На сайті Ужгородської міськради зареєстрували "чиновницьку" петицію на захист владного ремонту набережної Незалежності

Сьогодні, 4 вересня, на офіційному сайті Ужгородської міської ради було зареєстровано петицію "Ужгородці - за оновлення набережної Незалежності".

На сайті Ужгородської міськради зареєстрували "чиновницьку" петицію на захист владного ремонту набережної Незалежності

Вона стала другою подібною спробою влади легітимізувати власні дії після зарестрованої в п'ятницю петиції "За реконструкцію набережної", які станом на сьогодні у підсумку разом з очевидними ботами і чиновниками міськради підписали всього 50 чоловік з 250 необхідних.

Що цікаво, хоча перша петиція була зареєстрована ще в п'ятницю, станом на сьогодні датою її реєтрації зазначено 3 вересня, що вказує на незаконні маніпуляції.

Нинішню петицію, попри її неанонсованість у ЗМІ, підписала 81 особа, з яких майже п'ять десятків - чиновники мерії. Останнім, станом на тепер, стоїть підпис головного архітектора міста Олега Боршовського.

Тим часом петиція "Призупинення будь-яких втручань на набережній Незалежності" зібрала необхідну кількість підписів всього, практично, за один день і станом на сьогодні перенесена в розділ петицій, прийнятих на розгляд. При цьому під нею зазначено 358 підписантів, що на більш аніж сотню перевищує потрібну кількість голосів ужгородців. 

Реєстрація фейкових петицій разом з проведенням закритих "прес-конференції" та "громадського обговорення" проекту капітального ремонту набережної Незалежності вказують на те, що влада Ужгорода намагається будь-якою ціною "протиснути" проблемний проект без погодження з громадськістю.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, у неділю в Ужгороді відбувся мітинг на захист набережної Незалежності та липової алеї.

За його підсумком захисники набережної Незалежності та липової алеї в Ужгороді підготували відкритого листа до прем'єра Гройсмана.

04 вересня 2018р.

Теги: петиція, набережна, чиноник

Коментарі

Ж-ж-ж-ж 2018-09-08 / 14:14:54
Чиновницька петиція-це захист себе любимих.А ці чиновники міськ Ради себе дуже-дуже люблять.Підписуються хоч за шо-хоч гітлера ..вибачте. Є й порядні там люди.Но ця петиція-кругова порука бюрократів,брехачів і непорядних чиновників.Так всюди -кругова порука-в таможні-там взагалі злодіїв більш половини,у владних структурах-міськрадах,райрадах,в освіті-школах,садиках, не кажучі за др.галузі..Вся держава в такій круговій поруці

Дід Панас 2018-09-08 / 01:16:43
Ну чому я не здивований?!

Головний ром Ужгорода здавав техніку КП в оренду у приватному магазині
Один з найближчих до мера Андрієва депутатів – Мандич Юрій. Обранець з мікрорайону Радванка являється одним з найактивніших агітаторів чиного мера серед тамтешніх жителів.
http://uzh-news.com.ua/golovnij-rom-uzhgoroda-zdavav-texniku-kp-v-orendu-u-privatnomu-magazini/

Наталка Майстренко 2018-09-07 / 18:09:26
Як ви лихо розкидаєтесь прикметниками - "шикарні", "сучасні". І приклади, на перший погляд, ніби доречні. Але ж де ви, а де Хуст і Мукачево. Ви брали участь у вивченні питання щодо їх оновлення, знаєте деталі? Навряд. Чули тільки про субвенції. І можливо ступали ногами по оновленій бруківці у цих містах. Тому давайте не забувати про категорії професійні як то : науково-проектна документація і її відмінність від проектно-кошторисної, містобудівної, фахові дослідження, реновація, реабілітація, реставрація памятки тощо. Тож бла-бла-бла типу "все буде добре, я обіцяю, жодна липа не постраждає" - це не документ, гарантія чи вексель, його в справу не приатачиш, і доказом не назовеш. І загалом балачки такого типу - це не рівень спілкування міського голови з представниками громади. Я не вірю - раз, я й не повинна - два. Підписи уповноважених осіб на розробленій документації, на висновках, дослідженнях, затвердженнях, погодженнях відповідних органів, якісна документація, затверджена та погоджена у встановлений законом спосіб і порядок - ось у що я ще можу повірити у цій квазі-державі

Дід Панас 2018-09-07 / 00:50:33
Міському депутату, який обіцяв, що його "…тоже усі підпишутся" – тому ще грамотію

Чомусь не було видно вашого обличчя біля мера-злочинця та біля голови ОДА! Ви ж так полюбляєте біля них фотографуватись! А як дійшло до засідання суду – так одразу в останньому рядку сховались! Чи ви уявляли себе на місці мера на цьому засіданні суду и згадали про ваше хазяйнування у 4-ому ЖРЕРу, за яке ви б також мали сидіти перед суддею та прокурором?

Вуву 2018-09-05 / 23:26:48
А для чого нові світильники і "шикарні лавки".
А до цього часу маже 40 років ... Що не були шикарними ... Світильники не працюють ... чи яка проблема.? Тротуарні кубіки мають товщину см15. ... Та йім зносу нема .
А так зроблять такий ремонт аби лиш було гарно років 2 - 3 ... І гроші відіжмуть ... А далі хоч трава не рости.
Чи може потім знову давай новий ремонт.?

Ужгородка 2018-09-05 / 22:38:20
Петицію "за" капремонт набережної підписуються тому, щоб на покращення набережної були залучені кошти із Києва. В місто Мукачево Балога із Києва спрямовував кошти за свого губернаторства із 1999 року. За ці гроші впорядковувати центр міста. Лунченко допоміг Хусту. Який зараз центр цього міста із фонтанами ... Від грошей не можна відмовлятися. А до громадськості дослухаються, липи ніхто не збирався вирубувати. А якщо поставлять світильники, шикарні лавки, бруківку, думаю всі тоді оцінять. так само протестував проти реконструкції пл.Народної. А що зараз. Задоволені мабуть всі на сьогодні.

Наталка Майстренко 2018-09-05 / 13:39:50
Люди, однозначно, а ще маніпульований "електорат"

Ю.Мандич 2018-09-05 / 13:08:53
А циганє шо не люди?

господін N 2018-09-05 / 12:26:21
Мандич-точно Ваші-циганипідпишуться..бо хочеш услужити міскій владі.шоб далі бути депутатом.Ну ще підпишуться всякі там.. Пономарьови(так ше ходить на свободі поки?)і всякі подібні шнирі

Правник 2018-09-05 / 12:20:17
Підписалися усі чиновники за керівників мєрії. У ЗАХИСТІ БЕСПРЕДЕЛУ-по питанню Набережної. Їм люди в місті по барабану ..головне хай розкрадають, неєфективні нераціональні проекти впроваджють без погодження з громадою міста. Бо втіхаря цим підписантам-чиновникам мерії ЗА ЦЕ йде щомісяця дуже велика зарплата,премії,блага,пільги за рахунок населення міста..а хай керівництво і далі так робить-Зничтожає Липову алею.З людьми громадскістюміста не рахуються зовсім.Для виду шось роблять тільки формально..типу слухання,погодження. Отжеж продажні підписанти ...

Серж 2018-09-05 / 09:06:55
Мандичу! Ваші , то хто? Цигани?

читач 2018-09-05 / 03:42:33
Підписант "Липова Алея Ужгород" це, звичайно, зовсім не бот :))))))

Дід Панас 2018-09-05 / 00:08:47
Тому, хто своїх готовий підписати
Ще б пак, аби ваші усі не підписалися – потрібно відпрацьовувати гроші, які отримали за вибори. Та й нову посаду зможете собі у мера випросити після такої підтримки ваших...

МОНРО 2018-09-04 / 23:56:48
Одурманілий доларами **********ний андріїв хоче силового протистояння в Ужгороді. Ну-ну...дивись не обісрись конюхівський зодчій...

Вуву 2018-09-04 / 23:29:06
Ну хоче злодій урвати ще бабла ... Аж захлинається ... Аж раптом . А народ сказав досить.
При тому що закарпатці мабуть найбільші "пофігісти" ніж жителі інших областей. Але якщо вже вийшли ... Значить ... така діяльність міськради і виконкому ... ДІЙСНО ДІСТАЛА ВСІХ.
Але анрійів вже на грошах так зажерся ... Шо його мозги вже "адекватно" не фунгують.
Хоче показати ... "всю свою повноту влади" ... Показати всім "хто він є".
Внас вже так традиційно повелось ... Що політична активність припадає на осінь ... По тому як зберуть врожай.
Чекати лишилось не довго.

Майстренко -Олександру 2018-09-04 / 21:49:41
Ми про набку ! А Ви ? Дуже «толерантно» .......!

Дорн 2018-09-04 / 21:32:59
Типа просто НІХТО

онлайн 2018-09-04 / 21:15:17
так, я й справді в розумінні дерибанщиків нічого для міста не роблю - не краду, не граю у пседво-тендери, не вивожу з міста для продажу стару бруківку, бездарно не проектую, не підписую ліві протоколи лівих тендерів чи незаконні рішення з метою вивести спільне майно з комунальної власності, не руйную спадщину культурну, не інтригую в меркантильних інтересах, не розділяю для властвования тощо. І загалом, я не виробляю матеріальних благ і будку собачу не будую, я просто не нищу своє місто, але люблю його і свою роботу

Онлайну 2018-09-04 / 20:55:39
ТакI як ти взагалI нiчего для мicта не зробити а в «Совине гнiзло» ходите та водите своiх друзiв! Соромно!

Наталка Майстренко 2018-09-04 / 20:38:10
Добре, давайте толерантно. Про професійний рівень посадових осіб: міського голови Б. Андріїва, заступників міського голови В. Гомоная і І. Фартушка (обидва юристи!), начальника Управління правового забезпечення Ужгородської міської ради. Про Андріану Антонівну як посадову особу ради, наділену повноваженнями щодо формування порядку денного сесії, просто із жіночої солідарності промовчу.
Шановні вищезазначені юристи, ви довго будете знущатися над своїм керівником?! Чому виставляєте його на посмішище? Проконсультуйте його, грішного, що з його повноваженнями цей цирк під назвою петиція йому ні до чого.
Просто зачитайте йому повноваження, що притамані його посаді за статтями 12, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні". Він і секретар формують порядок денний, тож просто як міський голова, що бачить нагальну потребу і суспільний резонас, який його як доставуча муха турбує, вносить в порядок денний наступної чи через одну-другу сесії питання, які ви умудрилися лівою рукою через ... прохід вставити в петицію, і некрасиво, у спосіб, що принижує честь і гідність працівників установи, нагнули їх, щоб підписали.
Ми, звісно, посміялися такому креативу.
Однак, не дискредитуйте міського голову, він також і ваше обличчя…

НОВИНИ: Соціо

11:33
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
» Всі новини