Колесніченко назвав слова Януковича "маячнею сивої кобили"

Один з авторів скандального мовного законопроекту, нардеп-"регіонал"Вадим Колесніченко стверджує, що анонсованого Президентом Януковичем голосування поправок до згаданого закону в Раді не буде...

Колесніченко назвав слова Януковича "маячнею сивої кобили"

"Те, що Президент анонсував розгляд у парламенті 27 вересня – це маячня сивої кобили, в цей день навіть немає засідання", – повідомив автор закону, народний депутат від ПР Вадим Колесніченко.

На думку Колесніченка, голосування у ВР поправок в мовний закон – це "поки тільки бажання Кравчука і його сподвижників по знищенню України. Доля цього паперу поки нікому не відома. Не знаю, хто буде вносити на голосування в парламенті цю маячню, не думаю, що Президент це зробить".

Джерело: Gazeta.ua

 

04 вересня 2012р.

Теги: Колесніченко, Янукович, мови

Коментарі

світло 2014-03-30 / 18:12:44
"Танки от Пушкина" № 2.

світло 2014-03-30 / 18:11:34
«Российская Федерация начала военную агрессию против Украины и оккупацию Крыма во время Великого Поста. Вот и вся их хваленная воцерквленность и то, что они себя позиционируют, как православных христиан. А на самом деле они служат дракону, змею.
То, что Российская Федерация ведет себя, таким образом, во время Великого Поста, когда должен установиться мир, спокойствие, тишина – свидетельство того, кому на самом деле служит Путин. Фактически Путин – это слуга люцифера, продолжатель, новая инкарнация антихриста Ленина. Не зря в центре Москвы до сих пор остается мавзолей». Олег Соскин, дир. Института трансформации общества.
После объявления войны Россией Украине. Заявление (01.03.2014,) МИД России, размещенном на его сайте: «В России крайне ОБЕСПОКОЕНЫ (!!!!!!!) последним развитием событий в Крыму…».
02.03.2014. РПЦ московской башни-империи АНТИхриста: Надеемся, Украина сопротивляться (оккупации) НЕ будет.
«кирилл призвал власти Украины не допустить проявления насилия» против ру-ро-АГРЕССОРА..
МИД России признал (02.03.2014.): "На Украине объявили всеобщую мобилизацию. Они (!!!) нам (!!!!!!!) угрожают и провоцируют (!!!!!!!).

світло 2013-10-13 / 12:36:49
"Танки от Пушкина".

світло 2013-10-13 / 12:35:48
Финно-тюркско-церковно-болгарский шансон, «Русский язык хорош для чтения нашей великой литературы. Но причем здесь всё остальное человечество? Причем Украина?
В Украине это просто напросто создает ситуацию невыживания государства; государства не будет, если большая часть его населения предпочитает говорить на иностранном языке, а не на своём родном.
И здесь, конечно, не Пушкин виноват и не Достоевский.
И сегодня русский язык (на оккупированных реги-аналах) служит… вовсе не инструментом культуры. Это таран, это военно-политический таран, которым вышибается членство… в НАТО, западные ориентиры, приверженность СВОЕЙ (слов’янської) истории, ненависть к поработителям (убийцам). И создаётся ситуация, при которой компактно проживающие русские следом за выигрышем лингвистического референдума могут потребовать территориальный референдум. И на этом референдуме уже отделяться, как когда-то это пытались двинуть в Эстонии, а там не вышло.
На фоне Пушкина можно много фильмов наснимать. Если Пушкин – это не великий поэт, а если это троянский конь, за которым идут танки… И голосовали они, конечно, не против того, чтобы русские (в Росссссии) говорили на своем языке, а против того, чтобы… была навечно расколота, и две половины ненавидели бы друг друга; и плоды от этой ненависти достались бы и российским империалистам». Валерія Новодворська.

Ярило 2013-06-14 / 16:27:41
Читаю і радію! Як ми, люди. змінилися - не сваримось щодо мови, а вже розуміємо чього і навіщо цей п-к закинув "закон" щодо мови! Людоньки мої рідні, я дуже радий. що душа наша світлішає і мудрішає. Наступний крок - згуртуватися і знайти мужність, сили, відвагу і любов для перетворення країни, для будівництва країни мрій для своїх дітей. а не п-в у владі

gennady 2013-06-12 / 22:50:13
Як же тебе сука ненавидить український народ.Мразь від партії региОНАЛИВ.

Рома Донецк 2013-06-10 / 23:31:53
Вадим ты лошара неужели ты етого не понимаеш

Нина Шепетовка 2013-06-10 / 23:28:55
Неужели ета тварюка нечитаєт что про нейо пишут МРАЗЬ КОНЧЕНАЯ не позор Украину

Юрий 2013-06-10 / 23:22:36
Какая мразь етот колиснеченко и как таких сволочей земля носит

іноземка 2013-06-09 / 23:36:56
земляку президента за стихи-12 баллов

іноземка 2013-06-09 / 22:55:35
столько написали.лучше возьмите томик Стуса Франка Олени Теліги и включите Славка Вакарчука Саню Пономарева или Злату.
прекрасно проведете время не тратьте его на дерьмо вроде етого хламья

sergutso 2013-06-06 / 10:08:06
гадіка на гілляку!!!

Лариса Одесса 2013-05-22 / 08:00:58
И чего вы все вызверились на бедного Колесниченка?)
Это же клоун. И отношение соответственное: удачно выступил - смеёшься, неудачно - жалеешь.
Правда, в последнее время - всё больше неудачно... а значит, жалеть... жалеть... жалеть)

украинец 2013-05-21 / 15:09:35
КОЛЕСНИЧЕНКО ВАДИМ-- КИВАЛОВ -ЧЕЧЕТОВ -ТАБАЧНИК -ЕФРЕМОВ-МИРОШНИЧЕНКО-ШУФРИЧ-БОЙКО -ГРИЩЕНКО---ЛУКЬЯНОВ--АКИМОВА- БОНДАРЕНКО--БЕРЕЖНАЯ--ЭТО САМЫЕ ГНУШАВЫЕ УКРАИНЦЫ

Аристокл 2013-05-20 / 18:19:49
Мафия у власти благодаря неограниченному денежнуму ресурсу и искуственнуму разделению народа. Позтому и служат ей продажные и такие подонки как Колесниченко, родившийся через одинадцать лет после смерти своего отца. (По его словам отец сгорел в танке во время войны 1941-1945гг. А родился он в 1958г. МАРАЗМ) И этот подонок пишет нам законы. А для лохов он герой.

Iван 2013-05-19 / 17:38:16
Шановнi!Звiдки така ненавiсть до цього закону?I хто каже,що цей
закон знищить Украiнську мову? I Украiна i наша мова як була,так i будуть доти,доки будуть люди на землi.Хiба вас це повинно зараз хвилювати?З мовою розбереться життя i украiнцi.А ось про те ,що ми босi,голi, та голоднi,треба хвилюватися!Ось за те ,що вони накрали i зараз жирують-треба хвилюватися.

Ніоніла 2013-05-17 / 16:57:06
Два роки знищують Національний науково-дослідний інститут українознавства, а його директора Кононенка П.П. - третій рік. Запрошуємо всіх, хто читає ці рядки, зайти на сайт Інституту. Єдина наукова установа займається розвитком науки "українознавство", щоб не тільки зберігти знання про Україну і українців у світовому часопросторі для наших онуків, а й здобути нові знання. Щоб нам всім не було соромно, що ми загубил таку чудову країну з її не меньш чудовим народом! Невже не соромно нам, українцям, і жителями України інших національностей, що по нам топчуться, знищують освіту, науку! Хіба цій владі потрібна розумна молодь. Своїх дітей ВОНИ вчать за кордоном, а для наших дітей школи непотрібні - їх можна закривати, вищі навчальні заклади - не потрібні - їх також треба закривати. І буде у нас біомаса, яка буде обслуговувати їх-панів! Бо вони не вміють працювати, вони вміють тільки розкрадати.

Юра 2013-05-15 / 22:51:04
Цікаво те, що цього неповноцінного Колесніченка ненавидять не лише українці і україномовні, котрі захищають рідну мову, але навіть росіяни і російськомовні. Ніхто нікому в Україні не забороняв розмовляти рідною мовою і всі жили в злагоді. А цей покидьок прийшов, щоб робити ворожнечу між людьми. На жаль, нема на нього Пилата. Дивуюся, як земля носить таке сміття. Недаремно Москва вибрала цього душевнохворого для того, щоб пересварити українців. Але я впевнений, що ми будемо мудрішими і недопустимо розколу України через цього ненормального. Переживемо і його!

мария 2013-05-15 / 17:08:51


Коментар видалено. Адмін


укр-ц 2013-05-14 / 17:28:44
Вас , гундосых, т. е. москалей, - ненавидят от Якутии до среднеазиатских Республмк, от Украины - до Прибалтики, от Германии до Англии. Вы , - мразь, - вы - вселенское дерьмо, -гуано!!! Без вас и жидов - мир свободно-бы обошелся!!! Как же я вас ненавижу!!!! Готов таким как Колесниченко и Чечетов перегрызть горло. Мне-бы гранатомет, автомат........


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи