“Ціль Об’єднаної опозиції – жодного округу не подарувати владі”, – Андрій Шевченко на Закарпатті

Тривають домовленості між Об’єднаною опозицією “Батьківщина” та іншими опозиційними партіями щодо узгодження єдиного кандидата від демократичних сил на кожному одномандатному виборчому окрузі. Про це сьогодні на прес-конференції в Ужгороді повідомив народний депутат, член фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Шевченко.

“Ціль Об’єднаної опозиції – жодного округу не подарувати владі”, – Андрій Шевченко на Закарпатті

За словами депутата, левову частку шляху щодо погодження кандидатур вже пройдено. До кінця передвиборчої кампанії Об’єднана опозиція має намір дати шанс на перемогу 225 кандидатам, які б у майбутньому парламенті стовідсотково підтримували законопроекти, ініційовані демократичною більшістю. “Ціль Об’єднаної опозиції – жодного округу не подарувати владі”, - запевнив Андрій Шевченко.

Щодо партійної боротьби, то вибори 2012 року нардеп від БЮТу називає чорно-білими. “По всій Україні ситуація очевидна: є два явні фаворити, у двобої зійшлися дві сили – представник влади і Об’єднаної опозиції “Батьківщина” чи партії “Свобода”. Я думаю, що українці на цих виборах матимуть вибір – між Януковичем і народом, владою і опозицією, Партією регіонів і “Батьківщиною”. Якщо виборці розділяють наше відчуття, що Україна заслуговує на краще, то однозначно голосуватимуть за Об’єднану опозицію”, - сказав А. Шевченко. “У нас є чітке відчуття, що ми маємо всі шанси перемагати за партійними списками, і я думаю, що війна соціологічних цифр не повинна вводити в оману. Я думаю, що є всі підстави для Об’єднаної опозиції “Батьківщина” претендувати на перше місце за партійними списками”, - додав він.

Поділяє думку однопартійця і керівник Закарпатського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції “ВО “Батьківщина” Валерій Лунченко. На прес-конференції він ознайомив присутніх з результатами соціологічного опитування Центру Разумкова по 71-му виборчому округу. Згідно з даними, тут з великим відривом від інших політичних сил лідирує “ВО “Батьківщина”. За неї готові проголосувати 22,9% виборців. “Удар” набирає 16,7%, Партія регіонів – 10,6%. Щодо мажоритарних кандидатів, то фаворитами виборців виступають єцівець Павло Балога (18,2%), регіонал Степан Декач (15%) та ударівець Василь Лазоришинець (10,1%), представник Об’єднаної опозиції Богдан Кинів (9,8%). За словами Валерія Лунченка, прогнозам саме цієї соціологічної компанії довіряє, оскільки вона має нескомпроментовану репутацію і результати її неупереджені.

На жаль, у цій передвиборчій кампанії наша область визначилися неприємним лідерством. Як сказав А. Шевченко, саме Закарпаття випереджає інші регіони за кількістю порушень. Присутні на прес-конференції кандидати від Об’єднаної опозиції Олександр Кеменяш і Андрій Сербайло навели нові приклади зловживань на виборчих дільницях. Так 11 жовтня у приміщенні актового залу Ужгородської районної державної адміністрації під керівництвом заступника голови РДА та керуючого апаратом відбулася нарада з керівним складом дільничних виборчих комісій, на яких усіх зобов’язали прийти з копіями паспортів членів ДВК. “Це ще раз підтверджує факт, що діюча влада здійснює тиск та шукає будь-які методи, як вплинути на ситуацію, пов’язану з підрахунком голосів у день виборів”, - зазначив А. Сербайло.

У 70-му виборчому окрузі О.Кеменяша повідомило близько 70 осіб про збір паспортних даних від членів ОВК і ДВК з боку влади. Із цього приводу народний депутат має намір звернутися до генеральної прокуратури з вимогою відстежити наміри формування такої бази даних.


Прес-служба Закарпатської Об’єднаної опозиції “ВО “Батьківщина”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
11 жовтня 2012р.

Теги: ВО “Батьківщина, ДВК, шевченко, лунченко, сербайло, ліврінц, кеменяш, ужгород, прес-конференція

Коментарі

ЯЯЯ 2012-10-16 / 17:36:41


Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін


ПРАВДА 2012-10-16 / 17:33:45
Рекомендую прочитати викладену статтю Закарпаття онлайн 14 травня 2009 року про діяльність О.М. Кеменяша "Закарпатець Олександр Кеменяш вибиває державні кошти собі на бізнес за рахунок шкіл і лікарень краю

ЛЮДИ РОБІТ ВИСНОВКИ З ПРОЧИТАНОГО

авторитет 2012-10-16 / 15:36:00
Один из самых незаметных депутатов в Верховной Раде. Будучи депутатом трех парламентских созывов, он умудрился появиться на заседаниях не больше нескольких десятков раз. Кеменяш, очевидно, считает, что смешивать бизнес и политику нельзя. Вот и не смешивает: занимается своим бизнесом в Закарпатье, правда, забыв при этом расстаться с депутатским мандатом. Александр Кеменяш попал в черный список «потенциальных предателей БЮТ». Ходили слухи, что он собирается выйти из демократической коалиции. Правда, Кеменяш эти слухи категорически опроверг: дескать, предателем не был и не собираюсь. То ли испугался гнева Тимошенко, то ли мало предложили.

авторитет 2012-10-15 / 16:36:42
відповідь "НІ ПР -БАНДІ! я за правду і справедливість за народ простий... якийисте д-бали до ручки особливо із газовими махінаціями Юлії Володимирівної !!!

НіПР-БАНДІ 2012-10-13 / 16:47:30
Ти авторитет-зек ПР-бандюк. Ти жополиз Донецької ПР-банди

авторитет 2012-10-13 / 13:54:00
А хто такий Андрій Шевченко... і що він для Закарпаття зробив... щоб суди приїжати і розказувати нам як жити !!! Бот він ходячий БЮТовський !!!

Корінний Свалявець 2012-10-13 / 13:51:15
На думку мешканців Свалявшщини кандидатура в народні депутати Олександром Кеменяшем мають мають займатися солідні експерти з правоохоронних органів України та зарубіжні правоохоронці!!! Я думаю що за наслідком їх роботи булоб багато чого почетати!!! я маю на увазі що окрім мінеральної води такої прославленої на Україні "АЛЕКС" Камиш займався і горілчаними виробами дуже сумнівної якості і загран поспорти та візи і валютні маніпюляціїї які Свалявці добре і ще довго будуть памятати !!! Між іншим багатьох мешканців цікавить куди поділося таемниче зникнення військового інвентаря із проданої військової частини напевно за 20 мільйонів а не задесять що озвучуе Кеменяш !!! знаємо ми добре його 8 річну політичну діяльність !!!

Косма 2012-10-12 / 19:09:09
На жаль багато людей взагалі не хочуть іти на вибори іпровладні ПР, комуністи, ЕЦ і Королевська з цього скористаються. А Володимиру бажаю порахувати власні прибутки в 2005 році і в 2012 році і добре подумати за кого голосувати. Звичайно Кличко виглядає ефектно на рингу, но у парламенті може статися ситуація, що або повністю примкне до ПР, а можуть дві треті перейти до ПР, одна третя ідейних опиняться в опозиції. В цьому трагедія українського виборця, якого після такого вибору моджуть очікувати розчарування. Но голосувати все рівно трнеба йти. Перші виборці у США та Англії взагалі платили грошовий ценз, щоб мати право голосу. А жінки спочатку не мали права голосу взагалі. Поважаю всіх людей які підуть і проголосують - незалежно за кого (провладні чи опозиційні). Вони хоча б беруть відповідальність за майбутнє своєї держави. А хто не йде голосувати, то є навіть не люди, а просто істоти, які живуть тваринним інстинктом. А що ми хочемо від політиків, коли самі ми ніщо і звуть нас ніяк. У той час, як інші народи живуть цивілізовано - не тільки шлунком, а і розумом.

петро 2012-10-12 / 14:25:56


Флуд і тролінг. Коментар видалено. Адмін


Гуцул 2012-10-12 / 08:17:21
В Рахові є білборд на якому зображено, Молдованин Закурений вдягнув гуцульську сорочку так само в гуцульській сорочці мадяр кандидат партії регіонів Шелевер. Молдованин Закурений псевдо гуцул агітує за псевдо гуцула Шелевера-мадяра. Ми Гуцули ніяких претензій не маємо до національності, молдаван чи мадяр, навіщо робити цей маскарад. Ми розуміємо, що Закурений і Шелевер покажуть себе голими, як мама народила, лише щоб залишитися при владному кориті. Рахівщина проти злочинної партії регіонів і на виборах скажуть НІ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ !

Редактор 2012-10-11 / 22:05:31
Шановні, вчитуйтеся уважніше в текст.

Володимир 2012-10-11 / 20:52:54
Каменяш 10 років депутат , Балога мінімум 5 років Регіонал , про яку об'єднану опозицію мова? Дурачать народ. То брехачі які фарбуються як їм пасує. Най бо їм Клічко обом морди набив

лютий 2012-10-11 / 20:38:29
Пишіть пишіть регіональні морди ітак вам кирдик,уроди!!!

не вірю 2012-10-11 / 20:16:23
Вперше чую,що Павло Балога є представником об"єднаної опозиції.Або Шевченко сам дурак або робить дурнів із Закарпатців.

регионал 2012-10-11 / 20:10:04
Знього кориспондент був никудишний.А политик... не чув навидь .А рейтинг надуманий

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи