У поліції Закарпаття заперечують, що затримували й відпускали п'яного очільника Перечинщини перед смертельною ДТП

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин зробив офіційну заяву щодо інформації, яка з'явилася в мережі за фактом ДТП в Перечині.

У поліції Закарпаття заперечують, що затримували й відпускали п'яного очільника Перечинщини перед смертельною ДТП

Як прокоментував очільник закарпатської поліції, "Інформація про те, що за годину до ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА, не відповідає дійсності".

"Сьогодні, 14 липня, ряд засобів масової інформації поширили публікації про те, що незадовго до смертельної ДТП в Перечині водія, який скоїв наїзд на двох жінок, працівники поліції фіксували на місці іншої дорожньо-транспортної пригоди та відпустили. Впевнено заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності. Того вечора на лінію «102» дійсно надходило повідомлення про ДТП в селі Ворочово Перечинського району. На місце події прибула поліція, проте учасників автопригоди на місці не було. Правоохоронці зв'язалися в телефонному режимі із заявником, і той пояснив, що допомога поліції йому не потрібна, з водієм автомобіля, який зачепив його транспортний засіб, він домовився усно і претензій не має. Сьогодні за даним фактом розпочато службову перевірку, правоохоронці розшукали заявника та запросили його для з'ясування всіх обставин до ГУНП в Закарпатській області. Чоловіка опитали, він письмово підтвердив, що відмовився від допомоги поліції того вечора. Тому група реагування патрульної поліції не працювала з головою Перечинської РДА та не фіксувала факту його алкогольного сп'яніння", - заявив Р. СТефанишин.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, 13 липня ввечері керівник Перечинської РДА В. Оліфер не впорався з керуванням та наїхав на двох пішоходів, одну із потерпілих жінок медикам врятувати не вдалося. За висновком медиків, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Винуватця аварії затримано, йому вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 ККУ.

14 липня 2018р.

Теги: поліція, заперечення, ДТП, очільник

Коментарі

Перечинський хлопць 2018-07-15 / 23:38:44
Москаль нажаль каже правду!!! копи брешуть потповній!!! Фкопи навіть сіли затруль авто Голови РДа і відвезли йому Джип в двір а його везли в своєму поліцейському авто!! але пяний іобнюханий до чортиеів Голова РДа знову вивів Джип з Двора і сів за руль бо захотів поблядувати і поіхав за своєю Лярвою чим все закінчилось добре всім відомо тепер

Ужгородець 2018-07-15 / 11:27:38
Як мусорами були так ними й залишились. Думаю, що так скоро буде самосуд все вирішувати. І скажу, що люди матимуть на це право з такими мусорами.

Верховинець 2018-07-14 / 18:05:54
Самим смішним тут буде те що його судити буде Суддя Амарович який скм вбив на джипові двох людей падлюка !!

хто кого 2018-07-14 / 17:49:01
Цікава ситуація склалась . Генерал міліції Москаль заявив про незадовільну роботу поліції та як поліція відпустила голову РДА, який вже п’яний скоїв ДТП. Стефанишин заявив , що такого не було . Невже Москаль менш інформований ніж Стефанишин і як Стефанишин зробив заяву без проведення службової перевірки . Москаль вже давно незадоволений роботою керівника поліції Стефанишина , який виявився мажором і повністю дискредитує роботу поліції і тримається чисто на посаді із-за протекції Лунченка перед Аваковим . Москаль має зовсім інші задачі і така пустоголовість та відсутність авторитету Стефанишина заважає роботі голові ОДА та робить значні незручності для проведення виборів президента . Тому Москаль скоро буде вимагати звільнення Стефанишина з посади .

Степан Крук 2018-07-14 / 17:11:03
Москаль, як завжди, умудряється із любої ситуації зняти сво девіденти! Міг би і не втручатися в цю справу,адже нею повинні опікуватися правоохоронці. Але, ні! Сподівається знизити градус суспільного невдоволення???

пенсіонер 2018-07-14 / 17:05:10

Як на мене, Москалю під вибори потрібні свої правоохоронці в області. А мутний Стефанишин і "флюгер" Гаврилюк йому точно не підходять. Продадуть і не покривляться)
Ось Гєна, в своєму стилі, тупо і дешево підставив цих недалеких "законників".
"Цирк" в області лише починається...
Далі буде...)))

Степан Крук -О.Д 2018-07-14 / 16:49:58
Однозначно прикривають! Але роблять це бездарно і тупо,що викликає ще більше обурення

О.Д. 2018-07-14 / 16:45:04
З розсилки Москаля для ЗМІ:
"За годину до смертельного ДТП поліція затримувала голову Перечинської РДА за іншу аварію. Але відпустила

Смертельної аварії за участі голови Перечинської райдержадміністрації могло й не відбутися, якби поліція сумлінно виконувала свої службові обов’язки.
У п’ятницю (13.07) о 21.08, тобто за годину до смертельної ДТП в Перечині, у Перечинське відділення поліції надійшло повідомлення, що в с.Ворочово по вул.Головній сталася дорожньо-транспортна пригода – голова Перечинської РДА В.Олефір за кермом позашляховика Jeep Cherokee зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109. На місце виїхала поліція й побачивши, що водій позашляховика був у стані алкогольного сп’яніння, відпустила його через те, що внаслідок аварії не було потерпілих. Геннадій Москаль доручив начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роману Стефанишину терміново провести службове розслідування за даним фактом, встановити, хто виїжджав на місце пригоди, звільнити цих людей за халатне виконання службових обов’язків, а матеріали розслідування передати в прокуратуру."

О.Д. 2018-07-14 / 16:39:47
Прикривають задниці.
Але, до речі, якщо водій ВАЗа порішав ситуацію з п'янючим водієм, а не повідомив у поліцію, здається його теж треба судити. Він - співвинуватець трагедії.

пенсіонер 2018-07-14 / 16:37:38

Так нічому і не навчило правоохоронців ДТП у листопаді 2012 року, коли начальник місцевої філії ПАТ «Закарпатгаз» п'яний Павло Нагірний на об’їзній дорозі в Хусті скоїв ДТП, у результаті якого загинула мама з донькою...
Доля тодішніх керівників-правохорнців Кайла і Турдая, думаю, сьогодні чекає Гаврилюка і Стефанишина.

Гєна-фестивальщик БПП, на досвіді, спригнув з цієї "теми" першим, коли сьогодні в ефірі "112" чітко здав свою шістку з першим ДТП у Ворочеві.
А лох Стефанишин, з подачі Гаврилюка, тепер конкретно влипли із своєю лівою "заявою".

Розвів вас, олені, старий блазень Москаль, як дітей... Ох, і розвів...
Тепер побачимо, по чиї погони першими приїде київська перевірка)))

СТЕФУ ГНАТИ 2018-07-14 / 16:37:34
ДОСИТЬ ТЕРПІТИ ЦЬОГО ГІДНЮКА СТЕФАНИШИНА , ЯКИЙ ВИБУДУВАВ СИСТЕМУ КОРУПЦІЇ ТА ХАБАРНИЦТВА ЦЕ ЗЯТЬ ЕКС-ГОЛОВИ СУДУ КРЕГУЛА , ЯКОГО РЕГІОНАЛИ ПОСАВИЛИ ГОЛОВОЮ СУДУ , А ЗАТЯ НАЧАЛЬНИКОМ РАЙВІДДІЛУ МІЛІЦІЇ . СТЕФАНИШИН РОЗСТАВИВ НА ВСІ ПОСАДИ СВОЇХ КУМІВ І НАГЛО БРЕШЕ І БРЕШЕ . ГНАТИ ЦЬОГО ВИЛУПКА З ПОСАДИ .

ахтунг 2018-07-14 / 16:35:37
раз поліція заперечуе, значит рило в пуху,вони стали співучасниками злочину, вони мають не коментувати, а писати явку з повинною.

Степан Крук 2018-07-14 / 16:03:13
З місця ДТП втікають двоє його учасників! Іх ніхто не шукає. Це нормально, Марцинишин??! Хочете масові протести, уроди? Дограєтеся!!! Спить спокійно той поліцейський,котрий поступає по-закону. А Марцинишину, виходить, міцний та солодкий сон набрид??!

Свiй 2018-07-14 / 15:43:22
Цей полiцейський начальник брехач! Люди бачили! Пострадалого полiцаi уболтали!

Степан Крук - прокурору 2018-07-14 / 15:35:44
Вимагаю негайно порушити карну справу стосовно поліціянтів у звязку з недбалим виконагням ними своїх службових обовязків!!!Стефанишин, засунь собі "матеріали службового розслідування... Ну, ти йолопе знаєш куди!!!

пенсіонер 2018-07-14 / 15:17:33

Забрехалися поліцайти. Дзвінок про ДТП в Ворочеві за участю машини голови РДА на "102" був.
Навіть якщо машин з ДТП на місці аварії не було, по інструкції ніяких розборів ДТП "в телефонному режимі" бути не може В ПРИНЦИПІ!
Поліцайти мають відібрати пояснення від ОБОХ сторін та оглянути ОБА транспортних засоба.
Так про що по-тупому чеше Стефанишин? Невже він має всіх за лохів? В першу чергу свідків ДТП у Ворочеві?
Він не знає, де і з ким бухав голова РДА? - Брехня! Весь Перечин про це гудить!
Службове розслідування має бути негайно проведено щодо злочинної БЕЗДІЯЛЬНОСТІ самого Стефанишина!

Степан Крук 2018-07-14 / 15:12:39
"Правоохоронці зв'язалися в телефонному режимі із заявником, і той пояснив, що допомога поліції йому не потрібна, з водієм автомобіля, який зачепив його транспортний засіб, він домовився усно і претензій не має". Що значить допомога поліції заявнику непотрібна??? Сталося правопорушення! Поліція зобовязана була зясувати всі обставини ДТП, провести експертизу на предмет вживання алкоголю учасниками ДТП, скласти відповідний протокол! Марцинишин, ти дурак???

Степан Крук 2018-07-14 / 15:07:38
"Інформація про те, що за годину до ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА, не відповідає дійсності". Що значить не зупиняла??? Трапилося ДТП, автівки стояли... Марцинишин, ти дурак?

Степан Крук 2018-07-14 / 14:50:57
Дивно! А Іван Погоріляк заявляє, що менти відвезли Оліфера додому, але він знову сів за кермо. Розпочався "цирк уродів"!!?

НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
» Всі новини