У Мукачеві до Міжнародного жіночого дня пройде флешмоб

Завтра місто над Латорицею відзначатиме Міжнародний жіночий день. До цього свята закарпатська газета "Панорама" запрошує всіх взяти участь у флешмобі "Привітай Мукачево з 8 Березня!", що відбудеться цього ж дня з 15.00 до 17.00 на площі біля мукачівської ратуші. Святкове дійство буде відбуватися за ініціативи депутатів Мукачівської міської ради Степана Чепака та Сергія Герасимюка.

У Мукачеві до Міжнародного жіночого дня пройде флешмоб

Протягом двох годин кожен бажаючий зможе долучитись до створення листівки рідному місту. Напевне, ідея флешмобу виникла як підсвідома реакція урбаністів на пробудження життя навесні. Попри соціальну й політичну напруженість в країні ці дві години біля ратуші – як ковток свіжого повітря. А ще буде запах Свята, аромат Весни. Саме на флешмобі 8 березня випаде шанс долучитись до дійства, яке твориться "тут і зараз". Дійства, яке залишиться назавжди як причетність до миті реальності. На площу з душі кожного фонтаном емоцій виплеснеться все те, що потаємно зберігалось усі довгі зимові місяці. Жінка тут – можливо, вперше в житті – зможе усвідомити себе Жінкою з великої букви. А чоловікам випаде шанс сказати ті найзаповітніші слова, що зберігаються найближче до серця... Флешмоб зніме кайдани сірої буденності. Ніби річка, що пробуджуючись, ламає кригу...

Всі ми, мукачівці, любимо своє місто. Але як її висловити! Напевно, вперше у історії нашого древнього Мукачева кожному з нас випадає така унікальна нагода освідчитись у коханні місту не лише словами, а й справою. Впишіть свій вітальний рядок у листівку рідному Мукачеву на флешмобі!

Акція проводиться за підтримки ресторанного комплексу "Удіне" та нічного клубу "Інфініті", туристичного агентства "Grand Travel". Інформаційними партнерами свята виступають інтернет-видання "Панорама Мукачева" та піарагенство "ЛМ+".

Довідка.

Флешмоб (англ. flash mob — "спалахуючий натовп", flash — спалах, mob — натовп) — це заздалегідь спланована масова акція, зазвичай організована через засоби комунікації, у якій велика кількість людей оперативно збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь оговорені дії (сценарій), і потім швидко розходяться.

07 березня 2011р.

Теги: флешмоб, Мукачево

Коментарі

Ігор 2011-03-07 / 22:07:00
мм...класна ідея..коли вже у нас в Ужгороді таке зроблять???


Панорама
Публікації:
Слово про капітана добротворців
Береги Тиси прибирали інваліди на катамаранах
Дядькова наука
У Чинадієві святкували День селища
Будинок культури важливіший за аеропорт
Відпочинок у таборі "Толерантність і лідерство"
Без праці голуба нива теж не родить
Завершення земельної реформи: відповіді на основні запитання
Всеукраїнська нарада філологів у Ялті
/ 1Безпека праці – конституційна вимога і важлива запорука піклування про людину трудівника
Ювілейна зустріч у Києві
Дітям затишно й комфортно
Ціна літньої казки
На Мукачівщині українські філологи Закарпаття обмінялись досвідом
Багато друзів у панорамівців
Святкують водогосподарники
Іван і Майкл
Тепер оголошення в газету "Панорама" можна відправляти за допомогою смс-повідомлення
Зустріч однокласників
Життєва зірка Віктора Петаха
Йдемо до Благовіщення
/ 11Отець Іван: «Зцілюю молитвами душу і тіло»
Леся Українка в моєму житті
«Метаморфози почуттів» Василя Білича
» Всі записи