Закарпатські об’єднані опозиціонери представили 5 мажоритарників

У вівторок, 14 серпня, закарпатські журналісти мали змогу поспілкуватися з усіма представниками об’єднаної опозиції «ВО «Батьківщина», які будуть балотуватися до Верховної Ради України у мажоритарних округах краю.

Закарпатські об’єднані опозиціонери представили 5 мажоритарників
Закарпатські об’єднані опозиціонери представили 5 мажоритарників

Як повідомив один з лідерів опозиції Валерій Лунченко, висуненню кандидатів передував тривалий процес об’єднання опозиційних сил.

Безпосередній учасник процесу об’єднання керівник кампанії народний депутат Олександр Кеменяш відзначив, що об’єднання відбулося простіше, ніж думали.

– Опоненти пророкували нам сварки, інтриги і взаємні образи, але нічого цього не сталося, на сьогодні я задоволений тим, як йде робота, – зауважив О. Кеменяш. Він також прокоментував свою участь у виборах: «Я просив дозвіл у керівництва брати участь у виборах у якості кандидата-мажоритарника й керівництво надало мені таку можливість. У мене є досвід, я не боюся відповідальності, адже свою 10-річну політичну діяльність я розпочинав саме з мажоритарних виборів. Це було виважене рішення, а керівником штабу став молодий перспективний політик Валерій Лунченко, який чудово справляється з цією роботою».

Валерій Лунченко відзначив, що загалом, «ВО «Батьківщина» висунула 5 мажоритарників у 5 округах, в одному окрузі, за домовленістю, свого кандидата матиме «ВО «Свобода». Таким чином в окрузі № 68 «ВО «Батьківщина» висунула кандидатом заступника голови Закарпатської обласної ради Андрія Сербайла. В 69 окрузі балотується керівник міської «Батьківщини» Олександр Переста. Народний депутат Олександр Кеменяш – 70 округ. Депутат Закарпатської обласної ради Богда Кинів – 71-й округ і в так званому «угорському» 73 окрузі – депутат Берегівської районної ради Іштван Петрушка.

Андрій Сербайло зауважив, що життєвий і політичний досвід дозволяє йому досить впевнено почуватися в умовах виборчої кампанії. «Я налаштований на чесну кампанію, не пов’язану з брудними технологіями, ми не маємо допустити, щоб був застосований фінансовий ресурс, як це було на місцевих виборах, коли політсила з мізерним рейтингом отримувала значну кількість голосів», – сказав він.

На прохання журналістів прокоментувати самовисунення депутата Ужгородської міськради Павла Чучки кандидатом по 68 округу, О. Кеменяш відповів: «Павло Чучка ухвалив самостійне рішення, це його особисте право, ми не можемо його якось обмежувати».

Серед найважливіших завдань на цих виборах Валерій Лунченко назвав захист результатів голосування у ніч виборів і висловив переконання, що в опозиції є достатньо ресурсів і досвіду, щоб відстояти кожен голос, відданий за «Батьківщину».

Олександр Кеменяш також додав, що важливо мобілізувати виборців, щоб вони прийшли на дільниці й проголосували, бо низька активність громадян на руку провладній партії.

Нагадаємо також, що в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в списку об’єднаної опозиції «ВО «Батьківщина» до Верховної Ради балотуються ще два кандидати від Закарпаття: під 61 номером депутат Закарпатської обласної ради Валерій Лунченко, під 183 – депутат Закарпатської обласної ради Антон Ліврінц.

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
15 серпня 2012р.

Теги: опозиція, списки, вибори

Коментарі

Корінний Свалявець 2012-08-16 / 16:35:05
що зробив Кеменяш за те щоб за нього голосували люди ?? ?за 10 років депутатства маючи в руках місцеву владу, району і будучи сам депутатом скажу за копіти забрав Лісокомбінат, Хімзавод, Драчинську фабрику, Кришталеве джерело, та автоколонку в місті Свалява (тепер Барва) і що зробив продавав за міліони, але яким методом позабирав... всі знають... ні робичих місьць не дав... най люди скажуть як отримують зарплату на Алексови чи не у конвертах із затримкою в 5 місяців !!! та такого як Кеменяш Свалявці ситі досита і його програма передвиборча розкрадання рідного міста нам не потрібна... ми хочимо щоб воно процвітало як зараз завдяки братам Ланьо в парі вони зуміють подолати таке зло як Кеменяш !!!

Вася Щурь (Деревляний) 2012-08-15 / 19:38:02

Ви вже дістали своїм хамством і схильністю підписуватися чужими прізвищами. Прийдіть до тями, бо забаню. Адмін

мукачівець 2012-08-15 / 15:41:02
Я вважаю,що лише в чесній боротьбі та змаганні має перемогти один із кандидатів.І не треба зніматися в підтримку когось, наші кандидати мають законне право і треба його використати.Тому бажаю особливу підтримку як Чучці П.П. так і Сербайлу А.А. Обоє достойні та симпатичні кандидати, і на мою думку, закарпатцям не ганьба буде підтримати своїх обранців, тим бідьше,що люди так очікують кардинальних змін, нових особистостей із справжніми програмами, а не з обіцянками-ганками,якими люди ситі вдосталь. Зміни повинні бути, вони відбудуться однлзначно, я вірю,, але у дуже важкій боротьбі

Ніна 2012-08-15 / 14:19:13
Андрію Андрійовичу, ми за Вас. Віримо у Вашу перемогу. А Чучка навіть близько біля Вас не стоїть. З таких як Ви має складатись Верховна Рада.

до Марина П. 2012-08-15 / 13:41:03
Якраз у Сербайла, на щастя, досить високі шанси. І зніматися він точно не буде, тим більше, в підтримку Чучки, якого Балога "висунув".

Авторитет 2012-08-15 / 12:03:54
у обєднаної опозиції є голова Лунченко офіціно визнаний керівництвом та Кеменяш голова кампанії (не понятно якої)се одно чудо кілько голів... цілое поголівя...

Авторитет 2012-08-15 / 11:56:20
у обєднаної опозиції е і голова ЛІвріц і голова капінія Кеменяш се одно чудо кілько голів ... цілое поголівя...

Марина П. 2012-08-14 / 20:37:18
У Сербайла, на жаль, шансів нема. Чому б не знятися і підтримати Чучку? Це було б логічно.

Петер 2012-08-14 / 20:28:51
Чучка має більше шансів ніж Сербайло.
Хай щастить Павло Павловичу!

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи