Майже 50 тисяч закарпатців підтримали акцію “Україна проти Януковича!”

На Закарпатті завершено ІІ етап Всеукраїнської акції “Україна проти Януковича”, ініційованої політичною партією “Фронт Змін”. Про її хід та отримані результати журналістам повідомив голова обласного партійного осередку Валерій Лунченко.

Майже 50 тисяч закарпатців підтримали акцію “Україна проти Януковича!”

За словами лідера Закарпатського “Фронту Змін”, жителі області відкрито висловили своє обурення діями нинішньої влади і президента. Близько 50 тисяч листівок з підписами під словами “Я проти Януковича” зібрали активісти місцевого осередку “Фронт Змін”. Загалом по Україні ця цифра сягає понад 1 млн. підписів.

- Акція була своєрідною спробою заміру громадських настроїв. І от результат – рівень напруги в суспільстві наблизився до критичної позначки, - зазначив Валерій Лунченко. – Це засвідчує повне фіаско нинішньої влади. Країна падає у прірву. Кожна спроба вирівняти ситуацію призводить до народного гніву. Бо для того, щоб якось залатати державний і місцеві бюджети, влада за грошима лізе в кишеню до людей, відбираючи пенсії, зарплати, соціальні надбавки.

Збір підписів на Закарпатті проводився півтора місці. Намети “Фронту Змін” були розташовані в більшості районних центрів області. Крім того, активісти та прихильники партії пропонували перехожим підписатися в листівці просто на вулицях. У “Фронті Змін” розповіли, що не сподівалися на таку активність громадян. Адже багато людей не просто підписували листівки, але й залишали свої контакти, висловлюючи бажання допомогти та бути корисним під час проведення наступних заходів.

У багатьох регіонах по Україні були випадки прямих погроз і відмов у наданні дозволів щодо розміщення наметів “Фронту Змін”, заборон акції під різними приводами, арештів міліції і судів. На Закарпатті нерви місцевих можновладців не витримали після того, як стало відомо, що всі зібрані листівки везтимуться до Києва. Там 3 грудня на Михайлівській площі відбудеться загальнонаціональний мітинг, присвячений завершенню акції “Україна проти Януковича”, на якому виступить лідер партії Арсеній Яценюк. Після оприлюднення цієї інформації перевізникам автобусів, які повинні були доправити до столиці людей із Закарпаття, їхні начальники заборонили виїзд та пригрозили звільненням в разі непослуху.

- Влада нас боїться. Ось чому посилюється диктат і жорстко по всій Україні придушуються найменші спроби супротиву. Влада боїться опозицію і саджає її лідерів за грати. Що вже говорити про простих людей, які наважаться висловити свою думку. Це потрібно припинити і сказати тверде “ні” режиму Януковича, - зазначив Валерій Лунченко.

Коментуючи стратегію участі у виборчих перегонах 2012 року, керівник закарпатського “Фронту Змін” повідомив, що на парламентських виборах опозиція домовлятиметься про висунення кандидатів по мажоритарним округам. “Тут потрібно залишити свої амбіції і дати можливість зайти у Верховну Раду якомога більшій кількості представників від демократичних сил ,- підкреслив Валерій Лунченко. - В іншому разі парламент перетвориться на приватну власністю президента і тоді влада Януковича стане нездоланною”. 

Прес-служба Закарпатської обласної організації Політичної Партії “Фронт Змін”
 

, Закарпаття онлайн.Політичні партії
02 грудня 2011р.

Теги: Фронт Змін, політика

Коментарі

х 2011-12-13 / 12:01:32
ФЗ почав брудні ігри.

СЕРГІЙ 2011-12-07 / 13:04:56
А де фронтмен Роберт Бровді?

Прихильник 2011-12-05 / 14:56:40
На підстві рішення ради партії про обрання Лунченка головою Закарпатської тереторіальної організції, за поданням лідера партії А Яценюком.

Анонім 2011-12-04 / 20:53:02
Син губернатора Київської області, члена Партії Регіонів Анатолія Присяжнюка Олександр балотувався до Київської облради від "Фронту змін". Значився п'ятим у списку кандидатів. Фронт Змін давно інтегровано через родинні та бізнес зв'язки до партії влади. Провладна бидлоеліта просто розкладає яйця у різні кошики. Яценюковци не мали проблем на місцевих виборах, у місцевих радах ФЗ і ПР голосують разом (за передачу того ж Межигір'я Януковичу у Вишгородській райраді) тому не дивує лояльне відношення влади до ФЗ. Тільки Рата зміг жидка розкусити і його псевдоопозиційність.

Молодий пенсіонер 2011-12-03 / 13:41:03
До чого політики тільки не вдаються,щоб підсолити один одному? Ще рік до виборів,не тратьте гроші на таку дурниці,краще нагодуйте буздомних,поможіть бідним. Це допоможе і вам підняти свої рейтинги,і виборці це оцінять!

Антон 2011-12-03 / 08:33:41
Олег Іванов 2011-12-02 / 22:37:30
-----
Підтримую! І взагалі 50 тисяч для Закарпаття це дуже дуже мало, якщо говорити про Януковича і стидалися б такі цифри виголошувати.
А от щодо питання Фронтмена Закарпатськог фронту - Бровдія!? Він справжній аферист. Ну то яка тепер гарантія, що знову так не зробить хтось з теперішніх новоспечених комсомольців Закарпатського фронту.

Олег Іванов 2011-12-02 / 22:37:30
Моя порада для партійців Фронту Змін. Навчіть обґрунтовувати речі які пропагуєте.

Наведу приклад як Ви збирали підписи: Підходить до мене хлопчина і каже: підпишіться проти Януковича! - я його питаю: А чому проти Януковича?!. Він мені відповідайте: Нате почитайте газетку чому?!. Я йому кажу: Ви мені поясніть! - у відповідь: це довго пояснювати.

Не знаю, як іншим закарпатцям ця акція, але для мене це просто непродуманий піар перед виборами, а якогось смислового заряду за собою абсолютно не несе!

ми 2011-12-02 / 20:22:31

Тролінг. Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

петя 2011-12-02 / 18:17:25

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

правдошукач 2011-12-02 / 17:28:16
Хочу повідомити, що Валерій Лунченко не є головою Закарпатської обласної організації Політичної партії "Фронт змін". Дуже цікаво, на якій підставі він у всіх ЗМІ так себе презентує, якщо в офіційних установах головою цього структурного утворення політичної партії є Бровді Р.

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи