирями та азійськими диктаторами.

Новина друга. Ніякого «сліпого трасту президента» насправді не існує. В понеділок в ефірі програми «Свобода слова» директор компанії ICU Макар Пасенюк пообіцяв мені передати копію договору про створення «сліпого трасту», підписаного Порошенком із відомим міжнародним інвестиційним фондом.
Але ще в ході програми пан Пасенюк випарувався зі студії, ніби Бетмен. Можливо, він скористався повітрогоном, можливо — водостоком, не знаю. Коли я спробував зв’язатися з ним щодо обіцяного по телефону, він перекинув мене на своїх помічників, піарників і консультантів. Які, ясна річ, не уповноважені надавати жодних документів. Бо таємниця «сліпого трасту» страшна для пана Пасенюка. І ця таємниця помре разом із ним.

Остання новина. З учорашнього дня підприємство «Київводоканал» змінило реквізити. І приймає платежі за воду через інший банк. Вгадайте — який. Так, це банк Петра Порошенка — «Міжнародний інвестиційний банк». Але давайте не будемо підозрювати президента в лобізмі. Думаю, Петро Олексійович навіть не в курсі бізнес-успіхів свого банку. Адже він, як було сказано, «перша посадова особа в країні, яке дуже серйозно ставиться до питання конфлікту інтересів. І передав управління своїми активами відповідним консалтинговим і юридичним компаніям».
А сам, мабуть, зосередився на боротьбі з корупцією. На реформі судової системи. На поліпшенні ведення бізнесу в країні та решті. Ось тому йому навіть ніколи поговорити зі своїм народом.

Історик-салага 2016-04-04 / 11:45:04
Цікаво, а яким бізнесом під час війни Сталін займався? Напишіть якщо хтось знає і в якій країні світу банкські рахунки мав.

ІВАН 2016-04-04 / 09:21:18
Керівник канцелярії Порошенка - бізнесмен Ложкін у своїй недавно написаній книзі назвав створення незалежної Української держави "проектом", "котрий себе вже не зовсім виправдовує". Зрозумілим є те, що Ложкін не просто проговорився, для нього є абсолютно нормальним є те, що він не вважає Україну своєю батькіщиною.
Звідси слідує:
1. Для мільйонів українців - створення своєї держави - є реалізація віковічної мрії українського народу, за що заплачено і зараз платиться неймовірна ціна, за це віддали найдорожче - свої життя - мільйони її кращих синів і дочок. За неї жертвують найдорожчим і зараз.
2. Для олігархічної банди, яка захопила владу, згідно із Ложкіним, - незалежна Україна - це бізнесовий проект (на кшталт чергової "фірми" - прокладки). Вона є лише для того, щоб мати можливість "заробляти" гроші, жорстоко експлуатуючи її людські, природні ресурси, бюджет. Причому "зароблене" слід вивозити за кордон, а не вкладати в "проект" (саму Україну). Адже рано, чи пізно ресурси "проекту" вичерпаються. Він стане "нерентабельним", однак гроші, висмоктані з нього - для олігархів, для яких поняття "Україна є батьківщиною" - дорівнює нулю (!), вони повинні збергтися.

Швейк 2016-04-04 / 08:33:53
Мушу йти на войну! Інвалідна коляска є, берданку дадуть,- служанка ня потручать. На Донбас! На Донбас! За Труханова - на Донбас! За Порошенка - на Донбас! За вшитких олігархі- на Донбас!!!

Учасник 2016-04-04 / 06:59:34
Взагалі то цей матеріал добре б було
подавати в колонці "Новини", а ви її
в самий низ ...
І забув додати " жирним шрифтом" .
Так буде справедливо ...


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
/ 2Про вибух гранати, повноваження президента і революції
» Всі записи