Волошин, Шаранич та Семерак готують домашній арешт головному редактору Закарпаття онлайн

Сьогодні, 8 серпня, на телефон головного редактора Закарпаття онлайн Олега Диби надійшло смс-повідомленя від слідчого Ужгородського міськвідділу УМВС України в Закарпатській області Михайла Опаленика, в якому йдеться про те, що на ближчі дні заплановано судове засідання, на якому Олегу Дибі оголосять міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Волошин, Шаранич та Семерак готують домашній арешт головному редактору Закарпаття онлайн

«13.08.2014 року о 16.00 год. у приміщенні Ужгородського міськрайонного суду: м.Ужгород, вул. Загорська, 53, буде розглядатись клопотання слідчого про обрання відносно Диба Олега Романовича запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Слідчий суддя: Семерак І.О. У звязку з цим суд викликає Вас для розгляду вказаного клопотання», – йдеться у повідомленні.

Наразі Олег Диба перебуває на 4-денному військово-патріотичному вишколі у Карпатах. Ми зв’язались із ним телефоном і отримали коментар стосовно цієї ситуації.  

– Насамперед, дякую спільній співпраці міліції, бандитів, а тепер іще й суддів за таке привітання до мого дня народження, яке відзначаю сьогодні. А тепер по суті. З огляду на події останніх днів, йдеться про те, про що я попереджав в останньому записі у своєму блозі тиждень тому. Медведчуківська вертикаль, вбудована в систему влади на Закарпатті – чи то завдяки «нєдомислію», чи то завдяки свідомим діям «губернатора» Лунченка – запрацює напередодні ключової для Росії події, пов’язаної із Закарпаттям – близьким запуском реверсного газу з Європи в Україну. 

Як показали нещодавні події, спроби дестабілізації на Закарпатті вже розпочалися з організованих «антимобілізаційних» протестів і незаконних блокувань ключових автошляхів. І не просто так всі говорять про невідомих міліціонерів, які хапали по ночах хлопців призовного віку, що і розбалансувало ситуацію у краї. 

З одного боку, було очевидним нереагування міліції на однозначні правопорушення. З іншої сторони, хочу наголосити, що «невідомих міліціонерів» на Закарпатті немає. Є відомі міліціонери Шаранича – людини, відомої абсолютною співпрацею з СДПУ(о) і Медведчуком. Тому це – всього лише ланки одного ланцюга роботи агентури Медведчука-Путіна на Закарпатті, серйозніші результати якої побачимо вже незабаром.

Очевидним є, що напередодні цих подій агентурі треба ліквідувати найбільш активних людей, що здатні протистояти цим сценаріям. У той самий контекст вписується і форсування фальсифікованої кримінальної справи щодо мене, приводом для якої використано сфальшовані обставини за участі Віталія Голуба, кишенькового журналіста Івана Волошина - людини Медведчука, яка ще не так давно укладала документальну угоду з його «Українським вибором». 

У цьому ж контексті я попросив би колег-журналістів і загалом активну мислячу громаду Закарпаття уважніше придивитися до подій, що мали місце вночі проти 8 серпня в Ужгороді біля будівлі управління СБУ. Я особисто знайомий з Богданом Пилипівим – одним із затриманих. Ця людина у часи Революції завжди перебувала на вістрі подій. Громаді міста Богдан Пилипів також знайомий по роботі Спілки чехословацьких легіонерів. І, що знаково в цій історії – він взагалі не вживає алкоголю. Тому, коли «активісти» та «журналісти» Івана Волошина, які дивним чином опинились на місці подій буквально за кілька хвилин після інциденту, поширюють затим інформацію у специфічному ключі, над цим варто задуматись. Тим більше, що згодом практично ту саму версію поширила міліцейська прес-служба. Тобто, знову йдеться про спроби нейтралізації найбільш активних та патріотично налаштованих людей.

Якщо ж повернутись до моєї кримінальної справи, то після всіх фальсифікацій, брудних інформаційних «виливів» і загалом неможливості боротися за справедливість у законний спосіб, заявляю, що не визнаю законною на Закарпатті міліцію Шаранича, її спільні з бандитом Волошиним дії, до яких тепер підключили суддю Ігоря Семерака  людину, відому як таку, яка діє «під замовлення» І. Волошина.

Загалом, для мене було б абсурдно визнавати законними ці абсолютно нісенітні сценарії, в яких законом тільки прикриваються на тій простій підставі, що зараз у судових та правоохоронних органах Закарпаття працюють люди, яких першими мали б викинути з крісел по завершенні Революції Гідності. На Закарпатті насправді, як бачимо, революції не відбулось. Як, власне, і в державі в цілому. 

Я згоден буду, аби моя справа розглядалась після зміни, принаймні, керівництва УМВС в області, якої вже мало не півроку домагаються всі люди, які були причетними до революційних подій на Закарпатті. Нині ж маємо ситуацію, за якої відверті учасники Антимайдану докладають всіх зусиль, аби ліквідувати опонентів і втриматися при владі разом з усім награбованим.

Якщо дуже комусь хочеться форсувати мою кримінальну справу, то початком для цього мало би бути порушення десятка кримінальних справ, які логічно мали б бути розпочаті щодо діяльності І. Волошина. А роботи в цьому напрямку, про що вже неодноразово писалося і говорилося, вистачає: тут і  крадіжка газу, вчинена у великих розмірах, в велнес-готелі «УнгварсЪкій» (карається позбавленням волі на  строк  від  п'яти  до  восьми років) і 2. Використання там же незаконної свердловини мінеральної води; 3.  Заниження при викупі площі готельного комплексу «Корона» на 1 тисячу квадратних метрів, факт якого зафіксованопрокуратурою і порушеною кримінальною справою, і за що навіть було засуджено винних осіб з числа виконавців; 4. Руйнування пам’ятки архітектури місцевого значення «Корона» без ЖОДНОГО з величезного переліку документів, необхідних ДЛЯ РЕСТАВРАЦІЇ об'єкта. 5. Кричущий факт корупційної участі у бізнесі Івана Волошина чинного високопосадовця СБУ Дмитра Білоуса. Котрий, до того ж, прикривав ще більш кричущий факт прослуховування і «проглядання» закарпатських високопосадовців за допомоги незаконно встановленого в «УнгварсЪкому» аудіо та відеообладнання. А тепер ще й шахрайський перепродаж «Корони» за сміховинною ціною в 1 млн. грн., коли вона була куплена й так за заниженю ціною у 8 млн. грн. Наразі ж явний кримінал І. Волошина натомість «кришується» все тими ж міліцією Шаранича, прокуратурою Сидорчука і суддями – на взірець Семерака. 

Якщо вже так не терпиться, міліція може арештовувати мене вже зараз, для чого навіть не потрібно формального суду у виконанні Семерака. Тим більше, що я нікуди не зникав і не ховався.

 
08 серпня 2014р.

Теги: Волошин, Шаранич, домашній арешт

Коментарі

Вуйко Славко 2014-08-13 / 11:21:27
Хто з депутатів Верховної Ради вчора не голосував за закон про люстрацію. Виборці - запитайте у них - чому!

Закарпатська область:

Балога П.І., позафракційний, виборчий округ №71

Петьовка В.В., позафракційний, виборчий округ №72

Бушко І.І., група «Суверена європейська Україна», виборчий округ №73

Гайдош І.Ф., група «Суверена європейська Україна»

Ланьо М.І., група «Суверена європейська Україна», виборчий округ №70

Чё-то на фотке Гитлера напоминает 2014-08-12 / 22:56:15

Вуйко Славко 2014-08-12 / 11:11:10
ПОДОНОК, СКОТИНА ПОРОШЕНКО-ВАЛЬЦМАН ЗАЯВИВ, ЩО АСОЦІАЦІЯ БУДЕ РАТИФІКОВАНА… «300-МИ ГОЛОСАМИ!!!!!!!!!!» …У ВЕРЕСНІ.. НУ НЕ СКОТИНА? ПАДАЛЬ ДОМОВИЛАСЯ З ПУТІНИМ ВІДТЯГНУТИ РАТИФІКАЦІЮ, АБИ ХУЙЛО МІГ ЗАВЕЗТИ В УКРАЇНУ ПОБІЛЬШЕ «ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ». А ПОТІМ І ПЕРЕМИР’Я ПОРОХ ОГОЛОСИТЬ…
НУ ЩО, ЛЮМПЕН, ВИБРАЛИ НАМ ЗРАДНИКА ПЕЙСАТОГО? НА ТВОЇХ, ЛЮМПЕН, РУКАХ – КРОВ ТИХ, ХТО СЬОГОДНІ ГИНЕ, БО ВАЛЬЦМАН, ЗАМІСТЬ ДОБИТИ ВОРОГА І ЗАКІНЧИТИ АТО, ВЛАШТУВАВ ЙОМУ 10-ДЕННЕ ПЕРЕМИР’Я!
ТИ, ЛЮМПЕН, НЕ ВІДМИЄШ СВОЇ РУКИ ВІД КРОВІ НАШИХ ЗАГИБЛИХ!!!

Вася 2014-08-11 / 15:52:08
Хоть хтось най їздить, а ми собі пішки пуйдеме. Їм май тяжко як нам ходтити. Пошкодуйте люди добрі сих поряднейших людей. Їм дуже тяжко у час кризи,бо несуть великі потєрі.

Мусорок 2014-08-10 / 22:20:23
Зато Шараніч пересів на новий джип ауді q 7 , за 100 штук Єврів, сегенятко видно на зарплату ледве нашкріб, типирка главний ментовоз має таку тачку як і в. Губернатора Луннтіка

читач 2014-08-10 / 18:31:34
Я не знаю на закарпатті об'єктивнішого і чеснішого сайту як Закарпаття-онлайн. Тримайтеся!!!

Закарпатець 2014-08-10 / 17:52:37
Усьо правильно імити і дати по шапці.

василькiв 2014-08-10 / 15:17:42
Прокурор Закарпаття винен у тому, що були незаконно засудженi Вааилькiвськi хлопцi, яких визнали терористами. Також причетний до звiльнень з тюрем зо грошi засуджених в.Киiськiй областi. Скоро за ним приiде бригада з. Коева.

Faust 2014-08-10 / 11:27:13
Олег - один із небагатьох порядних журналістів на Закарпатті. "Закарпаття онлайн", дякуючи О.Д., читають по всій Україні. Пан Олег - порядна, сильна Людина, він Патріот, він сміливий і стійкий.. Тримайтеся, пане Олеже, ми з Вами!

Микола 2014-08-09 / 23:23:49


Коментар видалено. Адмін


кум 2014-08-09 / 22:18:06
Недавно вся держава кричала звільніть Табачніка, Азірова, та Яник не чув. Зато всіх пішли одною мітлою. І Шаранич піде,і Лунченко за ним і всі шавки, яких прикриває вмісто того, аби поміняти владу.

василь 2014-08-09 / 21:55:28
Агонія безмозгих. Таких і до АТО не допустять, бо свої пристрелять.

Fedor 2014-08-09 / 15:32:09
сайт дуже авторітетній - його чітають у Києві - тому його і бояться

Ужгородець 2014-08-09 / 15:13:48
Сайт нормальний і редактор теж не є бидлом як дехто.

Закарпатець 2014-08-09 / 15:12:00
Іміт того не валовшного Шаранича за удно місце та най іде воювати а не показухов ся заняв чулувік.

Ужгородець 2014-08-09 / 15:08:19
Так Зак. Он. досить нормально висвітлює події.

Микола 2014-08-09 / 14:10:41
Інтернет видання повинні обєктивно висвітлюати події, не заангажовано, не по замовленню, ... тоді і не буде наїздів на редакторів, журналістів.

О.Д. 2014-08-09 / 12:22:16
Вся ця наволоч анонімна - Подебрії, Голуби, Мещерякови, Волошини, Шараничі - дуже б хотіли, щоби я їм тут не заважав. Не вийде.:)

111 2014-08-09 / 12:02:43
сальце скоріше до вас, ви тут всі хоробрі язиками свободу відстоювати, як правило, хто само більше кричить, той нічого і не робить, з вами все ясно нема з ким гововрити

... 2014-08-09 / 11:22:12
Провокація наше все, еге ж. Всіх патріотів зодягти в цинкові костюми, тоді ніхто не заважатиме нам телеса пестити біля валова. Які ж ви примітивні свині. ВІчно хрюкати і хлептати, хрюкати і хлептати. А хто проти - того на війну. Самі не бажаєте сальце підтопити на пекучому сонці Сходу.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини