У Міжгірській ЦРЛ "пресують" неугодних лікарів

На заступника головного лікаря Міжгірської ЦРЛ Олександра Косиненка теперішнє керівництво лікарні чинить тиск.

У Міжгірській ЦРЛ "пресують" неугодних лікарів

Після того, як п. Косиненко висловив ЗМІ, зокрема кореспондентам телеканалу «М-студіо», власне незадоволення теперішнім станом речей у Міжгірській ЦРЛ, а також розповів про порушення, які систематично відбуваються в лікарні, головний лікар оголосив йому одразу чотири догани. Трапилось все одразу після запису інтерв»ю Олександра Косиненка з журналістами каналу. У інтерв’ю йшлося про порушення чинного законодавства теперішнім керівництвом Міжгірської лікарні та наведено приклади безгосподарності. Стосувалися догани невиконання посадових інструкцій. Олексій Косиненко планує подати до суду.

До слова, це вже не вперше. Одну справу проти головного лікаря Еріка Маршалика, якого призначили після скандального звільнення Василя Царя, він вже виграв раніше. Крім того, пан Косиненко звернувся і до обласної прокуратури щодо тиску та переслідувань із боку нового керівництва лікарні. Поки ж обласна прокуратура на це звернення не відреагувала. Варто відзначити, що на розмову до головного лікаря викликали ще одного хірурга Ярослава Бальція, котрий теж спілкувався з нашими журналістами. Люди кажуть, у лікарні постійно відбувається тиск на працівників, ті просто бояться втратити робочі місця, а тому мовчать про свавілля, що відбуваються у стінах медичного закладу.

Більше про тиск на лікарів – у сюжеті випуску новин М-студіо від 19 червня.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
20 червня 2012р.

Теги: лікар, Міжгірська ЦРЛ, догана

Коментарі

пітя... 2013-06-15 / 11:34:09
Як туй пишуть,так і я напишу....Косиненко-псина Царьова,лем лишився в дурнях,бо думав шо самый розумный....якби нич не робив,нич би на нього й не заводили..добре знаэ,чого ся рве опять туда,файно зажив був....і люди,якшо нич нп знаєте,та лучше ніц і не пишіть туй,не надоїло вам брехати туй тулько,лиш зато,что ви родичі гарбузові....шось нико не нарікав ни на Маршалика,ни на Пшеничноо,доки тоті були простими лікарями,а як начальниками стали-нарас погані...За Царя йооой кулько говорили ьюди,всяко,сам им чув,ош паскудний дуже-як любина,гроші і влада го погубили...

пітя... 2013-06-15 / 11:26:38
лем усі говорите,а толку???Знаю Маршалика як файного толкового дохтора,не одно життя спас...Жінка його теж була справедлива, жалко шо померла,най би такі нехарі як Косиненко та Цар лежали в землі....паскуди,тілько грошей отмити і нич не зробити,позор....но зртбив лиш лочці си Олені,та й то коли тікала з больниці позабирала з собов приладдя медичні-татко навчив-Усьо в сімю)))

Не діждешся 2012-10-29 / 17:28:50
Правді!- Ну,що,пролетів правдивцю?

правда 2012-10-05 / 20:16:17
щурьові пси . час приходить

крушник 2012-07-16 / 11:05:12
як каут знаючі люде у царя зарплата була у розмірі 13 тис. грн плюс відкати по 40 проц від обємів робіт. за таким куском любий би жалував. такшо не засуджуймо його за це!

точно 2012-07-15 / 15:39:48
д-р Варя - "молдавський диверсант"

д-р Варя 2012-07-12 / 21:30:26
Не молдавана, а зятьку-стриптезеру правда про тестя очі ріже. І де він ся того набрав ? У Колочаві? В Ужгороді? Чи на землі обітованній? По-пяні натягнути жіночий купальник, украдений з розбитого магазину, і ходити по центру. От кого рве!!! І рве серйозно!

що це 2012-07-10 / 18:44:07
знову молдавана рве?

д-р Варя 2012-07-10 / 16:33:48
Якщо Цар такий патріот, то хай іде працювати. Ніхто його не виганяв з хірургічного відділення, тільки звільнили з посади, на якій він так не хотів працювати. То як у казці:" Тягнули ведмедя до меду, а далі не могли відтягнути від меду". Але не хоче він бути хірургом, навіть йому запропонована була посада зав.відділення. Краще за все піаритись як "мученик народний". Жажда грошей поміняла його. Треба віддати належне і початку його роботи в Міжгірській ЦРЛ. Не маючи ніякої хірургічної школи,він прагнув щось робити. Не маючи жодної перешкоди на шляху. Покійний Шанта йому не заважав,на подяку цьому Цар розпускав слухи що останній його зажимає.То Шанта його витягнув з Миколаєва. Де Цар був у поліклініці був ендоскопістом і тільки ходив дивитись в операційну як там хірурги оперують. В жодному мед.закладі Миколаєва його не памятають, не знають і знати не можуть. Був собі тай був лікар. А от у Міжгірї самоучка Цар щось і навчився робити. Коли Шанту зняли з посади, то він достойно пішов працювати хірургом, і був поважною людиною до останніх днів свого життя. А подивіться що чудить Цар??? То який він лікар? хірург???? БЮРОКРАТ!!!! КАЗНОКРАД!!!!

Руся 2012-07-08 / 15:15:21
Пацієнтко,ти дороби до пенсії,а то нічого не робиш тільки пліткуєш.А що до хворих підходиш три рази,то тобі напевно приснилося у поганому сні.А щодо переживань за хворих.то будь спокійна-без тебе вони точно обійдуться.Маючи образу на когось одного,ти хамиш всім іншим.Та хто ти така?Маєш заслуги перед людьми міжгірщини чи когось спасла від смерті?Як і в кожгного.у тебе є лікарські помилки,але ти настільки возобнила себе пупом лікарні,що плетеш будь що .Прислухайся до людей,та вирішуй свої сімейні проблеми між собою і нікого не мішай та не ображай.

правдорубу 2012-06-28 / 15:29:45
Толік ти працюй, а не пліткуй! Тобі ж ніхто не мішає працювати.

правдоруб 2012-06-28 / 13:46:47
царя ковбасит шо без нього люди лічатся а лікарня не завалилася, та шей олексія підставив,а тот повівся по молодості

пацієнтці 2012-06-28 / 13:41:43
Ваші коментарі сумбурні,не зв"язані з попередніми.То себе хвалите,то будь що і про що пишете.Ваші думки розсіяні як ваші дії.Про що і до кого треба прислухатися і хто не дає працювати молодим?Розумні лікарі самі собі авторитет заробляють,а таким як ти писако все хтось буде мішати.

ПАЦІЄНТКА 2012-06-28 / 10:34:08
до медбрата----я лікувалася тоді. коли медики в п"ятницю сварилися-бачила Пшеничного,який пригрозив звільнити "молодих" з роботи. А ТРЕБА ПРИСЛУХАТИСЯ ДО СЛІВ НАЧАЛЬНИКА-що він робить?

пацієнтка 2012-06-28 / 10:26:23
Дайте робити молодим лікарям-вони чуйні, добрі, до пацієнта підійдуть по 3 рази в день. Допоможіть нам жити, збережіть наше здоров"я.Молюся Богу за Вас-а на слухи не реагуйте, це Вам завидять пенсіонери-медики та "підлизи" "керівників ".ВИ Є ЛЮДЬМИ!!!!!!!!!

ваідповідь 2012-06-27 / 16:58:33
Ромі - кому угрожав конкрентно Пшеничний ! Як тобі,то так і напиши,а як ні - то не бреши!

рома 2012-06-26 / 21:27:30
дійсно,в лікарні прийшли до влади бандити,Пшеничний перевищує свої уповноваження,до персоналу відноситься як до своїх рабів,угрожає

пацан 2012-06-26 / 11:43:44
льоха вспокойся, до валова доступу вже нема й не буде...

Чилядь Волового 2012-06-25 / 22:54:34
Щурі та Ледида своло.і, а такі дау.и як Пшеничний та Маршалик здатні бути лише куклами у тетрі Придурків.

точно 2012-06-24 / 18:16:44
льоху турнули тому, щоб звільнити посаду та прийняти на роботу казибріда - "біржа праці для своїх"

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи