300 закарпатців взяли участь у мітингу на Михайлівській площі Києва “Україна проти Януковича”

10 тисяч українців з усіх регіонів держави висловили свій протест курсу чинної влади. 3 грудня в Києві на Михайлівській площі відбувся мітинг “Україна проти Януковича”, організований партією “Фронт Змін”.

300 закарпатців взяли участь у мітингу на Михайлівській площі Києва “Україна проти Януковича”

10 тисяч українців з усіх регіонів держави висловили свій протест курсу чинної влади. 3 грудня в Києві на Михайлівській площі відбувся мітинг “Україна проти Януковича”, організований партією “Фронт Змін”. Доєдналися до мітингу і представники найзахіднішого регіону країни. Майже 300 закарпатців відкрито висловили “ні” політиці нинішнього президента. Про це сьогодні журналістам розповів голова Закарпатської обласної організації партії “Фронт Змін” Валерій Лунченко.

Разом зі своїми однодумцями з іншими областей закарпатські “фронтовики” виконали почесну місію – привезли зі свого краю на мітинг 50 тисяч підписаних листівок під гаслом “Януковичу – ні!” Загалом таких підписів по всій Україні було зібрано більше мільйона. 

Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк подякував усім, хто не побоявся відкрито заявити власну позицію. «Це режим. Режим, який буде знесений. Режим, який буде відповідати за все, що вони встигли натворити за два роки», — сказав він та висловив надію на гідне майбутнє своєї Вітчизни. “Україна відбудеться, як одна з найкращих держав, якою пишатиметься кожен, хто нас чує, кожен, який на цьому майдані, кожен, який голосував чи «за», чи «проти» цієї влади. Тому що кожен українець любить свою державу. Він знає її цінність», — наголосив Арсеній Яценюк.

Голова Закарпатської обласної організації партії «Фронт Змін» Валерій Лунченко переповів журналістам враження тих, хто побував на мітингу: “Усі ми побачили, що українці - велика згуртована сила людей, які мають гідність, поважають себе і не дозволять маніпулювати собою купці можновладців. Це терплячий народ, але він рано чи пізно покаже свій характер. Ми побачили цей характер. Людям не платили, щоб вони прийшли на мітинг. Вони прийшли, бо влада перебільшила свої повноваження. Не можна робити з народом те, що з ними почали робити тепер”.

Валерій Лунченко запевнив, що люди перестали боятися владу і висловлювати свою позицію. І це продемонстрував наймасовіший за останні кілька років опозиційний мітинг.

Окрім лідера «Фронту Змін» Арсенія Яценюка, на Михайлівській площі виступили народні депутати, члени партії Олеся Оробець, Руслан Князевич, Геннадій Москаль, партнери «Фронту Змін» по опозиції, члени БЮТ Олександр Турчинов та Володимир Яворівський.

Очільник закарпатського “Фронту Змін” повідомив журналістам, що в цей день у Києві була прийнята резолюція мітингу-акції “Україна проти Януковича!”, в якій учасники вимагають відставки президента України. У документі йдеться: "Люди голосують проти Президента Януковича, тому що влада на чолі з Януковичем вичерпала запас терпіння громадян. Знущання над простими людьми під виглядом реформ, розтягування бюджету по власних кишенях і торгівля національними інтересами, грубі порушення прав і свобод громадян і безкарність влади – це далі терпіти не можна".

У резолюції наголошується, що влада боїться свого народу, огороджується парканами і кордонами міліції, влада хоче залякати людей, але це на багатьох уже не діє, адже в Україні розпочинається нова політика змін. Після виступу лідер партії Арсеній Яценюк разом із соратниками по опозиції, народними депутатами і представниками “Фронту Змін” з усіх областей передали резолюцію до Адміністрації Президента.

Керівник закарпатського “Фронту Змін” також поінформував, що наступного дня після мітингу в Києві відбувся черговий з’їзд політичної партії “Фронт Змін”, у якому взяли участь близько 70 делегатів. На ньому були обговорені та затверджені концепція діяльності молодіжного крила та принципи сприяння участі жінок у політичній діяльності партії.

Щодо майбутніх парламентських перегонів, у “Фронті Змін” повідомляють, що об’єднана опозиція напрацьовує платформу для своєї перемоги. “На всеукраїнському рівні сьогодні є порозуміння між абсолютною більшістю опозиційних сил, іде робота по визначенню спільних кандидатів на мажоритарні округи. На рівні області ми також зробимо все, щоб у майбутньому парламенті Закарпаття представляло якомога більше делегатів від демократичних сил”, - зазначив Валерій Лунченко.

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
07 грудня 2011р.

Теги: Фронт Змін, партія

Коментарі

Русин 2011-12-26 / 19:42:05
Дурні гої, за рубиль би вош до Хуста гнали, перебачайте, до Києва. Піднимайте жидови рейтинг.

василь 2011-12-08 / 20:06:56
президентські адміністрації напередодні акції отримали розпорядження всілько сприяти фронтовикам. отакі то опозиціонери тепличні. ганьба

Андрій 2011-12-08 / 10:26:32
Миколо, а ви чули про поняття керована опозиція - псевдоопозиція? Поцікавтесь. Багато в історії прикладів...

ВАСЯ 2011-12-08 / 00:36:37
Вже не тільки "лягли" а й гаті здойняли

Микола 2011-12-08 / 00:16:18
А мені ці хлопці подобаються. Молодці, що не "лягли" під Януковича

Головний 2011-12-07 / 16:47:50
Звідки 300 білетів із Закарпаття у Київ? Точно проплачені.

СЕРГІЙ 2011-12-07 / 12:59:31
Проплачений мітинг. На 4 тисячі учасників 10 міліціонерів. Ніхто шлях до адміністрації президента не перегороджував. Все узгоджено і керується з банкової. Будьте на сторожі бо лохануть так само як з Сильною Україною Тигібка!!!

ВАСЯ 2011-12-07 / 12:02:33
По скільки башляли? Якщо нормально, то я теж слідучий раз поїду

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи