У Закарпатській ОДА готують подання на призначення заступником «губернатора» екскомсомольця, «багатопартійця» і лобіста вітряків на Боржаві Приходька

Новий керівний склад Закарпатської ОДА може насправді виявитися навіть дуже старим і, крім того, з високою ймовірністю, продовжити нищівну політику Геннадія Москаля щодо заповідної полонини Боржава.

У Закарпатській ОДА готують подання на призначення заступником «губернатора» екскомсомольця, «багатопартійця» і лобіста вітряків на Боржаві Приходька

Як повідомляють власні джерела Закарпаття онлайн в обласній владі, в Закарпатській ОДА готують подання на призначення заступником новопризначеного голови ОДА Ігоря Бондаренка Володимира Приходька.

З огляду на проголошене гасло президента Володимира Зеленського щодо оновлення влади, таке призначення  було б, м’яко кажучи, дивним.  Оскільки В.Приходько вже був: 

- секретарем обкому комсомолу;

- заступником голів ОДА Сергія Устича (СДПУ(о),  Віктора Балоги (тоді - СДПУ(о),  Геннадія Москаля (За ЄдУ),  Олександра Ледиди (Партія регіонів);

- обирався до Верховної Ради (безуспішно) за списками НДП (1998 р.), За ЄдУ (2002 р.), Блоку Народно-демократичних партій (2006 р.), Нашого краю (2015 р.).

Багатьом запам’яталися слова ексголови Закарпатської ОДА періоду президентства Віктора Януковича і керівника Закарпатської партійної організації «Партії регіонів» Олександра Ледиди на адресу Володимира Приходька при його призначенні заступником: «Володимир Опанасович є фахівцем у своїй справі. Він має величезний досвід роботи, зокрема, працював заступником голови обласної адміністрації, помічником Прем’єр-міністра України, очолював Національну академію державного управління при Президентові України. Переконаний, до своїх обов’язків Володимир Опанасович ставитиметься надзвичайно відповідально».

Разом з тим, останнім часом новий-старий кандидат на посаду заступника голови Закарпатської ОДА відзначився ще й відвертим лобіюванням проекту будівництва вітрової електростанції (ВЕС) на полонині Боржава, один з розділів звіту з впливу на довкілля якої розробляв власноруч. Попри офіційну позицію УжНУ стосовно неприпустимості забудови вітряками полонини Боржава, В.Приходько,  окрім відомого «заробітчанина» на темах впровадження згубних для природи Карпат і туризму проектів, ексдекана географічного факультету УжНУ Степана Попа, є практично єдиним активним лобістом цього нищівного для українських Карпат проекту в середовищі закарпатських науковців.

У державних структурах при отриманні необхідних дозвільних документів та погоджень  проекту ВЕС в Воловецькому та Свалявському районах В.Приходько  діяв в тісній співпраці із фестивальним екс«губернатором» Г.Москалем.

Слід зазначити, що напередодні видачі «анти-ВЕСівського» розпорядження т. в. о. голови Закарпатської ОДА Івана Дурана, В.Приходько разом із воловецькою групою лобістів ВЕС на Боржаві приходив переконувати керівництво ОДА не видавати жодних розпоряджень до призначення нового «губернатора». Тепер стають зрозумілими мотиви таких дій і реальні наміри цього «багатопартійного» функціонера і слуги всіх режимів.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнзахисники Боржави вручили звернення особисто президенту Зеленському.

А закарпатці збирають на сайті президента підписи під петицією про заборону забудови вітряками Боржави.

09 липня 2019р.

Теги: Приходько, Боржава

Коментарі

Адріан 2019-07-16 / 20:27:01
Брейк! Не він шановні друзі став губернатором Закарпаття... Але той, що став губернатором Закарпаття, як мені здається, не кращий... https://strana.ua/news/210077-zelenskij-naznachil-konditera-bondarenko-hubernatorom-zakarpatja.html

Вуву 2019-07-13 / 06:25:18
Формулювати власну позицію для кого
... Якогось аноніма ?
А сенс ?

до Вуву 2019-07-10 / 17:40:38 2019-07-12 / 14:58:58
взагалі-то йшлося про "затишність" активної позиції конкретної особи...
без переходу на особистості дописувачів. Однак, бачу, ви маніпулятор той ще...перед тим як питати про чиюсь позицію - сформулюйте власну (інкаше кажучи дайте відповідь на власне запитання від себе). Щодо себе - не беру і не даю хабарі, не приймаю участі у "дерибанах, віджимах та відкатах" й нажаль не володію певною інформацією про таке. А вам, як відомо, то чого не повідомите правохоронців, ваша позиція мала б вас спонукати до цього. Вибачте, якщо образив...

Вуву 2019-07-10 / 17:40:38
Так як ви про нейі написали ... то направду є якийсь "вінігрет".
Людина робить для всіх нас ... дя суспільства те ... що більшість ігнорує ...
І точно що не для власного зиску чи збагачення.
А щодо ворогів ... Ну так вибачте ...
А ті хто у владних кабінетах краде наші гроші і робить дерибани з віджимами і відкатами ...
Так вони що ... є нашими друзями ???
І якщо вона має свою позицію(йі) ...
То де тоді ваша позиція ?
І в чому вона проявляється ... Чи знайшла який відгук в суспільстві ?
(не дивлячись вже на таку "дрібну деталь" як з яйцями чи без).?

до Вуву 2019-07-09 / 18:16:51 2019-07-10 / 16:36:55
"..Йій затишно і комфортно в тому чим вона займається.."
- не думаю тай не згоден. Ця "Жінка з яй..ми" своїми позиціями та відвертими публікаціями за три роки набула собі ворогів більше ніж усі губернатори із замами останнього десятиліття (крім Різака), і неаби яких, а таких, які без вагань вдадуться до кримінальщини (перераховувати не варто)... І,гадаю, Наталя не йде на посаду не тому, що не пропонують. Держава просто не здатна достойно оплатити фахівців такого рівня (звичайно, крім Коболєва та подібних )

Наш Край 2019-07-10 / 12:19:59
"обирався до Верховної Ради (безуспішно) за списками НДП (1998 р.), За ЄдУ (2002 р.), Блоку Народно-демократичних партій (2006 р.), Нашого краю (2015 р.)" - в 2015 році виборів до Верховної Ради не було, і Наш Край у Верховну Раду ще не балотувався.

Читач 2019-07-10 / 10:05:57
Я ще пам"ятаю з дитинства цього вискочку - комсомольського діяча СШ № 1 Приходька - секретаря комсомольської організації школи № 1! Це вискочка - пристосуванець! Подивіться на його послужний список. Він пристосовувався до влади любого кольору, влади, яка на той час була популярною і впливовою. А що це означає, це означає, що ця людина завжди рвалась бути лідером не зважаючи на чолі якої влади, з якими поглядами та якого кольору був прапор. Запевнюю, якби прийшов не дай Боже путлер до влади в Україні, то Приходько теж став би заступником голови ОДА, бо як пишуть коментатори це ж професіонал і сама "передбачувана і оптимальна кандидатура"!!! Інші достойні люди в Закарпатті вже закінчились, лишились Приходьки та Панови!!!! ЖАХ!!!

до -"НДП" 2019-07-10 / 09:58:53
lюj!Дійсно гарна кандидатура-Наталя МАЙСТРЕНКО..а чого?А не ці - комсомолець і др.прислужник!

Читач 2019-07-10 / 09:48:11
Це справжнє знущання із Закарпаття! ще не хватало "нового" комсомольця Приходька! + Панов! Ці два проффессора міжнародних відпосин будуть самими "новими" обличчями Зеленого в Україні!

Вуву висоцькому 2019-07-09 / 19:44:58
А ти буйний ?
Чи ти вожак ?
Чи 2а в одному ?

НДП 2019-07-09 / 19:22:49
А де нашI ? Де Кiдрат, де баба Яга Майстренко ?

Вуву 2019-07-09 / 18:33:49
Хоча звичайно ... Якби Майстренко запропонувала сво кандидатуру ...
Підтримка булаб колосальна.
Я особисто був би ЗА !
двома руками ;-)
Можливо ... щоб якась громорганізація запропонувала в кандидати саму Майстренко ... бо є люди які відповідають на довіру взаємністю
... Але при цьому залишаються самим собою з "внутрішньою скромністю".

Высоцкий: 2019-07-09 / 18:26:44
"...Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков..."

Вуву до степана 2019-07-09 / 18:24:32
Проблема "потрібних" кадрів завжди була актуальною в усі часи.
І якщо людина була як то кажуть "на своєму місці" ... Це давало хороші результати.
Але завжди був і є чинник як сватовсто ... Родинність ... Братсво
... Дружні звязки ... І тд.
І це дуже сильно псує кадрове управління ...
А як його побороти ніхто не пише і взагалі "науково" цим питанням ніхто не займається.
Як бути ?

Вуву 2019-07-09 / 18:16:51
Ну як ви не розумієте що Н. Майстренко моглаб бути заступником голови ОДА.
Але вона НЕ ХОЧЕ.
Тому що йій це не потрібно.
Йій затишно і комфортно в тому чим вона займається .
Це певний уклад і спосіб життя і не всі люди готіві або хочуть його порушувати. Тому писати там про якісь бумеранги...
Більше того ... Можливо власне в такому органічному для себе середовищі
Особистіть може зробити більше для суспільства з більшою віддачею.
І якщо внутрішнє відчуття підказує правильність вибраного шляху то йти на спротив зі свойім его чи совістю ... майстренко робити того точно не буде.

До Майстренко 2019-07-09 / 17:27:09
Дарма Ви так... (щодо коментаря "До Майстренко та Крука" 2019-07-09 / 14:28:36), люди дійсно ставляться до Вас, пані Наталя, з повагою і захопленням Вашою відчайдушністю й у той же час розважливістю (навіть сидючи під "зарозумілими ніками"). Дивно, якщо сьогодні усі такі "зе правильні" чому Вам не запопоновано на посаді щось радикально змінити на краще. Думаю, що тому що Вашою "некерованістю", вже завтра Ви можете змінити того хто пропонує сьогодні. Адже головне гасло термінових змін: Нам умных не надо, нам надо послушных"...

штик закарпаття 2019-07-09 / 16:31:52
Майдан не за горами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Грайтеся! Ви дограєтеся. Шавки "ПРОФФЕСОРА"..............................

Шоні 2019-07-09 / 15:48:25
Якось Сан Саничу набридло ледарювання Вовіка Приходька і він висказав усе, що про нього думає. Бондаренко, спитайте його думку...

Наталія Майстренко 2019-07-09 / 14:48:25
Тролінг вдався. Бумеранг таки діє

До Майстренко та Крука 2019-07-09 / 14:28:36
Так, готовий запропонувати, аби тільки ця людина не відмовилася - це людина з принциповою життєвою позицією, людина яка ніколи не укладатиме договорів з власним сумлінням, не буде підступною та лицемірною - адвокат Майстренко Наталія!

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини