Одіозний медведчуківський "надзвиЧайник" Щербей через суд поновився на посаді очільника закарпатських рятувальників (ДОКУМЕНТ)

З того, як довго Щербей протримається на посаді, стане видно, чи не йдеться про політичні "договорняки" за участі голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова

Одіозний медведчуківський "надзвиЧайник" Щербей через суд поновився на посаді очільника закарпатських рятувальників (ДОКУМЕНТ)

"Завтра (у вівторок, 9.06) в обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) мають представити нового начальника – Мирослава Щербея. Це буде вже третій його прихід у цю структуру", – про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив колишній прессекретар ексголови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, а згодом – його заступник Ярослав Галас.

Інформацію про можливе призначення М.Щербея підтверджують і власні джерела порталу Закарпаття онлайн у владі Закарпаття.

При цьому, йдеться, власне, не про призначення М.Щербея, а про поновлення на посаді.

Про це свідчить документ, оприлюднений в інтернет-виданні "Перший кабельний", що є рупором на Закарпатті проросійської політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ).

Як йдеться у рішенні Закарпатського обласного адміністративного суду від 25 травня 2020 року, резолютивну частину якого опроголосив суддя Д.Іванчулинець, наказ голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 1 липня 2015 року №348 про звільнення М.Щербея з вказаної посади визнано протиправним і скасовано, а М.Щербея має бути поновлено на посаді з 2 липня того ж таки 2015 року.

Що суттєво, "рішення, якщо його не скасовано", вступає в законну силу тільки у випадку неподання апеляції на нього, або "після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження".

Станом на час написання цього матеріалу інформація про подання апеляційної скарги наразі була відсутня.

Натомість, як свідчать джерела Закарпаття онлайн, поновлення М.Щербея може бути елементом кулуарних політичних домовленостей у владі Закарпаття.

Принаймні, як вказується, відновлення саме тепер М.Щербея на посаді в рамках судового процесу, що тягнувся роками, а надто – представлення його на посаді, навряд чи могли б відбутися без погодження чинного голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова, наділеного президентом В.Зеленським, як засвідчили нещодавні резонансні події в контрольно-пропускному посту "Тиса", надзвичайними повноваженнями.

Мирослав Щербей був активним функціонером "Партії регіонів" на Закарпатті і був звільнений в рамках процесу люстрації за підсумками Революції Гідності.

Станом на тепер він входить до керівництва Закарпатської облорганізації політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" і сидів у президії ліворуч від її лідера Віктора Медведчука, коли той особисто прибув на Закарпаття, щоби провести конференцію обласного осередку ОПЗЖ.

Перебування М.Щербея на посаді очільника закарпатських рятувальників супроводжувалося інформацією про фінансові зловживання та чутками про численні скандали сексуального характеру за його участі.

09 червня 2020р.

Теги: Щербей, поеновлення, ДСНС

Коментарі

Мигаль 2020-06-14 / 10:31:56
Кить пан Миросйа замішаный бов у сексуйалных скандалах, то то йе признак, ош ун вірный жопоблоковец. Памнйатайете, йак йеден онаністо, прйамо на засіданійі ВРУ на камеру Кивав (чухав) свойі йайцйа? Ото йе класна банда: сины гітлеровськых пуліцайув, а пак стукачув КГБерійі, жидуськых улігархув, сиксуалных извращенцйув... Исе такойе политичеська еліта? Йедна брыдь!

юрист 2020-06-10 / 09:20:29
Ага, а то у нас люстрували одних нещасних і невинних. Біда в тому, що треба було розібратися з кожним окремо, а не люструвати посписочно. І не люструвати, а на нари злодюг.
Вивчіть тему, кого люстрували і знайдете відповідь правильно чи ні. Серед люстрованих 90% хабарників, мільйонерів і бізнесменів, котрі користувалися владою як повією для збагачення. Лише одиниці з них може не повністю в багні.
І люстрація була у більшості європейських країн, просто там робили її як треба, а не як попало. Візьміть для прикладу Чехію.
А ти якщо уже посилаєшся на Європейський суд, то опублікуй текст рішення Європейського суду, бо там мова йде лише про порушення процесу, а не про захист хабарників та казнокрадів.

закарпатець 2020-06-10 / 05:54:31
Закарпатці готові проголосувати за шахрая Рабиновича із "За жиддя", котрого до 15 років засудили.
Скоро агенти КГБ "жолудь" -Рабинович та "соколовський" - Медведчук будуть рулити в Закарпатті.

Крук. 2020-06-09 / 23:50:07


З попереднім повністю згідний. Наші люде або *****улися або світло відключили в школі і давно,приведуть до влади всяку стару по**инь а потім ричеме.Увидете,скоро за склянку паленки проголосують за медведчуківський ОПОЖОП.Рабіновичі ,Суркіс і всякі шмуркіси тіпа Шуфрича скоро будуть рулити а такому народу який не хоче думати так і треба,на жаль.


Njksr 2020-06-09 / 22:57:12
Йо аний стид. Закарпуцьке бидло іншого і не заслужило. П.с. се порох привів мертвечука до влади? Правда, верховинська неписьменна нечисть? Зебілоїди кончені.

Ваня 2020-06-09 / 22:40:07
Одіозний Великоберезнянський злодюжка Василь Канюк "Файта" також намагається через суд визнати, що громада викинула його з посади неправомірно. Та головне у цій справі грошова компенсація за вимушений прогул оскільки у Васі справи погані тому, що Вася вмів тільки красти перебуваючи на посаді.

Пак Іршава 2020-06-09 / 21:37:45
Сволота повертаєся,ждинія радуєся,народ має бути тихо,готовте бабло,всі підприємці,треба медведчуківців підтримувати.дайош угля...

верховинець 2020-06-09 / 18:11:34
Воловеччина рулить. Щербей був одним із найкращих і ефективніших керівників.

Андрій 2020-06-09 / 18:06:20
Вітаю

Адвокат9 2020-06-09 / 12:21:49
І що з того що він повернувся толку?

Земляк 2020-06-09 / 12:02:59
Вiтаю Славiка!

2020-06-09 / 09:26:42
гроші то є велика сила а закон він для простаків такого бордака за комуністів не було

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини