Мешканців Закарпаття, що отримали угорське громадянство, вносять до бази "Миротворець"

П’ятьох жителів Закарпатської області внесли до бази «Миротворця» в розділ «Чистилище» за те, що вони мають подвійне громадянство. Йдеться про чотирьох місцевих депутатів і заступника мера міста Чоп.

Мешканців Закарпаття, що отримали угорське громадянство, вносять до бази "Миротворець"

До бази сайту «Миротворець» почали вносити українців, які отримали угорське громадянство на Закарпатті. Про це повідомляється на сторінці «Миротворця» в Facebook.

Як повідомляють укладачі бази "Миротворець", "Починаємо фіксувати в "Чистилище" сайту "Миротворець" громадян України, які свідомо порушили Ст.4 Конституції України і отримали громадянство іншої держави. Що таке сепаратизм і зрада Батьківщині ми добре знаємо, і тому починаємо займатися цим напрямком дуже серйозно. Стаття 4 Конституції України говорить: "В Україні існує єдине громадянство". Крапка. Збір і фіксацію такої інформації ми будемо здійснювати в чіткій відповідності до законодавства України в інтересах безпеки нашої Держави і його громадян з метою надання допомоги правоохоронним органам України. В першу чергу - Службі Безпеки України.

Крім того, хочемо нагадати законослухняним громадянам України, що "щасливі" володарі подвійного громадянства потенційно небезпечні, оскільки в будь-який момент після вчинення злочинних діянь (особливо в бізнес сфері), зникають в країну другого громадянства і, як правило, стають фізично і юридично недосяжними для звершення українського правосуддя. Виходячи з цього, переконливо просимо надсилати в Центр "Миротворець" дані про порушників ст.4 Конституції України з підтверджуючими фактами".

Наразі в розділ «Чистилище» внесли п’ятьох українців, які порушили Конституцію та українські закони.

За даними ресурсу, інформація про наявність у вказаних громадян незаконного угорського громадянства підтверджена.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно завдяки відзнятому відео був наочно зафіксований факт видачі українцям угорських паспортів на Закарпатті, зокрема, в консульстві Угорщини у Берегові.

У Міністерстві закордонних справ України у відповідь заявили, що вишлють угорського консула із Закарпаття. За словами очільника МЗС Павла Клімкіна, надання закарпатським українцям громадянства Угорщини не відповідає Віденській конвенції про консульські відносини.

Зі свого боку міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто заявив, що висилка консула буде розцінюватися як недружній крок з боку української влади.

Міністр Клімкін, натомість, заявив: Україна не піде на жодні компроміси щодо видачі угорських паспортів на Закарпатті.

22 вересня 2018р.

Теги: паспорт, громадянство, база, Миротворець

Коментарі

"""" 2018-09-27 / 09:06:32
Повно донецьких іпр.з Сходу Укр. стояло у черзі венг.Консулата в Ужг..Перевірте-цих переселенців із Сходу,Харькова...сепарів..бо тут в Укр Закарп-робить біду-ЯК СЕПАР-а потім тікає в Мадярщину? Ау органи...!

Вуву до Byby 2018-09-26 / 22:11:51
Усіх хунніїв...і тих які проживають у хуннії... і тих новоявлених закарпатських... Усіх на міротворець. Там всім міста вистачить...як на магадані.

Magyar 2018-09-26 / 11:40:38
А що буде з жителями Крима?! Вони наши чи не наши? Майже всі мають россійське громадянство! Всіх на Міротворець?

Вуву до вуву 2018-09-25 / 09:28:49
Кури качки і марги ... не обізательно ... Лем паспортизованих "хунів" вистачить і йіх сраколизів.

Вуву 2018-09-24 / 06:41:47
Вичитав ... БОЛТазарович. Ну і ну.

ужгородець 2018-09-24 / 03:55:01
Але не лише заносити корівок та курочок до списку, ініціювати питання про тимчасове обмеження доступу до українських кормів. Поки не прослухають скороченого курсу рідної мови, - жодної зернинки. Якщо присікати на корню, то присікати. Щоб знали.

pfr 2018-09-24 / 03:41:26
Точно. А як вирішиться питання по-бенешівськи, отак грішним ділом думаю, то буде чим відсвяткувати таку подію. Як не зїмо, так хоч понадкусуємо. Свіжа телятинка під вже доброньськоукраїнською папрікою. Уявили ? Ммм. Вкусняшка.

Bуbу 2018-09-24 / 03:29:56
Якби ще до цього списку так само...додати всі їхні корови, кури і качки... Поіменно і з точною адресою господарів... Особливо якщо будуть відкликатися на звернення до них на ненависній хуннській мові...

Byby 2018-09-23 / 21:43:06
Якбиж до цього списку додати тих хто переховувася в хунійі ... І далі ... Жінок так само.

Розгадка 2018-09-23 / 18:11:21
Бо це єдина мова, яку вони так-сяк, крім угорської, розуміють. Бо української, завдяки старанням Будапешта, вчити не хочуть.
Ну і це мова їх друзів. Мова Орбанового цімбори Путіна.

Вуву. тарасові 2018-09-23 / 17:42:54
Так ... колись в далекому 1992 році (при комуністичній гниді кравчукові) ... Щоб отримати в магазині 2кг. Цукру по талонам по купонам ... (які видавали в газконторі за пропискою в паспорті) ... Треба було йти з паспортом в паспортний відділ ... Щоб там поставили штамп що ви громадянин украйіни.
А вже після з таким "штампонутим" паспортом і ГРОМАДЯНСТВОМ ... Йшли в магазин щоб отримати "солодке життя".
ОСЬ ТАК ПАЗОРНО І ПРИНИЗЛИВО НАБУВАЛОСЬ ... ТОЧНІШЕ НАДАВАЛОСЬ ... ГРОМАДЯНСТВО УКРАЙІНИ.
КРАВЧУКА СУКУ - ПІДАРА ТІЛЬКИ ЗА ЦЕ ТРЕБА БУЛО ПОСТАВИТИ ДО СТІНИ ... Або повісити за яйця.
Тому украйіна не була налаштована на державотворення .
Не було політики на розвиток украйінськойі млви ... Кіно ... Літератури. УКРАЙІГСЬКОЙІ ГРОМАДСЬКОЙІ СВІДОМОСТІ ... АНІ ЗА ПОКЛИКОМ ... АНІ ЗА ПОЛІТИЧНИМ КУРСОМ.
ВСЕ ЩО ЗРОБИВ ЦЕЙ ГНОЯК ... ЦЕ ЗАКЛАВ ОСНОВИ КОРУПЦІЙІ БАНДИТИЗМУ І КРИМІНАЛУ . А ДАЛІ ДО ВЛАДИ ПРИЙШОВ ЛИСИЙ МОНСТР КУЧМАНОЙІД ... І ТАК ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ.

Загадка 2018-09-23 / 17:39:37
Хто знає, чому ці персональні дані українських угорців опубліковані РОСІЙСЬКОЮ мовою?

Вуву 2018-09-23 / 17:26:11
В контексті цього крику - шуму.
Наші паспорти з громадянством ... Досит часто видають людям які вже проживають на нашій територійі ... Але не володіють украйінською мовою.
І ЦЕ ТЕЖ ДИКІСТЬ І ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ.
Тому пропоную в таких випадках міграційній службі видавати "посвідчення на право проживання" терміном на три роки. Немає людина порушень закону (ані адміністративних ані кримінальних) подовжити ще на три роки.
Після здачі екзамену (компютерного тесту) на знання украйінськойі мови і лишень після цього ... особа може отримати дозвіл на подачу документів ... НА ГРОМАДЯНСТВО.
В ЦІЙ ПЛОЩИНІ В НАС БАРДАК ЯК І В БАГАТЬОХ ІНШИХ АСПЕКТАХ.

ужгородець 2018-09-23 / 17:04:47
І не лише заносити до списку, ініціювати питання про позбавлення українського громадянства. Ви приняли присягу наивірність одній державі, там живіть цій державі і служіть.
І це треба робити терміново, а то отримаємо другий Крим. Як кажуть присікати на корню.

Byby 2018-09-23 / 16:27:11
Закон для всіх ... І всі рівні перед законом (як громадяни) .
Бо мож бути і мером міста і депутатом місуевих рад ... Але це всього навсього посади. Сьогодні один а завтра інший . тому громадянин це щось більше аніж посадовець.
Тому якщо заносити до списку "миротворців" то всіх без виключення .
Як громадян. І без всяких привілейів щодо тих адміністративних чи службових посад ... Які хтось десь займає.

сорри 2018-09-23 / 15:54:59
"Тарасе", справа не у формальній присязі, а у внутрішньому стані. Можна подумати, що якби ви служили в українській армії і склали присягу, це би якимсь чином вплинуло на ваш нинішній світогляд і до чогось би вас зобов'язало.
Проблема якраз в тому, що ви оцінюєте дії України в цьому контексті як громадянин іншої держави. Тому я і інші, хто щиро люблять Україну як свою батьківщину, так само щиро бажаємо вам швидко і максимально комфортно виїхати в країну, яку ви любите більше. А до того, просто утримуватися від коментарів щодо внутрішньополітичного життя НАШОЇ держави.

Тарас 2018-09-23 / 15:11:16
Тому що більшість не присягала Україні а отримала громадянство у 91 році.Я особисто в армії не служив і Україні не присягав а присягнув Угорщині,то які питання можуть бути?Так голосував за Орбана але проти України не маю нич планую виїіхати за рік або 2 на постійно

знак питання 2018-09-23 / 14:03:12
Ага. От тільки поясни, чого це не має стосуватися тих, що присягали захищати іншу країну, яка зараз блокує євпроперспективи України, і їздили голосувати за Орбана, який в такий спосіб підтримує Путіна?

Роман 2018-09-23 / 13:58:43
Це має стосуватися тільки до депутатів всіх рівнів, працівників поліції, суду, прокуратури, СБУ, різних держслужбовців (військових, гвардії, МНС) і т.д., а до простих людей, що хочуть працювати в Угорщині це не має стосуватися!

pfr 2018-09-23 / 12:38:34
Весь час грішним ділом думаю - і чого Бенеш у 1945 році так і не добрався до вирішення угорського питання, так само, як і німецького?.. Причини були вагомі, гортисти із салашами займалися свинствами не меншим, ніж гітлерівці. Словаччина, Підкарпатська Русь, Румунія - всі терпіли від мадярського шовінізму. І зараз терплять. Відправили б тоді всіх, як переможених, в Угорщину жити, і не мали б ми ниська всіх цих непорозумінь. Так, масова депортація - жорстока річ, зачіпала не лише винних, а й цілком невинних цивільних осіб, але тоді це не було винятком.

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини