Станіслав Аржевітін зняв свою кандидатуру на користь Олександра Кеменяша

Про це сьогодні на прес-конференції в обласному штабі Об’єднаної опозиції повідомив народний депутат з блоку “НУНС” Андрій Парубій, який перебуває на Закарпатті з робочим візитом.

Станіслав Аржевітін зняв свою кандидатуру на користь Олександра Кеменяша

За словами А.Парубія, узгодження єдиного кандидата від опозиційних сил на кожному окрузі – одне із ключових завдань Об’єднаної опозиції на завершальному етапі передвиборчої кампанії. “Я вважаю, що цей процес надзвичайно важливий, бо історія української політики показує, що там, де між собою воюють два представники від демократичних сил, дуже часто перемагає кандидат влади”, - пояснив політик. За його інформацію, Станіслав Аржевітін сьогодні, 8 жовтня, подав заяву до ЦВК з проханням зняти його кандидатуру на користь перемоги опозиційного кандидата, яким на 70-му виборчому окрузі є Олександр Кеменяш.

Таким чином, як зауважив присутній на прес-конференції керівник Закарпатського регіонального штабу Об’єднаної опозиції “ВО “Батьківщина” Валерій Лунченко, вже тепер пана Кеменяша з упевненістю можна вважати переможцем на цьому окрузі.

Про це свідчать і результати соцопитувань. Згідно з даними Центру Разумкова, який опитав 1100 респондентів, по виборчому округу №70 лідирує Олександр Кеменяш. За нього готові проголосувати 38,4% виборців. Серед партій респонденти також віддають перевагу опозиції. “ВО “Батьківщина” тут набирає 34,1%, “Удар” – 18,9%, Партія регіонів – 13,4%, “Свобода” – 6,8%, “Україна вперед” – 4,3%, КП – 3,9%.

Таке ж дослідження Центр Разумкова провів і по 68-му виборчому округу. Тут лідирує Андрій Себайло (18,5%), за ним ідуть Василь Ковач (13,1%), Павло Чучка (13,1%) та ін. Серед політичних сил на першому місці “ВО “Батьківщина”, за нею “Удар” і “Свобода”.

Представники Об’єднаної опозиції заявляють, що за 3 тижні до виборів відчувається тотальний тиск на членів ДВК і ТВК від їх партії з боку влади. Звучать погрози звільнення з роботи працівникам бюджетної сфери з вимогою відмовитися від роботи в комісіях, або ж працювати на “потрібний” результат. Застосовується і відвертий підкуп. Андрій Парубій володіє інформацією, що за роботу в комісії на користь Партії регіонів членам ДВК пропонують до 10 тис грн.

В Об’єднаній опозиції власними силами намагаються відстежити зрадників, особливо не сподіваючись на захист правоохоронних органів. Жодної відповіді від начальника УМВС з приводу побиття голови ДВК у с.Середнє опозиціонери так і не отримали, хоча міліція, згідно із Законом, повинна була відреагувати на заяву протягом трьох днів. Кандидат у народні депутати Андрій Сербайло припускає, що таким чином правоохоронці виконують вказівки влади.

Тим не менше, опозиція має намір зробити все для того, щоб запобігти фальсифікаціям на виборах і захистити свої голоси. До цього закликають і свідомих громадян, пропонуючи їм прийти на вибори, а після закриття дільниць простежити за обробкою бюлетенів. Унеможливити фальсифікації допоможе і паралельний підрахунок явки виборців, який Об’єднана опозиція вестиме на всіх дільницях, а про результати інформуватиме на сайтах в Інтернеті і на великому екрані, який 28 жовтня розмістять в центрі Ужгорода.

                                                                                                 

Прес-служба      

Закарпатської Об’єднаної опозиції “ВО “Батьківщина”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
08 жовтня 2012р.

Теги: ВО “Батьківщина, ДВК, погроза, ужгород, прес-конференція

Коментарі

Свалява 2012-12-27 / 16:23:22
Після виборів накінець народ отямився, обрав придурка за гроші.Нічого плакати, а просити щоб скоріше вилетів із ВР брехач -Лайно.Він же нам пообіців що прийде до ВР і зразу ж буде думати про народ . Він пройшов-про народ забув,але недумав що народ розумніший ніж він-незабув його обіцянки.Прийде час, ми нагадаємо,будуть летіти із Сваляви Осляче Лайно і циганщина-підтримка.Гроші скоро у них закінчуться,Підприємців стає для них все менше і менше а жити їм хочеться.Зараз життя погіршилося(рівень заробітної і пенсійної плати стала як у 1996 р,коли йдеш на базар із списком а від базару йдеш із маленькою сіточкою бо інфляція все поїла) От тоді згадаємо про КЕМЕНЯША, краще він ніж банда.Слава богу що хоч СВОБОДА у ВР,наслідуючі вибори-забезпечена перемога,сам буду голосувати і агітувати за них,хоча їх неповажаю але це єдиний вихід.Камиш свій бізнес хоч збереже, а Лайно -продасть РЕГІОНам разом з населенням.Тож народ думай і тепер тирпи,нехай твої помилки їнші нероблять.

местный 2012-10-09 / 10:28:33
от Аржевитина пользы в ВР было б больше.
но ладно. молодец всё равно, что снялся. Кеменяш - так Кеменяш...

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи