Закарпатська молодь показала Януковичу “червону картку”

У вівторок, 13 березня в Ужгороді на площі Народній перед будівлею Закарпатської ОДА відбулася акція протесту молодих активістів політичних партій “Фронт Змін”, ВО “Свобода” та “Удар”.

Закарпатська молодь показала Януковичу “червону картку”

Молоді люди зібралися, щоб показати Януковичу та його команді червону картку як символ дискваліфікації. Учасники акції переконували, що за підсумками двох років перебування при владі Президент не те, що не виконав обіцянок, даних молоді перед виборами, а ще більше погіршив ситуацію. Свої претензії вони виголошували в гучномовець та відображали на лозунгах:

- обіцяв квартири для молоді - дав камери для політв’язнів;

- обіцяв 75 % бюджетних місць у ВУЗах - дав українофоба Табачника;

- фінансує тушок, замість підвищення стипендій;

- працевлаштовує «сім’ю», замість молоді;

- збільшує призов, замість професійної армії;

- корумпує освіту замість покращення її якості;

За словами координатора молодіжного крила Закарпатської обласної організації партії “Фронт Змін” Олександра Данко, це тільки частина з даних нам Януковичем обіцянок, які він не виконав, сконцентрувавшись на абсолютно інших завданнях. Як наслідок – повна втрата довіри молоді. “Ми не хочемо бачити такого президента і відкрито про це заявляємо. Ми бажаємо жити у вільній перспективній країні, а нікуди звідси не виїжджати. Нехай піде він”, - наголосив Олександр Данко.

Дана акція пройшла в багатьох містах України і є продовженням молодіжної кампанії “Вставай!”, що стартувала 27 лютого 2012 року за ініціативи активістів партій “Фронт Змін”, “Батьківщина”, “Свобода”, “Удар”, “Народний Рух України” та за підтримки інших молодіжних середовищ. До руху протесту може приєднатися кожен, хто бажає дати Януковичу свою “червону картку” та вказати причину, за що він її дає.

Як зазначили організатори акції в Ужгороді, їхні колеги по всій країні мають розроблений план виведення з української політики Януковича та його людей. “Кампанія “Вставай!” вже займається реалізацією цього задуму, оскільки молоді жити в цій країні, і їй не байдуже, як ця країна розвиватиметься”, - зазначив заступник координатора молодіжного крила Закарпатської обласної організації партії “Фронт Змін” Михайло Сакалош.

Прес-служба Закарпатської обласної організації
Політичної Партії “Фронт Змін”
 

 
Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
13 березня 2012р.

Теги: Фронт Змін, Закарпаття, червона картка, акція

Коментарі

інж.-Будівельник 2012-03-23 / 17:45:33
Яценюк хитрий жид (цим все сказано), Кличко боксер (у першу чергу) який іноді забуває громадянином якої країни він є і говорить на іноземній мові (рос.мова).
Суперова акція! Якуновіча вже давно треба з поля, от тільки вболівальники тільки скандують, пора кидати пляшки на поле і змінювати форвардів!
Мало молоді, томущо мало у нас політично активної та свідомої молоді. І потрібно обєднуватись у справді патріотичні партії, а не до цих перебіжчиків, бо знов їх виберомо, а вони продадуться якуновічу і бригаді!

Правда 2012-03-20 / 22:53:08
А заєте скільки було фронтовиків??? аж троє.. один із рупором, другий тримає червону картку, а третій - прапор(і то за каву)

Косма 2012-03-16 / 16:20:23
Студенти показали Януковичу червону картку, а закарпатські пенсіонери,горяни і мадяри дали йому зелену грін-карту на президентство у другому турі презид. виборів

Реальний 2012-03-15 / 11:44:27
Сяня давно працює з ахметовим і бігає на банкову узгоджувати списки. Свободу (соціал-націоналістичну на зразок гітлерівської фашистської) фінансують щоб лякати схід націоналістичною чумою і електорально мочити БЮТ на заході. Удар взагалі етикеткова партія без ідеології, а її лідер давно дефакто громадянин Німетчини. Печатка НРУ і її лідер давно у БЮТі. Вам уся розкладка тих політ сил, які влштували мітинг проти Яник Ковача.

микола 2012-03-14 / 19:21:54
дурня якась, і хто звернув увагу на цей мікромітинг?

2*2 2012-03-14 / 14:03:14
Петре, хоч побійся Бога вервицю з хрестиком обговорювати! а то сам у клоуна перетворюєшся! =)

Петро 2012-03-14 / 00:43:43
Та ми на підтримку головлікаря Царя Василя Івановича що го звільнив з роботи Фронтовик Щур В.М. нинішній голова РДА вийшли В Міжгірю вдесятки разів більше ніж ці клоуни в Ужгороді. Ось тут галочки єврейчик сеня відмітив і все. Це смішно, якийсь "Оппозиціонер" з чотками та хрестиком мабудь йде до регіоналів передати красную картку на якій з іншого боку написана цана такої "ВЕЛЕЛЮДНОЇ" АКЦІЇ. Ну клоуни.

Викладач 2012-03-13 / 21:59:48
Активність молоді вітається. Молодці

бодя 2012-03-13 / 21:54:29
Ті, хто тут гавкають на цю акцію, просто працюють на Януковича

Мер 2012-03-13 / 21:46:20
Кто би што не говорив, а уйти i сказати в мiкройте ож я Проти Януковича!!! Я уверен 100% серед тих хто кеитикуе не улiз би да же на порог своi хижi, бо щель за узька ззадI. Организации на -3, за храбрость 5.

БляхаМуха!!! 2012-03-13 / 21:20:43
А, і ще одне, тим мітингантам не платили (інформація з перевірених джерел. Та й логічно, що якщо б платили, то прийшло би більше всяких "непонятних", а так "партія сказала "надо!", молодіжка відровіла "есть!"

БляхаМуха!!! 2012-03-13 / 21:15:45
Це все мало відбуватися не так, бо акція "Вставай" всеукраїнська. Тобто молодь з усієї України могла показати червону картку янику, а це означає, що до цього мітингу слід було долучити максимальну кількість громадських молодіжних організацій, а не 3 припартійні. Інформація про акцію з’явилася учора ввечері і більшість молоді про неї не знала... А партійні молодіжки вирішили тупо пропіаритися. Організації 0. Тепер ужгородська молодь з активною позицією має або вже нічого не робити і пропустити маштабну акцію повз, або організуватися і долучитися усіма активами.

ture 2012-03-13 / 21:14:59
Цікаво виходить. УДАР себе позиціонує як основний рушій нових ідей ( завдяки молоді), однак на цю клоунаду прийшло пару десятків людей,чому? Адже, до УДАРу входять майже всі представники профкому УжНУ; вони, що здатні виходити на мітинги тільки по приказу Вегеша та Балоги? Або КВНщики, представниких яких теж позиціонують себе з УДАРом; коли УДАР прорекламував акцію з відправленням КВНщиків на фестиваль у Сочі, це сприйнялось на "ура"; а коли потрібно прийти на мітинг, це модно, на це гроші не виділяють як на поїздки. Тому виникає логічне запитання - якщо стільки є активних молодих людей в Ужгороді, які є членами або підтримують УДАР, чому вони всі не прийшли на цей захід? Виходить це все чистої води популізм.

Лорд 2012-03-13 / 21:12:02
...А вони між іншим і за ваші біди волають!...
Слабо віриться

Олег 2012-03-13 / 21:03:42
Ніякого сміху немає, студенти виявляють своє ставлення до сьогоднішньої влади.І нічого критикувати, кожна людина має право на своє особисте бачення ситуації, тим більше молодь.Добре говорити з боку.Нехай оті критиканти підуть і теж постоять, померзнуть, помітингують,аби їх почули.А вони між іншим і за ваші біди волають!Молодці хлопці з червоними картками.Так тримайте!

Віка 2012-03-13 / 20:51:50
Мало того, що Янукович і його команда вас точно не почує, то ви ще й виставили себе на сміх. Ну я б зрозуміла якщо б одні Яценюковичі б мітинг проводили, а тут 3 організації та ще й в обласному центрі. Садочок, ясельки.

Спостерігач 2012-03-13 / 20:46:18
А ще до працівників офісів партій нагадую, що наближаються не президентські, а парламентські вибори:) А ще об'єднуйтеся, бо пропаде все що досягли для України за 20 років незалежності.

андрій 2012-03-13 / 20:43:37
І це називається мітинг на якому не було навіть 30 людей ? Кого ви намагаєтесь обманути, якщо маріонеткові партії таким чином попіарити це їхня справа. Однак, цей мітинг добре показує, яку підтримку має Фронт Змін та УДАР у Закарпатті.

Спостерігач 2012-03-13 / 20:40:20
Молоді люди зібралися, щоб показати Януковичу та його команді червону картку як символ дискваліфікації:)
-----
Щось не спішить янукович з ігрового поля! Може не там картку показали? Він її просто не побачив бо вже почув кожного... А це швидше флеш-моб а не мітинг. Ну то вже як хочете молоді і неотесані працівники офісів:) Або краще готуйте "мітинги", або краще на виходьте бо виглядає дуже слабо для компанії у складі “Фронт Змін”, ВО “Свобода” та “Удар”. Ми ж знаємо то ж таке головне у пресу дати щоб усі знали хто ж за народ то думає. а народу можу сказати, що толку від таких партій у владі буде мало бо робитимуть може й не те саме що янукович, але для себе то точно!

перехожий 2012-03-13 / 19:49:49
Бачив цей мінімітинг,такі на ньому мітенгарі були,що не могли правильно із зворотньої сторони червоної карточки речення зачитати.Інтересно,скільки тим дітям заплатили?Ну видохлися старі партії із грошима,а що в УДАРу зажали грошенята,що від цієї партії лише десятеро дітей було і межи ними якийись один товстий дитина.

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи