водний тур

ще 2-го на театральній в Ужгороді будуть з екоклубу "Зелена хвиля" мають тур про воду теж зі здоровим способом життя повязано! є шанс зависнути в центрі цілий день (враховуючи "фізкульт привіт"!

 

 
Водний тур вирушає до України ! 
З 2 по 10 червня 2012 року в Україні проходить інформаційний водний тур «Вода для Життя», організаторами якого виступають Всесвітній фонд природи (WWF), Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» та Творче об’єднання «Екологічні ініціативи». Метою туру є інформування широких верств населення про причини та наслідки зменшення питних водних ресурсів, а також, звернення уваги преси до проблеми забруднення та браку питної води, впровадження охоронних дій з боку уряду, місцевої влади та пересічних громадян щодо збереження водних ресурсів. 
«Вода для Життя» є частиною міжнародної кампанії - Європейського водного туру WWF, який проходить в Угорщині, Австрії, Болгарії, Румунії, Сербії, тощо. В Україні проведення водного туру заплановано в наступних містах: 
02.06. – м. Ужгород ( Театральна Площа (місце з’ясовується)) 
03.06. – м. Львів ( Площа Митна) 
05.06. – м. Київ ( Арка Дружби народів) 
06.06. – м. Київ (Водно-інформаційний центр) 
07.06. – м. Одеса (Думська площа (місце з’ясовується)) 
08.06. – м. Ізмаїл (пр-т Суворова) 
09.06. – м. Вилкове (вул. Леніна, біля Будинку Культури) 
Тур представляє собою мобільну експозицію, яка подорожує на спеціально обладнаній вантажівці PANDA-1, що оснащена сонячними батареями, вітряком та відео панеллю, що працює від альтернативних джерел енергії. У ході інформаційної роботи учасники туру поширюють тематичну літературу, розповідають про властивості води, демонструють цікаві експозиції, інтерактивні інформаційні стенди та відео-сюжети, а також пропонують громадянам зробити свій внесок у збереження водних ресурсів нашої країни та світу. На експозиції представлені різноманітні прилади та оригінальні елементи, які допомагають зацікавити перехожих різного віку та рівня екологічної обізнаності. Для дітей під час туру будуть проводитись пізнавальні уроки «Водний Експериментаріум» та захоплюючі ігри. Окрім того, паралельно з експозицією заплановані цікаві уроки про воду в школах зазначених міст. 
Запрошуємо всіх відвідати експозицію водного туру у Вашому місті з 10.00 до 18.00. 

За більш детальною інформацією про місце проведення заходу у кожному з міст звертайтеся за телефоном до координатора проекту Олени Тарасової:            (063) 238 83 41       або за електронною поштою otarasova@ecoclub.kiev.ua.
28 травня 2012р.

Теги:

Коментарі