Юлія Тимошенко підтримала Андрія Сербайла на виборах до Верховної Ради України

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив народний депутат Андрій Павловський. Він зачитав листа, в якому лідерка Об’єднаної опозиції “Батьківщина” звертається до закарпатців з проханням віддати свій голос на парламентських виборах за кандидата-мажоритарника по виборчому округу №68 Андрія Сербайла.

Юлія Тимошенко підтримала  Андрія Сербайла на виборах до Верховної Ради України

“Звертаюсь до вас із проханням підтримати члена нашої команди, одного з лідерів “Батьківщини” на Закарпатті Андрія Сербайла. Ми працювали з ним в одній команді довгий час і він зарекомендував себе як мудра і працьовита людина, як серйозний і принциповий політик. Упевнена, що його досвід буде корисний в Українському парламенті і послужить на благо як Закарпаття, так і України загалом. Переконана, що ця людина займе гідне місце в лавах нашої парламентської команди”, - йдеться у листі-зверненні Ю.Тимошенко до закарпатців і ужгородців.

Присутній на прес-конференції Андрій Сербайло сказав, що схвильований висловленою довірою і відчуває велику відповідальність як перед самою Тимошенко, так і виборцями. Зустрічі із громадянами в рамках передвиборчої кампанії, за словами пана Сербайла, надихають його та дають надію на перемогу опозиції. Однак, особливістю цьогорічної кампанії, на думку кандидата, є масове використання незаконних технологій. Окрім спеціальної “обробки” виборців для досягнення 30%-го голосування за провдадного кандидата, створюється підґрунтя для “правильного” підрахунку голосів після самих виборів.  “Іде підготовка до реальної фальсифікації, іде тиск на представників зі складу дільничних виборчих комісій, які представляють нашу політичну силу Об’єднану опозицію з тим, щоб вони складали з себе відповідні повноваження”, - зазначив А. Себайло і висловив вдячність членам комісій, а також журналістам, що пишуть про ці порушення, за їх громадянську позицію, принциповість і сміливість.

У свою чергу народний депутат від “Батьківщини” Андрій Павловський, який у Верховній Раді очолює підкомітет з питань державного соціального страхування Комітету з питань соціальної політики та праці, зупинився більш масштабно на сучасних проблемах соціальної сфери України. “За результатами діяльності нинішнього Уряду, тепер будь-які реформи люди сприймають як якесь лихо чи біда, що знову їм загрожує”, - відзначив Павловський. Реформа медицини – це закриття лікарень, освіти – скорочення шкіл і дитсадків. Так само у податковій сфері, коли після нововведень підприємці змушені закривати бізнес. Що стосується пенсій, тут взагалі ключове питання - як вижити на такий мізер. Андрій Павловський навів офіційні дані Федерації профспілок, згідно з якими прожитковий мінімум в Україні повинен становити не менше 2.5 тис. грн. “Тобто мінімальна пенсія, щоб людина хоча б щось могла собі дозволити, повинна бути не менше 2 тис. грн.. Натомість пенсіонери отримують трохи більше 800. Перед виборами, щоб вони проголосували за регіоналів, їм додали 12 грн. А з листопада йде на 30-40% підвищення плати за комунальні послуги. От і виходить: дали 12 грн, а заберуть 200.  Це блюзнірство і знущання над пенсіонерами”, - наголосив депутат.

Він повідомив, що від Об’єднаної опозиції вже вніс відповідний законопроект на розгляд Верховної Ради щодо обрахунку прожиткового мінімуму. Та формула, якою сьогодні користується Уряд, давно застаріла. Скажімо, товаром прожиткової необхідності там досі значаться гумові калоші. А про такий товар, як мобільний телефон чи абонентна плата за нього взагалі не вказуються. Крім того, востаннє прожитковий мінімум вираховувався 13 років тому, хоча Законом вимагається здійснювати таке обчислення кожні 5 років. Опозиція, з урахуванням інфляції і нестабільності гривні, пропонує прожитковий мінімум вираховувати щороку.

За словами Андрія Павловського, Об’єднана опозиція на вибори йде не з гаслами, а готовими законопроектами, які негайно потрібно реалізовувати. Ми повинні змусити економіку працювати на українців і, в першу чергу, забезпечити їх роботою, належними умовами праці і життя. А для цього потрібно припинити збагачувати клан Януковичів, а допустити до керма професіоналів.

“Ми повинні розуміти, що зараз буде вибір не між провладною Партією регіонів і, наприклад, опозиційною “Батьківщиною”. Це буде вибір, може в останній раз, у мирний спосіб шляху розвитку нашої країни: чи ми підемо в кримінальну Азіатчину, де влада передається за спадком від батька сину, чи ми повертаємося на європейський шлях розвитку з європейськими стандартами життя, в тому числі, і соціальними стандартами”, - сказав Андрій Павловський.

 

Прес-служба Закарпатської Об’єднаної опозиції “ВО “Батьківщина”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
26 вересня 2012р.

Теги: ВО “Батьківщина, Павловський, вибори, парламент, Ужгород, прес-конференція

Коментарі

До Верховинця 2012-10-01 / 20:50:50
Про цю заяву Томенка Ви напевно прочитали у газеті брехливого Чучки? Або самі ж це і писали. Скільки можна дурити народ? Ну не опозиціонер Чучка і все! Якщо керуватись вашою логікою то опозиціонери усі крім Ковача. Об'єднана опозиція чітко заявила, що підтримує тільки Сербайла. І як не їздив Балога домовлятись в Київ про те, щоб підтримали його Чучку, все одно у нього нічого не вишло. От і ліпите усюди свої намальовані соцопитування, рейтинги. Повірте, люди не дурні, Чучка ніколи не переможе! Нема у нього підтримки людей і це чудово!

шевченко 2012-09-26 / 23:54:51

Тролінг. Коментар видалено. Адмін.

Верховинець 2012-09-26 / 23:02:28
З цього вього можна зробити лише один,але дуже сумний висновок - депутатом пройде Ратушняк. А слова Томенка про те що опозиція згідна зняти свої слабі кандитатури щоб пройшли інші опозиційні кандидати (по всіх доступних соцопитуваннях це Павло Чучка) залишаються словами, на жаль..

Адам 2012-09-26 / 22:34:38
Впевнений,що заява Юлі Володимирівни покладе крапку в заявах "опозиціонерів-самовисуванців",вірніше одного дравецького, щодо переговорів на його користь.після такої її заяви Сербайло якщо б і захотів, чи керівництво ОО з Києва, знятися з виборів,то не зможе.Тому Андрію Андрійовичу не треба зважати на заяви "соціологів балогівського штибу" та їх висуванців-самозванців, а продовжувати зустрічатись з виборцями та впквнено йти до перемоги. Ужгородський виборець мудрий, а не тільки розумний та інтелігентний.Тому і бісяться балогани, бо треба доказати перед папою. що вони "рулять" в т.ч. і в Ужгороді. Тому ужгородці скажуть "НІ" балогівським опозиціонерам-самозванцям:Чучкам,Смоланкам

Володимир 2012-09-26 / 19:52:17
До опозиціонера. А чого не запитаєтесь у перерахованих Вами осіб або у Юлії Тимошенко чому вона їх не підтримала?
Андрія Андрійовича підтримала, щоб зняти усі питання стосовно єдиного кандидата від Опозиції. І цим самим закрити рота тому ж таки Чучці, якого пан Балога висунув, щоб забрати голоси у Сербайла, і який усюди де тільки можна, обманює усіх і каже, що саме він самий опозиційний кандидат, а Сербайла скоро в Києві знімуть на його користь.
До Миколи. Юля підтримала його не в буцегарні, а в лікарні у м.Харків 18.09.2012р. На скільки мені відомо, скоро цей лист має з'явитись у ЗМІ і усі хто сумніваються можуть переконатись у його достовірності. І не переживайте, за нього свідомі, культурні, думаючі, самодостатні ужгородці, до яких, як я бачу, на щастя, ви однозначно не відноситесь.

Микола 2012-09-26 / 18:02:46
Сербайло то тюфтяк, сидить в облраді і штани протирає, за наші гроші! Цікаво, які ужгородці за нього? І як це його Юля підтримала з буцигарні? Юлю навіть і не питають про кандидатів, то що "вона сидить" вигідно і самим БЮТівцям!

опозиціонер 2012-09-26 / 18:00:02
А чого ще не підтримала Кеменяша, Пересту, Петрушку, Кинів та О. Куцина. Чим Сербайло кращий за всіх інших?

Володимир 2012-09-26 / 17:58:51
Пане Химинцю, Ви дуже помиляєтесь! Андрій Андрійович не займається такого роду піар технологіями. Що стосується листа, то зверніться до пана Сербайла і він вам продемонструє його. В листі справді міститься звернення до закарпатців, дата і підпис п.Тимошенко.І повірте Тимошенко в курсі теперішньої політичної ситуації на Закарпатті і особисто добре знає Андрія Андрійовича, тому й підписала це звернення і передала своєму адвокату Андрію кожем'якіну, а він, в свою чергу, п.Павловському, який і привіз його.
А стосовно п.Ратушняка, то він вже одного разу "довів" на скільки він достойний представляти ужгородців у ВР, тому не смішіть людей своїми закликами.

Химинець В.В. 2012-09-26 / 16:08:50
Що за дурня, можливо Тимошенко й підтримує Сербайла, але повірити в те що вона передала листа дуже складно, це також піар технологія за кандидата, банальна бумажка написана перед прес конференцією, повірте Тимошенко аж ніяк не до Сербайла, а взагалі розумні люди мають підтримати Ратушняка, бо це єдина дійсьно достойна кандидатура, аби представляти наш край в найвищому законодавчому органі країни, за Вас Сергій Миколайович.

Ужгородка 2012-09-26 / 15:34:54
Андрію Андрійовичу, ужгородці за Вас!

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи