Боротьба за посаду міського голови Сваляви триває (ВІДЕО)

Уже з самого ранку 28 жовтня до територіальної виборчої комісії вхід заблокований. Всередині вирішують чи перераховувати голоси. Напередодні представники Єдиного Центру звернувся із заявою до районної та міської ТВК щодо перерахунку голосів на решті 5-ти дільницях. Одразу після того як заяву Єдиного центру зареєстрували в міській комісії, будівлю оточили близько сотні молодиків спортивної статури.

Боротьба за посаду міського голови Сваляви триває (ВІДЕО)

У Сваляві пристрасті розпалюються. Вже з самого ранку вхід до територіальної виборчої комісії ззовні заблокували молодики типової зовнішності. Перешкоджали і роботі журналістів. Втрутились у дискусію між молодиками та знімальною групою і жителі міста, які попросили не кричати на вулиці, але цей чоловіки спортивної статури навіть не збиралися реагувати.

Хід подій у Свалявській ТВК прокоментувала голова комісії. Мирослава Левко зауважила: за роз'ясненнями ЦВК, справу мають вирішувати у судовому порядку. Після того, зможуть здійснювати перерахунок. Іван Микульця, кандидат на посаду Свалявського міського голови, у коментарі зауважив: зі своєї сторони готові, аби відбувся перерахунок, адже брудну кампанію не вели. Чому не хоче перераховувати голоси його опонент – Іван Ланьо – здогадується.

Оскільки рішення суду немає, перерахунок не можливий.

Нагадаємо, нещодавно «Єдиний Центр» звернувся до Свалявської ТВК щодо перерахунку бюлетенів спершу на 3 дільницях, а саме 210440, 210442, 210443. Коли це було зроблено, то виявилося, що практично на кожній з 3-х дільниць кількість бюлетенів та розподіл голосів не співпадає з даними, які занесені у фінальні протоколи з мокрою печаткою. Як наслідок, у вівторок, 27 жовтня Єдиний Центр звернувся із заявою до районної та міської ТВК щодо перерахунку голосів на решті п’яти дільниць на підставі зібраних матеріалів щодо порушень. І коли представники «Єдиного Центру» зареєстрували заяву в міській комісії, її будівлю оточили близько сотні молодиків типової зовнішності.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
29 жовтня 2015р.

Теги: Свалява, Єдиний Центр, Іван Ланьо, Іван Микульця

Коментарі

Гурцик толя 2015-10-31 / 20:49:59
айбо я рубаю нє

Слава 2015-10-31 / 20:49:16
Команда Микульці це повні одморозки космонавти які свою перемогу празнували ще до виборів ! но гроші Балоги їм не допомогли ! тому що Свалявці усвідомили що прийшовши до влади ця команда буде одробляти і повертати із бюджету ! Всі ми добре памятаємо хто така Лідія Бурчка найвідоміша працівниця БТІ і як вона за грн вирішувала всі питання ! всі ми добре знаємо як Фізер Олесандр робить добросовісно операції в Свалявській ЦРЛ якщо не даеш 500 доларів до тебе він і не підійде ! се шо за такси ! всі ми знаємо хто такий Жованік контрабанда і який там якісний това ! всі ми знаємо хто така Ковбинька юріст консультант уже наконсультувала стільки шо на все життя хватить Микульцьови ! За самого їх лідера Попика годі говорити це най місцевіший мещканець патріот Сваляви який є мільонером ! Курах контрабанда процвітає ! і ці всі люди рвуться до влади ! Всіх на нари а не у бюджетні кабінети

Свалявець 2015-10-31 / 20:39:32
До подставного "свалява" за Микульцю повара - по національності "волох" що означає білий циганин по нашому уфайтований у Сваляві не голосовув ніхто ! то Балоги гроші ! за які його тепер сношатимуть у очко !

свалява 2015-10-30 / 22:45:34
Ганьба що Свалява не взмозі обрати нормального мера а тільки ослів. Краще місцевий осел ніж циганський осел(доречі сам Лоньо відомий серед циганів) тому безграмотні і голосували за нього.За сваю каденцію нічого незробив тільки центр міста від якого мав вигоду.тож тепер назва міста поміняється на Ослоград,де проживають більшість ватників і безмозглих людей,якими керують тіж самі осли.Тож поживимо і побачимо ще два роки

Гурцик Толя. 2015-10-29 / 11:32:29
А чим Микульця кращий за "Осла", тьфу ти, за Іванка Ланья (брата "Блюка")? Микульця такий самий сомар, як і "Осел", бо освіта у нього куплена. так як диплом визнанао було слідчими СБУ "липовим" ще в 2005 році. Але Микульця тоді завдяки продажним свалявським судям відкупився, та залишився на державній службі маючи бар (на виїзді у село Сусково)

буркуш 2015-10-29 / 10:23:45
ослам потрібні осли

Полянець 2015-10-29 / 06:52:43
Якщо Сваляві аотрібні ОСЛИ то най мавуть цих Ослів мерами

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи