Після привласнення "М-студіо" власник зруйнованої "Корони" і спаленої "України" Роберт Бровді придбав три закарпатських радіо

Триває активна і фінансово потужна підготовка до "гібридної війни" за Ужгород і Закарпаття. При цьому, за інформацією "Закарпаття онлайн", основний офіс телекомпанії вже переноситься до обласного центру.

Після привласнення "М-студіо" власник зруйнованої "Корони" і спаленої "України" Роберт Бровді придбав три закарпатських радіо

У трьох комерційних радіостанцій Закарпатської області змінилася структура власності. Мова йде про радіо «Світ FM», «Закарпаття-FM» та «Версія-FM». Про це регіональному представнику ІМІ стало відомо із даних Єдиного державного реєстру Мін’юсту.

«Радіо Світ FM», за даними держрегулятора, зареєстровано як ТОВ «Радіомовна Компанія-«Громадське Мовлення». За інформацією Аналітичної платформи YouControl, новим співзасновником ТОВ стала компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О, що зареєстрована у столиці Чехії Празі. Її частка у статутному фонді – 34% (73 948 грн). Кінцевим бенефіціарним власником вказаний громадянин Яцківський Вадим Ігорович, який відомий також як депутат Ужгородської міської ради 2010-2015 років від партії «Фронт Змін».

Саме компанія із пропискою у Празі та громадянин Яцківський віднедавна стали відомі як нові власники закарпатського телеканалу «М-студіо». Щодо радіо, то серед співзасновників залишилися із приблизно однаковими частками Марина Петьовка (дружина народного депутата України, члена групи «Воля народу») та Володимир Шубець (керівник цієї компанії, а також директор телеканалу «М-студіо»).

«Закарпаття-FM» функціонує як ТОВ «Культурно-мистецький центр «Барви». За даними Аналітичної платформи YouControl, серед нових співзасновників опинилися згадувана компанія – СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О (частка – 34%), а також громадянка Бровді Людмила Миколаївна (частка – 6%). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ також вказано Вадима Яцківського. Серед співзасновників із частками 34% та 26% лишилися Марина Петьовка та Володимир Шубець.

Компанія із чеською пропискою СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О, за інформацією YouControl, віднедавна і серед співзасновників (частка – 30%) малого приватного підприємства «Версія плюс», яке функціонує як радіо «Версія-FM». Відтак кінцевим бенефіціарним власником у реєстрі вказано і громадянина Вадима Яцківського. Також часткою у «Версії-FM» володіють Марина Петьовка (30%), Володимир Шубець (10%) та керівник компанії Микола Романюк (30%).

Усі три радіостанції, які, по суті, мають одних спільних власників, працюють у музично-розважальному форматі, втім у їх ефірі є і короткі інформаційні випуски.

Вадим Яцківський, за даними Аналітичної платформи YouControl, разом з Робертом Бровді є співзасновником Закарпатського обласного осередку громадської організації «Фронт Змін». Ця назва, як відомо, була свого часу брендом політичної сили Арсенія Яценюка. Власне, Яцківський став депутатом Ужгородської міської ради 2010-2015 років за списком партії «Народний Фронт».

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, Вадим Яцківський є також бізнесовим партнером Роберта Бровді, або просто людиною, на котрого той оформив частину своїх активів. 

Зокрема, наприклад, В.Яцківський є уповноваженою особою ТОВ "Грейн Трейдинг", в числі двох кінцевих бенефіцеарних власників якого є Роберт Бровді.

Також, за інформацією з відкритих джерел, В.Яцківський разом з Бровді Наталією Дмитрівною був співзасновником ТОВ "Скотч енд сода Україна".

Тобто, є всі підстави вважати, що власником вказаних радіостанцій, як і в випадку телеканалу "М-студіо", став особисто Роберт Бровді.

Останній віднедавна розгорнув активну діяльність в плані скуповування нерухомості в обласному центрі Закарпаття. Зокрема, за посередництвом одіозного депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина він став власником зруйнованої в процесі реконструкції пам'ятки "Корона", спаленого універмагу "Україна", колишнього ресторану "Червена ружа" (раніше - "Київ", "Берчені"), а на останнй сесії міськради - будинку на пл. Театральній, 7а. В контексті того, що в інформації про обставини руйнування кнотеатру "Ужгород" також фігурує прізвище Івана Волошина і його довіреної особи Артура Німенка, є достатньо вважати, що і в цьому контексті за процесом руйнування кінотеатру слід вбачати постать Р.Бровді.

Саме Р.Бровді стоїть за спробою зміщення з посади міського голови Ужгорода Богдана Андріїва. Ціною зупинення цих дій, ймовірно, стала передача в приватну власність на минулій сесії вказаної будівлі, розміщеної поруч з комплексом "Корона".

Паралельно Р.Бровді інвестує чималі кошти в створення свого мецентатського іміджу, зокрема через створену структуру під назвою "Бровді Арт", одним із проектів якої є акція "Срібний мольберт".

Попри те, що лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк свого часу через резонансний негатив у діяльності Р.Бровді змушений був у різкій формі відмежуватися від діяльності останнього, той залишається одним з фінансових донорів цієї політичної сили, котра, в свою чергу, користуючись своєю приналежністю до владної коаліції, в корупційний спосіб сприяє розвитку очолюваних ним структур і безпосередньо лобіює кандидатуру Р.Бровді.

Відповідно, в контексті скандальних руйнувань пам'яток і кримінально-корупційного привласнення нерухомості в обласному центрі Закарпаття бездіє поліція, якою керує представник "Народного фронту" Арсен Аваков.

Політичним "дахом" Р.Бровді є також його ставленик на посаді облорганізації колишнього "Фронту змін" Валерій Лунченко.

У багатьох випадках за спиною Р.Бровді проглядається постать колишнього голови Конституційного суду України Андрія Стрижака.

19 липня 2017р.

Теги: радіо, Бровді, М-студіо

Коментарі

Оресту. 2017-07-21 / 20:41:15
При всій повазі до Тебе-ти дітвак в своїх роздумах. Говорити,не мішки тягати. Ти перший за копійки,не будеш робити те про що сам написав. А чи зробить Бровді,ще те питання. "Тиса" з своїм штатом і фінансуванням державним до цього часу не стала "Закарпатською Ерою". А на М-Студіо дітваки пашуть. За копійки але пашуть.

Таня 2017-07-21 / 08:34:59


Коментар видалено. Адмін


Вуву 2017-07-20 / 19:33:57
Оресту ... Бариги злодійі і гопники ... Ніколи не дали ...не дають і не будуть давати комусь заробити . Бо вони самі хочуть все і за даром . Не для того вони вкладають гроші в щось ... щоб помагати комусь ... Але щоб витиснути все для себе .
А перед ким ... Калап долу... То краще перед свойіми сумідами і хорошими знайомими ... друзями.

Орест 2017-07-20 / 12:15:54
Та ко в Закарпатті дотепер дуже знав і чув про ті три радіостанції. День і ніч музика, пісні, ушитко краденоє, короткі новини, висмоктані з інтернету, і ніяких репортажів, прямих включень по телефону, дискусійних розмов у студії /таким має бути радіо/. А то всі три -лупина, халява, видимість радіожурналістики, ведучі, випускові лиш зарплату в кінці місяця чекають. Петьовці, В.Балозі, Шубцю то все було по цимабалах. Аби лиш перед виборами давали слово своїм босам. Якщо нові власники, хай буде Бровді, зроблять з цих трьох радіо такі приблизно як ЕРА /закарпатська/, то перед ними калап долу.І реформують нарешті М-студіо, бо там ніхто серйозний довго не затримується, за 2 тисячі зарплати хіба пацанва приходить, чогось навчиться і втікає.Шубцю такі вигідні.

Читатель 2017-07-20 / 12:07:28
И еще один пример, для Миколи.
Как "хорошо" жилось при зеке Я. в городе Ужгороде. Денег в бюджете города - было раза в 2(!) больше. А где они? Что на них делалось?
И сравните с тем, что в Ужгороде сделано, после Я. Гораздо больше! И, повторюсь, за меньшие (!) деньги.

И эту трухлявую "стабильность", при Я. вы еще смеете возвеличивать? Побойтесь Бога!

Читатель 2017-07-20 / 12:04:56
микола 2017-07-19 / 22:18:20
Не от сепара, а от украинца - я такого не ожидал ответа! Вы, Микола, подумали о том, что написали? Подумайте, еще раз!

Хорошо. Вернется, допустим, ваш любимейший "легитимнейший Я.". Допустим. А какие шаги он сделает? Откуда деньги возьмет для страны?
Хотите потом курса доллара от 100 и выше - пожалуйста! Я. всё сделает для вас. ))))

миколі 2017-07-20 / 02:40:57
якийсь ти, неборе, безпросвітний. нащо жити в світі, коли так все печально?

Вуву 2017-07-19 / 23:31:47
От курва-клава ... Чорти би тебе толочили і свистіли тобі в усі дирки ... А тобі все мало.?

микола 2017-07-19 / 22:18:20


Коментар видалено. Адмін


Балога 2017-07-19 / 21:36:33
Казав Шубцю. Здай Пітьовку заради свого блага. Не послухався. На ся має.

Клава з Ужгорода 2017-07-19 / 21:36:25
Натисніть на мене кілька разів і я вам оддамся. Запросто. Хто наступний? А ну ще мало посвистіть. Так файно чути вас. Ковдоші невидимі.

Олександр Олександрович 2017-07-19 / 21:31:37
"Золота Гора" тоже продаєся, якщо би когось інтересувало.

Читатель 2017-07-19 / 21:25:16
С точки зрения некоторых, ходит, прям, какой-то монстр, и угрожает "щас скуплю всё, щас скуплю всё". А кто мешал купить, то или иное радио, кому-то еще?

Но, интересно, что и в обычных объявлениях (на том же ОЛХ) тоже есть очень много чего стоящего. Но... Никому ничего не нужно! Хотя, вот оно - стоящее. Да еще за бесценок. Ага. )))) А потом ноют "вот, человек купил то, купил это...."

Закарпатець істинний 2017-07-19 / 21:20:29
Умру, а кустьми ляжу за Закарпаття та наших людий. Не кусайте ня, бджоли... Пробачте, закарпатські люде... Мало ня бджоли щипають. Нич не вдію. А Степан Крук має бити наш губернатор. Я собі так думаю. Бджоли, лишіть ня.

Адвокату 2017-07-19 / 20:42:45
Гроші є, а Балога най шмаття потихи зберає, бо фейсбук і у Києві робить, а Волошин уже Томі пообіцяв, що у Синяку буде штраусів розводити

Адвокат 2017-07-19 / 20:29:46
А звітки в нього такі гроші він що має акції ІВМ???

Гийза 2017-07-19 / 20:09:56
Нич, нич, сват їм іще вкаже, усьо на свата будут переписувати.

волиняка 2017-07-19 / 19:29:25
Бабки "Волиньхліб" /пана Алфльорова/ - Р.Бровді непогано крутить !Хвала.

Іван 2017-07-19 / 19:08:22
Скоро і цей сайт куплять

Вуву ... Вуйошу 2017-07-19 / 18:56:35
От власне такі вуйоши в свойій більшості за 200-300 гривнів і проголосують ... "так як треба" ... Тай іще свойім жінкам підскажуть .
А далі підуть у сільський ... На кофе і 100гр. ... Що так добре проголосували.

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини