Партія регіонів відзвітувала про реконструкцію невідреконструйованого вокзалу в Рахові (ФОТО)

За Закарпатті «хаос і руїну» «регіонали» долають відвертою брехнею

Партія регіонів відзвітувала про реконструкцію невідреконструйованого вокзалу в Рахові (ФОТО)

Майже вся агітаційна кампанія Партії регіонів відбувається під гаслом на кшталт «нам  вдалося подолати хаос і руїну, яку залишила попередня влада». А в одній з передвиборчих агіток «Від стабільності до добробуту» з особистим підписом голови партії пана Азарова зазначено, мовляв «взяли відповідальність за майбутнє країни», «втілюємо в життя програму модернізації» тощо. Однак мешканці Рахова обурилися, коли прочитали про завершення реконструкції міського вокзалу. На Гуцульщині проблемою поділилися із свободівцями.

У красивій багатосторінковій агітці, яку роздають з намету партії влади, на кожній яскраво проілюстрованій сторінці зображено райське життя після подолання  руїни, яку залишили «папереднікі» (мова оригіналу). А от як  бути з брехнею? Чи і за неї регіонали беруть на себе всю відповідальність?

«Справді, – кажуть члени Рахівської організації ВО «Свобода», – ніякої реконструкції не завершено. Вокзалу, по суті, немає». Однак під рубрикою „Україна для людей” агітка стверджує: „Побудовано і реконструйовано вокзали Харкова, Макіївки, Чернігова, Фастова, і вокзальні комплекси Донецька, Карлівки,  Краснограда, Луцька, РАХОВА, Сахновщини”.

Не знаємо, як  там справи у Сахновщині, а  от реконструкція вокзального комплексу Рахова триває з 2008 р., коли таке рішення прийняло Державне територіально-галузеве об’єднання "Львівська залізниця", враховуючи аварійний та непридатний для обслуговування пасажирів стан…

Із ЗМІ дізнаємося, що обласні депутати порушували питання реконструкції вокзалу на початку року. Станом на лютий 2012 року було виконано лише половину із запланованого,  а в минулому році взагалі ніякі будівельно-монтажні роботи не проводилися. Каса знаходиться у непристосованому приміщенні. Потенційні  пасажири не мають змоги зайти у зал для очікування і вимушені перебувати за межами вокзалу, практично на вулиці і під відкритим небом.

Цілком зрозуміло, що в такій ситуації вони не користуються послугами залізниці, а використовують інші види транспорту. Це також є одним із головних факторів утворення штучної "збитковості" пасажирських перевезень. Який стан вокзалу зараз, можете бачити на фото.

На початку року взагалі були наміри відмінити рух потягу за маршрутом "Львів-Рахів". Можна припустити, що це у такий спосіб хотіли «поліпшити» розвиток і використання туристичних, рекреаційних і лікувальних можливостей Рахівського гірського регіону.

От і  виходить, те, що розпочали попередники, так і залишилося  незавершеним, та  й  взагалі  стало непотрібним  новій  владі, яка  й довела  цей  об’єкт  до штучної збитковості. То як вірити всьому іншому, про що звітують в агітці регіонами?

Прес-служба Закарпатської ОО ВО «Свобода»

13 жовтня 2012р.

Теги: Партія регіонів, вокзал

Коментарі

ВеликоЛазський 2012-10-17 / 01:13:17
А В Ужгороді планують освоїти гроші ТАК--- "облаштування" серця "чеського" кварталу Ужгорода – площі Народної, і план використати понад 20 мільйонів гривень на сумнівний проект, який, до речі, передбачає суттєве зменшення зеленої зони на користь бруківки. ХАЙ БИ ЧАСТКУ цих міліонів дали на вокзали Рахова і Солотвина. Аще є така проблема --- ГРОШІ ВІДМИВАТИ І СПИСУВАТИ У ТАКОМУ МІСЦІ ДЕ ІДЕАЛЬНИЙ ПОРЯДОК ЩОСЬ РОБИТИ ЦЕ СПРОБА ОТКАТ ПОЛУЧИТИ. ХАЙ БИ КРАЩЕ ВЕЛОСИПЕДНІ ДОРІЖКИ ВІД УЖГОРОДА-ДРАВЦІВ ДО БАРВІНКА, ДО ВЕЛИКИХ ЛАЗІВ І ГЛИБОКОГО І СЕРЕДНЬОГО ЗРОБИЛИ. МОЖЕ ТАКЕ ПРОХАННЯ ПРО ВЕЛОДОРІЖКУ НАПИСАТИ ДО АЗАРОВА ДО ЯНУКОВИЧА. А ТО НАШІ ОДА-адміністрація і барвінковські рульові, РДА-адміністрація і Пацканьовсько-андрашівські рульові Руслани Андрусьі і чорнаки, щось не хочуть для велосипедистів ті шляхи ні ремонтувати ні нові прокласти. МОЖЕ ТАКЕ ПРОХАННЯ ПРО ВЕЛОДОРІЖКУ ПОДАТИ АЗАРОВУ та ЯНУКОВИЧУ. Бо Партія Регіонів декларує що бажає помагати людям тепер особливо перед виборів

машиніст 2012-10-15 / 13:12:41
нащо показувати в непривабливому світлі старий добрий електровоз ВЛ- він ще ого-го! І ще переживе той ХУ"ДАЙ. А в горах взагалі ліпшлго і не треба.

Игорь 2012-10-15 / 12:50:54
Хочется жить в стране, про которую так трогательно рассказывают регионалы - вокзалы отреставрированы, аэропорты построены, детские садики открыты, Только вот вопрос - где ж эту страну найти на карте?

Гуцул 2012-10-14 / 12:48:31
В Рахові є бігборд на якому зображено, Молдованин Закурений вдягнув гуцульську сорочку так само в гуцульській сорочці мадяр кандидат партії регіонів Шелевер. Молдованин Закурений псевдо гуцул агітує за псевдо гуцула Шелевера-мадяра. Ми Гуцули ніяких претензій не маємо до національності, молдаван чи мадяр, навіщо робити цей маскарад. Ми розуміємо, що Закурений і Шелевер покажуть себе голими, як мама народила, лише щоб залишитися при владному кориті. Рахівщина проти злочинної партії регіонів і на виборах скажуть НІ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ !

БрехунівПР-Геть 2012-10-14 / 12:40:44
Рахівська партія ПРиматів на чолі з Ясінянським вівчарем АДД ніякого відношення до жд вокзалу не мають, але вони звикли все перед виборами гребсти під себе. В с.Богдан на шкільних батьківських зборах брехали, що розпочинають будувати школу, така сама брехня говорилася в с.Кваси, в Бичкові і так далі в кожному селі брехали, що в селі потрібне вони зразу брехали-обіцяли робити. Ніхто з виборців їм не вірить бо добре знають, що це за злочинна-брехлива партія-маріонетки Донецької банди

таня 2012-10-14 / 12:38:25
Ми будемо жити по-новому . Рекоструйовано це значить реконструйовано і крапка. Коли не закічено реконструкцію то писали б проводиться реконструкція.

Закарпатець 2012-10-14 / 12:24:11
Конюх сказав, що треба заощаджувати на нову конюшню на золотій горі в Ужгороді.
А хто туда в то Рахово буде їхати дивитись на той вокзал, нико. Перевіряючих погостять тай напишуть все впорядку. Шо не знаєте як то робиться. А конюх в області порішає шоб шума не було.

100ronnja 2012-10-14 / 10:19:35
Театр абсурду ...

Горець 2012-10-14 / 09:28:49
Вокзал реконструйовано по індійському стандарту,по європейському вони роблять тільки для себе!Це новий стиль екстер"єру.Одним словом-проФФесіонали!!!

вова 2012-10-14 / 01:20:19
за куцину

Іван 2012-10-13 / 21:04:40
вони все собі приписують. от на Воловеччині, ФАПи відремонотвані за рахунок ООН відкриває голова райорганізації ПР мирослав щербей

батя 2012-10-13 / 20:27:41
повний дебілізм

Ми будемо жити по-новому 2012-10-13 / 20:18:30
Правильно, РЕКОНСТРУЙОВАНО, це не означає здано в експлуатацію. Реконструювали перекриття, реконструювали привокзальну площу, перони.
Хай небагато, але є. А вокзал у Рахові дійсно потрібно привести в порядок, понабудовували МАФ(пудлики), соромно перед гостями...

вуйко 2012-10-13 / 19:28:40
покращення вже сьогодні по-регіаналовськи

Василь 2012-10-13 / 19:12:43
Країна ідіотів. За регіони голосуватиме алко-бидло. Розумні люди все бачать. Брехню, КОРУПЦІЮ, БЕЗЗАКОННЯ і РОЗКРАДАННЯ країни, перетворення її в рабиню олігархів.


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи