Росія-США: "Коронна" пропаґанда

Росія-США: "Коронна" пропаґанда

Бреши, бреши, та знай міру!
(народне прислів’я)

 

„Гуматірна допомога” Кремля для США, яку російська пропаґанда оголосила на цілий світ, виявилася не допомогою, а написи на картонах "Американському народові з любовю від Росії" пригадали жінок та чоловіків, які за гроші пропонують моменти „любові”. Кремлівські пропаґандисти обдурили навіть американського президента, який досі ще не збагнув, що пропаґандисти Кремля не знають міри брехні.

Отак і пішла по світі перша вістка – Росія дарує США санітарну техніку, якої у американців не вистачає через велику кількість хворих на коронавірус.

Уже наступного дня американський чиновник повідомив, що це не була „гуманітарна допомога”, але закуплені апарати для хворих. На це почувся голос брехливої пропаґандистки, мовляв, обидві сторони поділили кошти транспорту. Ото й пригадався старий анекдот „Радіо Єреван” (ще з часів небіжчика СССР), яке відповідало на запитання слухача: Чи правда, що академік Авасян виграв авто Волгу на лотерейний білет? Відомі відповіді починалися з твердження: Так, тільки не автомашину Волгу, а 50 тисяч рублів, та і не в лотереї, а при картах, і не академік Авасян, але директор  Ощадбанку Петросян, та і не виграв, а програв!

Отак і кремлівські пропаґандисти – добрехались.

Саме на отаку брехню кремлівської пропаґанди й українці й кажуть: "Бреши, бреши, та знай міру!" Бо ж українцям вже шість років кажуть, що не вони, не російські танки, гармати, ракети нищать українців, міста та села й усю інфраструктуру. Їхні генерали та снайпери беруть „відпустки” і йдуть „допомагати” вбивати „російськомовних співвітчизників”.

Головний пропаґандист Кремля раптово пригадав, що у світі вмирають люди не тільки від  його зброї. Зрештою, після кілька місячної пропаґанди та перетворення відомого, щодо окупованої території України – „нас там нєт” – на те, що коронавірус поширюється лише поза межами Росії, „пустили вістку”: і в РФ є хворі, але нема жертв підступного вірусу. А потім, головний брехач дозволив цензуровану „інформацію”, тобто, пропаґанду, щоб її використати для зняття санкцій!

Раптом виявилося, що санкції проти Росії, які, за словами Путіна, „зміцнили російську економіку і унезалежнили її економічний розвиток”, стали першим пунктом кремлівського очільника, і їх, задля боротьби  з небезпечною хворобою, слід відмінити. Не щоденне вбивство його підопічними на російсько-українському  фронті та російськими бомбардувальниками нищення сирійців, їхніх сіл та міст!

Пригадаємо, що санкції проти Росії були запроваджені після підступного порушення всяких міжнародно визнаних норм ООН, світового правопорядку, суверенітету, аґресії та анексії сусідньої країни до Росії – України.

Отже, Росія порушила не тільки міжнародне право, але й власний підпис ҐАРАНТА під Будапештським меморандумом. Її вчинки проти України та сирійськогого народу завдали невимовних страждань не тільки щодо багатотисячних смертей, але й мільйонів змушених еміґрувань, переселень, фізичних і психічних калічень, руйнування сіл та міст України та Сирії. І на фоні отих злочинів російського керівництва, звернення Путіна до ООН та цивілізованого світу скасувати санкції проти РФ є цинічною кремлівською пропаґандою.

Якщо російський президент раптом звернув увагу на небезпечний коронавірус, від якого вмирають люди, то він повинен би першим припинити  вбивство  на сході України , яке відбувається з його волі, як головнокомандувача, як людини, яка вже не раз „домовлялася” в рамках "нормандських" зутрічей (навіть недавно  у Парижі в рамках  Нормандської зустрічі) та в Сирії. Якщо вже російському президентові перешкоджають санкції за його злочини, то він повинен би сам зробити крок до зміни – проголосити виведення окупаційних військ з території України,  визнати територіяльну цілісність України в її визнаних світом межах, забрати свої війська із Сирії!

Отоді вже можна було б попросити цивілізований світ про зняття санкцій – саме такий порядок, а не покликатися на вірус, який ще недавно був „призначений” Кремлем лише для пропаґанди, щоб лякати світ і поширювати дезінформацію, дестабілізацію та брехню, яка й повернулася до Кремля вже оголеною – добрехались кремлівські пропаґандисти – брехачі і підбрехачі.

Звичайно, що довірливим американцям навіть на думку не спаде, що хтось може проданий товар оголосити „дарунком”, бо це може принести „дивіденди” у формі зняття сакцій. Зрештою, американський президент не дозволив продати маски для інфікованих в Канаді, яка понад два місяці тому сотки тисяч масок вислала до Китаю – як справжній дарунок для боротьби з коронавірусом. Американський президент сказав, що американці самі потребують маски.

А тим часом російська асоціація лікарів та опозиційний політик Навальний скаржаться, що в Росії має місце великий дефіцит саме проданої америкацям апаратури!

Зате кремлівським пропаґандистам вдалося не тільки заробити на здоров’ї своїх громадян конче потрібних доларів, але й завести увесь світ в «гуманітарну» оману, а про людські життя у Кремлі ніколи не дбали – хіба Голодомори, Афґаністан, Сирія та схід України не є доказом цього?!

Українці російську «гуманітарну допомогу» вже знають шість років, бо саме ці брехливі конвої допомагають російським окупаційним військам щодня вбивати та нищити все українське. Приклад „гуманітарної допомоги” Росії американцям, може, спонукатиме президента Зеленського і його оточення до того, що не слід вірити кремлівським пропаґандистам при переговорах, про мир, бо ж – щоб досягти миру, то повинні цього хотіти обидві сторони. А за такі кроки, як підпис Єрмака і Кучми стосовно фальшивої «платформи» повинні закінчуватися негайною резиґнацією, чи звільненням обох, бо ж не інтереси Пінчука чи Коломойського вони представляють, але України!   Для українських переговірників повинно бути гасло: Десять разів міряй, а потім – ріж! Бо інакше вийде, як у сказаному: "Вже десятий раз відрізав з дошки, а вона ще коротка!"

Торонто

08 квітня 2020р.

Теги: Росія, допомога

Коментарі

Мигаль 2020-04-12 / 15:39:42
Тобі ниборе з май восокойі горы Говерлы майе быти ліпше видко, за кого требало голосовати, йак Йовшкови з Торонты.

Говерла 2020-04-10 / 19:30:34
Авторе, якщо полюбляєте аналізувати, то пропоную вам задачку:
Напишіть для українських політиків чи осіб які туди хочуть йти,
що і як треба почати робити, аби привести в України нарешті
до влади українців які здатні дружити з головою.
А також, може зробіть добірку з правильних кандидатів - на кого
маємо орієнтуватися в скорому часі.

сорри 2020-04-08 / 22:24:00
"Бійтесь данайців, що дари приносять" (с)


Йосиф Сірка
Публікації:
/ 4Комуністів заборонили, а методи залишили?
Кулеба: Ми змусимо угорщину повернути всіх військовополонених
/ 2Підступний руzzкій мір – це не "трофейна мова"
/ 3Миколі Мушинці виповнилося 87!
/ 1У Кремлі шанують своїх фашистських вчителів
/ 11Прихильність Борреля і нахабство Зеленського
/ 15Усіх дурити весь час неможливо!
/ 1Оліґархи і самурай
/ 7Коли ж, нарешті, посадовці в Україні стануть українськими
/ 3На Закарпатті він "свій" (тутешній)
/ 2Останній із могікан
/ 2Коли дійде правда і до кримчан?
Багатолика російська гібридна війна
/ 5Хто ховається під ризами МП – диверсанти, саботажники, терористи?
/ 3Митрополит УПЦ МП "напросив" Божу кару
/ 11Митрополит московської церкви в Україні та коронавірус
/ 8Послідовники нацистського пропаґандиста пішли у наступ
/ 5Імперське рило лізе до ідентичности
/ 11"Да патаму, что украінскій язик нєуґоден Богу!"
/ 7А потрібно танки замість королівського палацу
Чи привезе Зеленський пораду з Ізраїля?
» Всі записи