Вітальне слово

Дай Боже здоров'я всім читачам та дописувачам інтернет-видання Закарпаття онлайн.

Лідія Сирота
Лідія Сирота

Згідно з календарем весна вступила в свої права. Тому вітаю всіх із весною!

Саме слово весна навіює роздуми тільки про хороше. Адже уявляєш собі цвітіння дерев, зелену траву, що похапцем вибивається зі сплячого грунту і на душі стає радісно-радісно, а серце шалено стукає у грудях, бо відчуває, що скоро з приходом весни постукає перше кохання. А перше кохання це як ніжний подих весни, як ніжний цвіт магнолії, це дивовижні жовто-багряні квіти кущів, що першими зацвітають на весні. В народі ці кущі називють "дощем щастя".

Ще в сиву давнину дівчата, що вже відчули подих кохання, ставили у вазу з водою гілочки цих кущів. Згідно з народним повірям, якщо дівчині судилося вийти заміж у цьому році, то гілочки за 14 днів рясно зацвітали. Якщо ж пізніше - то і заміж виходила вона пізніше.

Любі дівчата і всі, хто хоче знайти своє кохання! Вірте народним прикметам, ставте гілочки у вази і вони обов'язково рано чи пізно зацвітуть. І всі ви знайдете свою Богом даровану половинку. Тільки памятайте: доля не завжди посилає Вам те, про що ви мрієте - красу, доброту, багатство, і може бути навпаки - убогість, безликість, зате добра душа. Зумійте розпізнати своє.

Я бажаю Вам всім щасливих днів, ясного неба, Божого благословіння. Шаленого всім кохання! Любіть і завжди будьте любимими.

Бувайте всі здорові і щасливі!

З повагою бабуся Ліда з великим стажем.

05 березня 2010р.

Теги: вітальне слово, бабуся, бабуся Ліда, Ліда Сирота