Псевдоактивіста Данацка "зарядили" копати кримінал проти "постмайданного" Щадея

Прокуратура на виконання ухвали суду розпочала досудове слідство за ознаками 9-ти кримінальних правопорушень

Псевдоактивіста Данацка "зарядили" копати кримінал проти "постмайданного" Щадея

Сьогодні у  соціальній мережі Фейсбук псевдоактивіст Іван Данацко оприлюднив повідомлення прокуратури Закарпатської області стосовно того, що нею відповідно до ухвали слідчого судді (очевидно - за позовом самого І.Данацка) розпочато досудове слідство у кримінальній справі щодо депутата Ужгородської міської ради та в.о. міського голови Ужгорода за пісумками революційних подій 2014-го року Віктора Щадея.

Досудове розслідування розпочато за ознаками, загалом, 9-ти кримінальних правопорушень.

Доручено його Слідчому відділу УСБУ в Закарпатській області.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за такими статтями:

Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.
Стаття 206. Протидія законній господарській діяльності.
Стаття 294. Масові заворушення.
1. Організація масових заворушень, що супроводжувалися насильством над особою, погромами, підпалами, знищенням майна, захопленням будівель або споруд, насильницьким виселенням громадян, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя, а також активна участь у масових.
Стаття 295. Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку.
Публічні заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель чи споруд, насильницького виселення громадян, що загрожують громадському порядку, а також розповсюдження, виготовлення чи зберігання з метою розповсюдження матеріалів такого змісту
Стаття 350. Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок.
Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань.
Стаття 356. Самоправство. Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника.
Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем.
Стаття 368-2. Незаконне збагачення 1. Набуття особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, а так само передача нею таких активів будь-якій іншій особі.

Цілком очевидно, що йдеться про період після перемоги Майдану, коли від влади було усунуто представника Партії регіонів, тодішнього міського голову Ужгорода Віктора Погорелова, а виконувати обов'язки міського голови було доручено секретареві міської ради Віктору Щадею.

У цьому ж контексті нещодавно стало відомо, що ексмер Погорєлов через суд виграв 301 тисячу компенсації за зарплату і "моральну шкоду".

Псевдоактивістська діяльність "русина" Івана Данацка, який свого часу потрапив на гачок міліціонерів через кримінальне провадження за переправку нелегалів через кордон, нині чітко респондується з системним реваншем антимайданних сил в Україні.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайнвибори до парламенту, які відбулися 21 липня, засвідчили крах закарпатського псевдоактивізму.

Найпромовистішим у цьому контексті є саме результат неосвіченого, але наполегливого заробітчанина на темі псевдоактивізму Івана Данацка - 0,53%. Тобто, в Ужгороді, Чопі та районі, зокрема і в його рідному селі Анталовці на Ужгородщині, за І.Данацка проголосував всього 381 виборець. Тому, у підсумку "Іван-кувалда" став абсолютним аутсайдером виборчих перегонів в цьому окрузі.

Як також сьогодні повідомляло Закарпаття онлайнна Закарпаття прибув Медведчук, щоби сьогодні особисто провести конференцію обласного осередку ОПЗЖ.

29 листопада 2019р.

Теги: Данацко, Щадей, кримінал

Коментарі

садварі 2019-12-01 / 20:10:27
цікаво а що такий великий революціонер як щадей робив у компанії погорєлова а тепер чубірки

Робін 2019-12-01 / 19:31:16
Москаль пішов, але знайшовся хтось, хто використовує цих даунів у своіх цілях. Воно ніде не працює, але на щось живе. І такоі гнилі дуже багато. Вони не активісти, а барабани: голосно гримить, але пусте всередині

Копча 2019-12-01 / 18:16:07
Щадей ся зкурвив коли впхав писок до бюджетного корита так що не жаль, най го мочить хоть Данацко хоть хто інший.

Справедливість 2019-11-30 / 17:37:59
Даунацко своє ім'я правильно не напише. Хтось для розборок виставив дурачка. Якщо щось не вийде, то людина в тіні. А з дурачка що запитаєш?

Тiбор 2019-11-30 / 14:43:52
МенI здаеться що почалися майданнI розборняки.Хтось спровокував “вхiд» псевдоактиву до СБУ з боку мicьквиконкому? Хтось нагло сидiв на столi у прокурора вимагаючи писати заяву.Хтось вночI одягав Балаклави розкачуючи спокiй в мiстI .

Прикордонник на пенсіі 2019-11-30 / 12:48:02
Може це відголосся побиття, та привязування головного митника до стовпа ,вимагання головним "комендантом" обладміністраціі Щадеем , та інші протиправні дії.

Арнольд 2019-11-30 / 11:47:26
Лишіть тих д і щ, нехай переколошматяться до ноля !

Степану Круку 2019-11-30 / 11:12:39
Щадей з Андріівим ліпші друзі. Може Щадей хоч одну заяву написав проти Боді чи позов подав? Правильно тут написали, до Вітя і Бодя тісно дружать з виборів 2015.

Nick 2019-11-30 / 10:17:04
Вітаю всіх зелебобиків, Ви нас зробили! Клієнт психіатрії, маргінал і дешева проститутка Данацко буде вказувати прокуратурі і СБУ кого потрібно переслідувати за майдан! Звісно, це не ініціатива Данацко, він, бідолаха, в силу своєї імбецильності такі речі не здатен писати, писульку йому вручили в місцевому ригівському штабі. Вражає сама постановка питання : суддя виносить абсурдну ухвалу про відкриття таких проваджень. Ще рік тому це б здавалося неможливим.Та судді - особлива порода, вони відчувають як вітер змінився і готові сраку підлизувати новому господарю. Хотілося б взнати прізвище цієї потвори, яка винесла ухвалу.

Степан Крук - сорри 2019-11-30 / 10:07:33
Данацко - корисний ідіот! Більше обурюють ті уроди, котрі його використовують. Тут вже проявляються певні ознаки злиття напівкримінальних елементів із прокуратурою та злочинною владою... Це вже не корупція - це мафія! Тут ще одна причина недолугого переслідування Щадея - це майбутні вибори мера Ужгорода. Щадей - реальний кандидат, а судимість (хоч і без суттєвого покарання) не дозволить Щадею висувати свою кандидатуру. Отже, сліди ведуть до Андріїва... Я це до того, хто дає недоумку Данацко гроші на провокації. Чомусь проти Данацка не порушено жодного карного провадження за відвіртий сепаратизм, українофобство та хуліганські дії. І це невипадково!!!

піштіко 2019-11-30 / 09:32:22
Згоден з лоційом
Тоті ушиткі нероби і ушльопки нехай собі як знають божеволіють, конають, —Нам своє робить.

Лоці 2019-11-30 / 05:06:06
Щадей після Майдану був ліпшим корєшом Волошина (переписав йому Корону), потім був ліпшим корєшом антимайданівця Андрііва (знявся в 2015 під Бодю за 30000 $). Нехай ці двоє чесних переколотятьтся між собою.

злий 2019-11-30 / 01:26:28
*ля, того чмошника давно пора кувалдою пер**ашити :-(

сорри 2019-11-29 / 23:43:18
Вже думалося, що після тотальної поразки на виборах, коли народ викинув цього ушльопка на сміття, він кане в Лету. А нє, хтось цей непотріб знов витягнув, почистив і запустив :(

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини