А. Яценюк в Ужгороді: політичне меню для перемоги повністю пройдено

20 жовтня Ужгород відвідав голова Ради Об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина” Асеній Яценюк. Перед мітингом, в ході якого лідер Об’єднаної опозиції зустрівся з жителями обласного центру та за допомогою супутникового зв’язку поспілкувався з громадянами 10-ти населених пунктів Закарпаття, відбулася прес-конференція для місцевих ЗМІ.

А. Яценюк в Ужгороді: політичне меню для перемоги повністю пройдено

Виступаючи перед журналістами, А.Яценюк наголосив, що його політична сила зробила все для перемоги на виборах. Починаючи з об’єднання опозиції і завершуючи самою чіткою програмою дій в наступному парламенті з конкретними текстами 80 законів - це все підготовлено. Затим команда, очолювана А.Яценюком, прийняла рішення про висунення одного мажоритарного кандидата за принципом “Один кандидат – один округ”. За тиждень до виборів кандидати в народні депутати від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” спільно з партією “Свобода” підписали угоду про створення Коаліції демократичних сил у Верховній Раді України VІІ скликання.

- Політичне меню для перемоги повністю пройдено, - зазначив Арсеній Яценюк. – Зараз перемога лежить у площині реальної підтримки людей. Тому під час зустрічі з виборцями лідер Об’єднаної опозиції звертається до кожного українця з проханням прийти на вибори та підтримати демократичний вектор розвитку нашої держави, а не режим Януковича, який сьогодні створює загрозу незалежності України.

Щодо перебігу цьогорічної передвиборчої кампанії, то Яценюк вважає її однією з найбрудніших в історії вітчизняної політики. Порушенням №1 є скупка голосів виборців, а тому одним із перших завдань, яке ставить перед собою опозиція в новому парламенті, - це запровадження кримінальної відповідальності за такі дії. Наступні незаконні важелі, до яких вдається партія влади, - тиск і залякування працівників бюджетної сфери. Це також на порядку денному опозиції у Верховній Раді нового скликання.

Захищати голоси виборців Об’єднана опозиція має намір у день самих виборів 28 жовтня, а також після закриття дільниць під час роботи з бюлетенями. Для цього на кожній дільниці забезпечена максимальне представництво своїх членів у складі ТВК і ДВК. Сподіваються в опозиції і на вплив міжнародних спостерігачів щодо забезпечення прозорості виборчого процесу.

Аналізуючи політичну ситуацію на Закарпатті, А.Яценюк прокоментував факт зняття кандидата від Об’єднаної опозиції по 71-му виборчому округу Богдана Киніва на користь “ударівця” Василя Лазоришинця. Він пояснив, що це було непростим рішенням і прийняте в цілому для того, щоб виграти вибори в Україні. Щодо майбутнього Киніва, то Яценюк упевнений в ньому як політику. “Я переконаний, що це далеко не останні його вибори, а перша спроба, і наступна буде не спроба, а перемога”, - сказав лідер.

По 68-му виборчому округу, то позиція “Батьківщини” незмінна - єдиними кандидатом від Об’єднаної опозиції тут був і залишається Андрій Сербайло. “На два фронти працювати не можна, тому що це зрада. Ми своїх не зраджуємо”, - висловився політик, маючи на увазі самовисуванців.

На запитання щодо появи в місті бордів, на яких кандидати, які не мають стосунку до опозиції, позиціонують себе саме так, Арсеній Яценюк назвав це тенденцією моди. Таким чином псевдоопозиціонери думають набрати собі балів напередодні виборів. Однак це їм навряд чи вдасться.

Прес-служба        

Закарпатської Об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
20 жовтня 2012р.

Теги: ВО “Батьківщина, ужгород, прес-конференцsя

Коментарі

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи