Влада Ужгорода терміново організувала "громадське обговорення" проекту капітального ремонту набережної Незалежності

Ужгородським міським головою Богданом Андрївим в авральному порядку сьогодні, 4 вересня, на 14.00, було організовано так зване "громадське обговорення" проекту капітального ремонту набережної Незалежності в Ужгороді.

Влада Ужгорода терміново організувала "громадське обговорення" проекту капітального ремонту набережної Незалежності

На заході були присутні колишні міські голови обласного центру Закарпаття — Віктор Погорєлов, Еміл Ландовський, а також колишній голова Ужгородської РДА Павло Федикович, колишні керівники державних органів та виконавчих органів міської ради, митці. 

Представники ініціативної групи руху SAVE NABKA, що опонують діям міської влади у вказаному контексті, стверджують, що жодному з них не надходило запрошення до участі у заході від організатора — Ужгородської міськради. Однак, як зазначила правник Наталія Майстренко, натомість "цей захід освятив своєю присутністю Сергій Фаркаш, власник зруйнованого будинку Фунданича".

Сьогоднішнє "громадське обговорення" за своєю суттю аналогічне вчорашній так званій "прес-конференції" на вказану тему, на яку в закритому режимі було запрошено всього кілька представників окремих ЗМІ.

Тим часом ініціативна група звертає увагу громадськості, що будь-які "збори експертів" чи "громадськості" після початку робіт на набережній 31 серпня 2018 року доводять незаконність проекту, який не був належним чином вчасно погоджений з громадськістю до отримання експертного висновку Укрдержбудекспертизи.

У зв'язку з маніпуляціями суспільною думкою щодо проекту та робіт на набережній ініціативна група публічно звертається до керівництва Ужгородської міської ради з вимогою оприлюднити на офіційному веб-сайті, в сесійній залі будівлі міської ради, на стендах проектно-кошторисну документацію капремонту для ознайомлення і публічного предметного обговорення за участі експертів і представників руху.

Як раніше інформувало Закарпаттяонлайн, у неділю в Ужгороді відбувся мітинг на захист набережної Незалежності та липової алеї.

За його підсумком захисники набережної Незалежності та липової алеї в Ужгороді підготували відкритого листа до прем'єра Гройсмана.

Закарпаття онлайн Фото прес-служби Ужгородської міськради

04 вересня 2018р.

Теги: набережна, обговорення, ремонт

Коментарі

Олександру 2018-09-04 / 23:13:58
Вибачте, у Вас ,запалення головного мозку ! Перевіртесь у Смоланко В. Інакше психіатрія вам забезпечена. Таке враження, що засипаете з думкою , що навколо Вас вороги, корупціонери ,які мріють вас з'їсти . Заспокойтеся прокурори Вас не бояться та діють по закону !

Наталка Майстренко 2018-09-04 / 21:29:41
І тут я згадала Жванецкого: "что может сказать лысый человек?!..."

"Хватит спорить о вариантах зернопогрузчика. Долой диспуты вокруг технических вопросов.
Мы овладеваем более высоким стилем спора. Спор без фактов. Спор на темпераменте. Спор, переходящий от голословного утверждения на личность партнера.

Что может говорить хромой об искусстве Герберта фон Караяна? Если ему сразу заявить, что он хромой, он признает себя побежденным.

О чем может спорить человек, который не поменял паспорт? Какие взгляды на архитектуру может высказать мужчина без прописки? Пойманный с поличным, он сознается и признает себя побежденным.

И вообще, разве нас может интересовать мнение человека лысого, с таким носом? Пусть сначала исправит нос, отрастит волосы, а потом и выскажется".

Люде, пісок з них сипеться! А за спиною оборудки, що не прикрашають жодного. Моє зауваження не стосується митців закарпатських, яких також на цю зустріч запросили.
Нам соромно?! За що? За не одну украдену земельну ділянку у громади? за дерибан? за корупцію? Ви, шановний адвокате дерибанщиків, вірите, що їх серце болить за набережну? чи за Ужгород, який вони безбожно обдирали? Клейма позорного злодія на них ніде ставити!
З повагою до митців, котрими вирішили ці злодюжки прикритися

Олександр 2018-09-04 / 21:23:36
Чому прокурор не оголосить підозру Погорєлову, він не менше Андріїва украв на "Совиному гнізді", паскуда воровата, ще має совість у обговореннях проблем міста приймати участь. Все життя зечара на державній службі з сином, а подивіться у яких хоромах живуть і на яких шикарних авто розїжджають. Сволочі! Злодії!

Олеже Диба тобi 2018-09-04 / 21:11:27
МенI соромно за цI коменти . Не про виступаючих iде мова. Про набережну !!! Василь.

Марія 2018-09-04 / 18:12:48
Погорєров, Андріїв, забули ще Ратушняка запросити, він також має багатий досвід у освоєнні грошей містян. Не гірше за Погорєлова міг порадити Андріїву. Хіба не соромно Емілу Ландовському бути в цій компанії

Ужгородка 2018-09-04 / 18:02:13
Взагалі совість втратили!?!? Того злодюгу Погорелова запросили, він би і сам з попа ризи вкрав, Погорєлов може з Андріївим позмагатися в ненажерливості

Коментар 2018-09-04 / 17:15:45
Мєждусобойчик, імітація обговорення, сльозні старчєскіє воспоминанія казнокрада горєлого з намаганням наставити на путь істінний (забуває чувак, що йому достроково громада повноважеянн припинила) і Еміла нашого Федоровича, біографія якого "збагачена" фактом передачі земельної ділянки скверу з екзотами на пл. Кирила і Мефодія (той же ПЗФ) під забудову отцю Сидору отим архітектурним одороблом, яке сєпар назвав собором.

Лоці бачі 2018-09-04 / 17:09:19
а чому та "громадськість" не піднімає питання, що без дозвільних документів почали будівницво, де замовником якийсь Петьовка, напроти "Білочки" - викопали котлован глибиною 6 метрів і зараз там "басейн" - рай для комарів і страх від мешканців навколишніх будинків?

гуцул 2018-09-04 / 17:07:32


то в стилі ******кого чмошника...так проходило і так зване "громадське обговорення" по тарифах на його маршрутки.... зогнав бидломасу із маршрутчиків і їх сімей ,які навіть в Ужгороді не живуть.....і прийняв підвищення ціни на проїзд до 5 грн.


іван 2018-09-04 / 17:03:27
Потрібно оглянути всі об*єкти , які будувала і проводила ремонти фірма *КДК*, на предмет якості робіт. Якщо все виконано якісно, то можна і набережну довірити.

ужгородка 2018-09-04 / 16:38:50
Громадське обговорення без громадськості. Круто

НОВИНИ: Соціо

22:39
/ 1
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 1
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 3
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 1
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
» Всі новини