Власником закарпатського телеканалу "М-студіо" став власник зруйнованої "Корони" і спаленої "України" Роберт Бровді

У закарпатського телеканалу "М-студіо" змінився власник. По це йдеться в інформації, оприлюдненій Інститутом масової інформації.

Власником закарпатського телеканалу "М-студіо" став власник зруйнованої "Корони" і спаленої "України" Роберт Бровді

Найбільший комерційний телеканал Закарпатської області «М-студіо» змінив структуру власності. Про певний рух в цьому напрямку редакції Закарпаття онлайн було відомо раніше, однак тільки тепер вона знайшла своє підтвердження в інформації, що її регіональний представник ІМІ в Закарпатській області оприлюднив на основі даних Єдиного державного реєстру Мін’юсту.

Згідно з даними ЄДР, дочірнім підприємством «Телерадіокомпанія Мукачево (М-студіо) володіє ТОВ «Продюсер». Засновники останнього, за даними ЄДР, є фірма «Сорел Комодітіс С.Р.О.», яка зареєстрована у столиці Чехії Празі.

Кінцевим бенефіціарним власником і ТОВ «Продюсер» і «М-студіо» вказаний громадянин Яцківський Вадим Ігорович.

На офіційному сайті телекомпанії відсутня інформація про структуру власності телеканалу.

Вадим Яцківський, за даними Аналітичної платформи YouControl, разом з Робертом Бровді є співзасновником Закарпатського обласного осередку громадської організації «Фронт Змін». Ця назва, як відомо, була свого часу брендом політичної сили Арсенія Яценюка. Власне, Яцківський став депутатом Ужгородської міської ради 2010-2015 років за списком партії «Народний Фронт».

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, Вадим Яцківський є також бізнесовим партнером Роберта Бровді, або просто людиною, на котрого той оформив частину своїх активів. 

Зокрема, наприклад, В.Яцківський є уповноваженою особою ТОВ "Грейн Трейдинг", в числі двох кінцевих бенефіцеарних власників якого є Роберт Бровді.

Також, за інформацією з відкритих джерел, В.Яцківський разом з Бровді Наталією Дмитрівною був співзасновником ТОВ "Скотч енд сода Україна".

Тобто, є всі підстави вважати, що власником телеканалу "М-студіо" став особисто Роберт Бровді.

Останній віднедавна розгорнув активну діяльність в плані скуповування нерухомості в обласному центрі Закарпаття. Зокрема, за посередництвом одіозного депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина він став власником зруйнованої в процесі реконструкції пам'ятки "Корона", спаленого універмагу "Україна", колишнього ресторану "Червена ружа" (раніше - "Київ", "Берчені"), а на останнй сесії міськради - будинку на пл. Театральній, 7а. В контексті того, що в інформації про обставини руйнування кнотеатру "Ужгород" також фігурує прізвище Івана Волошина і його довіреної особи Артура Німенка, є достатньо вважати, що і в цьому контексті за процесом руйнування кінотеатру слід вбачати постать Р.Бровді.

Саме Р.Бровді стоїть за спробою зміщення з посади міського голови Ужгорода Богдана Андріїва. Ціною зупинення цих дій, ймовірно, стала передача в приватну власність на минулій сесії вказаної будівлі, розміщеної поруч з комплексом "Корона".

Паралельно Р.Бровді інвестує чималі кошти в створення свого мецентатського іміджу, зокрема через створену структуру під назвою "Бровді Арт", одним із проектів якої є акція "Срібний мольберт".

Попри те, що лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк свого часу через резонансний негатив у діяльності Р.Бровді змушений був у різкій формі відмежуватися від діяльності останнього, той залишається одним з фінансових донорів цієї політичної сили, котра, в свою чергу, користуючись своєю приналежністю до владної коаліції, в корупційний спосіб сприяє розвитку очолюваних ним структур і безпосередньо лобіює кандидатуру Р.Бровді.

Відповідно, в контексті скандальних руйнувань пам'яток і кримінально-корупційного привласнення нерухомості в обласному центрі Закарпаття бездіє поліція, якою керує представник "Народного фронту" Арсен Аваков.

Політичним "дахом" Р.Бровді є також його ставленик на посаді облорганізації колишнього "Фронту змін" Валерій Лунченко.

У багатьох випадках за спиною Р.Бровді проглядається постать колишнього голови Конституційного суду України Андрія Стрижака.

Торік, за інформацією з Аналітичної платформи YouControl, ТОВ «Продюсер» володіли громадяни Крістіан Горонді, Мирослава Токар, Марина Петьовка, Оксана Балога та ТОВ «Барва». Пізніше Оксана Балога – дружина народного депутата Віктора Балоги, а також ТОВ «Барва» вийшли із співзасновників.

Інша співзасновниця –  Марина Петьовка, – є дружиною народного депутата Василя Петьовки.

Телеканал «М-студіо» як юридичну особу створено у 1994 році. Наразі мовлення є у більшості районів Закарпатської області.

18 липня 2017р.

Теги: Бровді, М-студіо, Корона, Червена ружа, Іван Волошин, Петьовка

Коментарі

Островський 2018-02-06 / 19:10:04
Чи може мукачівець десь виразити свою думку чикоментар окрім забора

Микула 2018-02-06 / 19:08:15
А рупором громади Мукачева є якась мас медіа-чи ніщеброди ! Дообирались небораки.

Роги і копита 2017-09-16 / 04:31:04
Голова фракції “Європейської партії України” Іван Волошин задекларував дохід у понад 1,3 млн грн. Проте сам він не заробив за рік жодної копійки - вся сума - дохід від підприємницької діяльності громадянської дружини.

"Такі "великі надходження" це лише 50 тис. дол. (в рік), в середньому 4000 дол. на місяць! Я підприємець з 2001 року", - коментує Волошин."
За всю так звану підприємницьку іяльність не сплачено жодної копійки податків. Вся діяльність так звана підприємницька від волошина збиткова від 2001 року! Виникає питання де взяті гроші на унгварський, апріорі, квартири,машини, поїздки за кордон та кінці кінців гроші на одяг і харчування сім'ї? Бадида може дасть відповідь?

Читач 2017-08-27 / 23:26:00
Шкода - хороший був канал! Тепер буде рупором бариги волошина і його чорних справ. Цікаво хто буде все озвучувати?

Копча 2017-07-28 / 11:10:10
Вітаю усіх громадян України ми стали близькі до моменту коли зможемо заплатити китайцям за вкрадені Бровдієм з друзями 1.5 мільярда доларів. 28 ЛИПНЯ 2017. Продовольчій зерновій корпорації загрожує дефолт повідомив в. о. міністра АПК Максим Мартинюк. Кредит китайських партнерів у 1.5 мільярда доларів виданий під державні гарантії.

Ужгородець 2017-07-26 / 14:43:01
Все капут обєктивності висвітлення М-Студіо! хоча тенденція замовного висвітлення вже останні півроку спостерігається в них

НАБУ 2017-07-23 / 12:55:07
За наступника Бровдія в кріслі "Хлібінвестбуду" вже взялась прокуратура в березні цього року - той вже в бігах, у міжнародному розшуку:

http://tyzhden.ua/News/188962

Робіку, ладися! Ти - на черзі!

Степан Крук 2017-07-23 / 11:04:18
Зіта і Гіта

Вуву 2017-07-22 / 21:15:05
Вінтік ... Шпунтік і гайічка.

мульт 2017-07-22 / 18:11:12
Льолік і Болік

Жорік 2017-07-22 / 17:26:32
Смішно дивитися як Іван і Тамара Волошини бігають і підскакують перед Робійом, як кіт Базіліо і ліса Аліса, лише гроші і гроші. Невже Роберт такий баран чи наївний, що звязався з цими аферистами

золог 2017-07-22 / 16:12:17
Кiт та Пес, дуже символічно:))))))))))))))))

Іван 2017-07-22 / 11:55:41
У Ратушняка також все буде віджато. "Унгварський" зєднаємо з парком "Підзамковий" і "Волошин-аквапарком", це буде хороший комплекс відпочинку для містян і гостей міста.

Цензор 2017-07-22 / 11:50:06
Ратушняку. Не будіть лихо. Ви ще за минуле не відсиділи. Такі як ви закон не поважають і не мають право до нього апелювати.

Ратушняк 2017-07-22 / 11:04:34
Бровді і Волошин уже на старті щоб захопити всю владу Закарпаття. Бровді бачить себе Губернатором краю а його шнирь і подлиза Волошин мером города. Лунченка потрохи від влади усувають, він з Бровдієм не може конкурувати у фінан плані хоча є набагато вихованіша і правильна по життю людина. Їх задача до 2019 року скупити все ліквідне у області і усунути конкурентів від влади і корита, у тому числі і клан Балог на чолі з Віктором. Першим кроком вони скупили Корону, Червону руду, спалили і викупили Україну. Другим кроком Бровді викупив контрол пакет акцій М - студіо, і уже має вплив на Закарпатські мас-медіа. Зробив перший крок щоб пошатнути мера Андрііва і зрозумів, що останній слабий і на нього є вплив. Щоб залишитись у кріслі мер готов віддавати їм усе. Але порівняно з тим що задумали ці два шарлатани це все ще лише цветочки, і ........ У мене запитання до продажний правоохоронних органів Закарпаття, до НАБУ а чому ніхто не поставить питання Бровді і Волошину звідки такі кошти на інвестиції, де вони їх і коли заробили ? Звертаюсь до всіх небайдужих і до всього Закарпатського народу не дати можливість цим двом шахраям захопити владу в області. Про всі їх незаконні дії у письмовій формі повідомляйте всі правоохоронні органи. Ми не можемо дозволити їм зробити ще один клан Балог

Член СДПУ(о) 2017-07-21 / 22:20:32
Стрижак і старший, і молодший не впали з неба, а наші вихованці, як і Бровді і Волошин. Україна ще не вмерла, але дуже хвора. Не винім у тому нікого, лем себе. Пацієнт є наш електорат, чи як його там виборець. Ось де собака заритий у наших бідах. Електорат!

Голуб 2017-07-21 / 20:21:33
Можливо О.Д. не потрібно плювати в колодязь, з якого прийдеться попити

Цензор - Степану Круку 2017-07-21 / 16:24:15
Час покаже. Займайте місця. Адже з професійною журналістикою та журналістською єтикою у нас проблеми, старе продажне і коньюктурне повинно відмерти. Ось і побачимо. Можете робити прогнози. Скажімо через рік саме тут.

Читатель 2017-07-20 / 20:46:19
Кстати, один из "ляпов" данной статьи. ))) Не сакцентировано внимание, что "где-то что-то аж в Чехии". О! То есть, как бы, в той же Чехии, что-то стараются сохранить, но в другой стране (которая себя не уважает) разрушить. ))))

Читатель 2017-07-20 / 20:44:14
Вот, прям, этот Бровди - такой монстр, прям, дальше некуда!
Извините, товарищи, но капитализм - есть капитализм! А вы как хотели?
А при капитализме, то есть при дерьмократии - каждый имеет право что-то продать, и что-то выкупить.

Допустим, этот телеканал мог выкупить и другой. Спокойненько! Только, всё начинается, как всегда, с: "А мне это не нужно. А зачем? А почему?" А потом приходит Бровди, и говорит: "Хорошо. Покупаю тогда я". И всё! И главное - всё честно!

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини