Вітання президента України вірним виборцям Виноградівського району та особливо міста Виноградова

Вітання президента України вірним виборцям Виноградівського району та особливо міста Виноградова

Вітання Президента України
Віктора Федоровича Януковича вірним виборцям Виноградівського району та особливо міста Виноградова

 

Звертаюся до вас у час святковий, переможний з гарячим привітом, як кажуть, від донецького степу закарпатським горам і долам.

Щиро дякую вам, дорогі колеги, за службу та відданість ідеалам нашої політичної сили. Ідеалам, які під силу тільки мужнім і безкомпромісним людям. Нас об’єднав у цій битві за «Україну для людей»  не обов’язок і не пусті гасла, нас об’єднало те, чого ніколи не зрозуміти нашим ворогам, - стальний відблиск наших очей і блакитний вогонь, яким горять наші серця. Це знак вибраності, знак успішності і перемоги.

Особливим доказом істинності  наших ідеалів є майже одностайна підтримка  Партії регіонів і її політичного курсу угорською меншиною, яка проживає у Виноградівському районі. Ці європейці  по духу, люди культурні, цивілізовані, своїм вибором тільки підкреслили відданість справжнім європейським цінностям. 

Не можу не відмітити злагоджену роботу міліції, місцевої прокуратури, СБУ. Органи насилля і безсилля змогли спрацювати майже непомітно, але чітко відстоюючи інтереси держави і тої влади, яка сьогодні взяла на себе відповідальність за долю українського народу.   

Особлива від мене подяка тим, хто в комісіях кував нашу перемогу: вчителям, лікарям, іншим представникам бюджетних організацій - всій тій інтелігенції, яка, пам’ятаючи радянський час, «не за страх, а за совість» вірно послужила порядку і стабільності, які повинні повернутися на українську землю. Ви виконали свій обов’язок в непростих умовах падіння нашої популярності і розгулу критики на адресу нашої політичної сили. Звичайно, ваша робота могла б не бути настільки ефективною, якби не підтримка і спонукання представників місцевої влади. Це справжні патріоти  краю і далекоглядні політики. Їх наполегливість і переконливість практично не залишали вибору як  тільки, долаючи умовності і  різного роду сумніви, сміливо йти до перемоги, керуючись особистими обставинами та майбутніми перспективами. Але і вони, у свою чергу, навряд чи змогли б відрапортувати про досягнення запланованих  відсотків, якби не покоління тих, хто вже багато чого досяг у своєму молодому житті, довівши собі і оточуючим право бути лідерами громади, її провідниками. Їхні матеріальні ресурси і вміння тиснути на найдієвіші важелі людської психіки і свідомості дозволили тримати громаду у стані напруженої бадьорості і готовності, зробити  вибір без найменших сумнівів у перемозі нашої  політичної сили.

Одним із представників цієї нової генерації є новообраний депутат, що обирався по мажоритарному округу №73 Іван Бушко. Перемога, яка стала можливою за беззаперечної підтримки цього кандидата більшістю виноградівчан, «що проголосували за свого», говорить про велику довіру нашій політичній силі, її курсу і потенційним можливостям. Ми вдячні, що кращого свого сина Виноградівщина довірила найпрогресивнішій і найефективнішій партії  за всю Новітню історію України. Під керівництвом старших товаришів Єфремова, Чечетова буде сформовано нового політика, яким гордитиметься не тільки Виноградівщина, але й, не побоюся цього слова, вся депутатська фракція Партії регіонів нового парламенту.

Більше того: від нині саме Іван Бушко  відповідатиме за економічний рівень, благополуччя людей та хід реформ у Виноградівському районі. Ріст зарплат, пенсій, своєчасна їх виплата, розвиток інфраструктури – все це стане постійною і неухильною турботою новообраного депутата, його святим обов’язком перед земляками. Тому сміливо звертайтеся із вашими проблемами, скаргами, пропозиціями. А для того, щоб це не виглядало  як пусті обіцянки, а знайшло своє втілення, Виноградівський район матиме рівень бюджетного забезпечення мого рідного Єнакієва. Першим кроком стане підписання спеціального муніципального акту про міста побратими Виноградів і Єнакієво.  Та що там говорити, дорогі мої виноградівці, ваш Іван мені вже як син.

Починається новий історичний період в житті Виноградівщини. Ви все зробили для того, щоб мрія  стала реальністю. Я вас щиро з цим вітаю. Впевнений, що покращення не омине жодної сім’ї, жодної родини. Ви будете щасливі і горді. І ніколи не розчаруєтеся у своєму виборі.

 

Ваш президент всія України Віктор Федорович Янукович

03 листопада 2012р.

Теги: Бушко, Янукович

Коментарі

кіса 2013-02-04 / 15:43:19
коли чую від політиків фразу *я впевнений*то уже аж тошнить.від такої впевненості Україну все більше несе у прірву

... 2012-11-09 / 08:56:26
Спитайте Януковича.

кіса 2012-11-08 / 21:10:42
а причом тут мадяри(угорці-для тих хто не знає)

вася 2012-11-07 / 22:52:34
продажный народ живе в долбанов выноградови 200 рубасов пропив -дибилы

тттт 2012-11-06 / 21:36:11
і треба бути таким "розумним" шоб так проголосувати...

Avar 2012-11-05 / 00:23:55
Шахти вже накопані у іршаві, "уже ведома как будє зоватіся" дві перші шахтерські зміни : перша зміна - учительська, друга зміна - медпрацівників. перевірили зошитки, набрали аналізи - і за отбойне кувадло. кувати характер.

депо 2012-11-04 / 20:06:44
за такі гроші, тільки голубі будут робити/200ГРН/

Гість 2012-11-04 / 15:45:53
Та лиш голубим буде робота? А хто правильної орієнтації? Но то капець, довибиралися.

Наталка Майстренко 2012-11-04 / 12:21:41
Прикро те, що не тільки Закарпаття відчує результат перемоги Бушка по в/о №71. Адже це ще один голос до їх омріяної більшості, яка розгорнеться на всю широту нашої землі і відгукнеться плачем у кожній родині через такі "пакращення"

депо 2012-11-04 / 11:05:38
скоро почнеться будівництво шахти та металургійного заводу,де будуть працювати голубі виборці

Avar 2012-11-04 / 00:03:15
Все "розплановано" з самого початку. Область залишилася в потрібних руках : для цього і петрушка від опозиції ( щоб не раптом ), і рукоположений пасивний мадяр, і занадто мовчазний цього разу другий мадяр. А Иванко мало мішав, та тут пригодилися вибори. Братухам же твердо підказали: ко не проголосує за свого ? Партія розіграна так, шо деко даже не встиг карту попозирати.

Ужгород 2012-11-03 / 21:11:02
Гарно! Бушко має вивчити цей текст на память

svoboda.v-irshavi.com 2012-11-03 / 19:37:26
Жорстко :) Оце б ніколи не додумався...
Крім того вислів "Впевнений, що покращення не омине жодної сім’ї" вже став крилатим, адже ми всі кожної миті відчуваємо "пакращення"


Чорна Гора
Публікації:
/ 4Останній номер
/ 10Стихія, то панська забава
/ 1Бог – дав, Бог – взяв
/ 3Дедушка-трансформер
/ 14Депутатів Виноградівської райради вперше на сесії назвали "гаспадамі"
/ 1Крокодил і сонце
/ 3«Чорна Гора» № 800
/ 5Вершник Українського апокаліпсису
/ 2В очікуванні прокурора
У Виноградові відбувся концерт "Різдвяні мелодії оркестру"
/ 9Виноградівці знову поїхали в Київ на Євромайдан
/ 12Позачергова сесія (безсилість)
/ 2Студенти та учні Виноградова вийшли на вулиці, аби підтримати страйк
У Виноградові створено координаційний штаб для мобілізації людей в Київ
/ 2Михайло Кочіш: «Вибори 2015 року відбудуться за результатами соціально-економічної діяльності влади»
/ 2Таємничий приїзд прокурора, або тінь і сонце
/ 4Життя і смерть радгоспу “Виноградівський”. Андрій Васько
/ 5Журналіст
/ 2Життя і смерть радгоспу “Виноградівський”. Василь Монда
/ 10У Виноградові живе жінка, яка вже 4 роки не може поховати свою дитину
/ 2Найщасливіший Василь
/ 15Безпрецедентний випадок
/ 3Пташечка тихне, поле німіє... газони стрижуть
/ 5Питання до рідного кандидата
/ 2Три історії
» Всі записи