Закарпатські рятувальники викрили корупційні схеми "регіонального" начальника УДСНС (ВІДЕО)

Звільнені працівники ДСНС розкрили корупційні схеми свого начальника Мирослава Щербея. Виявляється, за його керівництва були і постійні незаконні звільнення і переслідування сімей, навіть дітей працівниками міліції. Крім того, злиття коштів і неправдиві звіти, а також зникнення спецтехніки.

Люстрація влади в усій Україні на вустах людей. Сьогодні  – сповідь пана Санду, якого звільнили з ДСНС Закарпаття через відмову виконувати підпільні корупційні схеми начальства. Розповідає, що керівник  структури Мирослав Щербей  примусово збирав із усього колективу гроші, примушував робити ремонт у будівлях і таким чином покращувати показники для Києва.

За його словами, під прицілом звільнення усі рядові сумлінно «скидалися» величезними сумами, аби догодити начальнику. Документи, хто і коли здавав гроші, пан Санду  пред’явив. Крім показових ремонтних робіт, аби кабінети начальників були теплі і комфортні, почалася хвиля масових звільнень, розповідає колишній рятувальник. А техніку для порятунку людей пан Щербей здавав напрокат на своїй садибі,  – розповідає пан Санду.

Звісно, за таку активність пана Санду звільнили також. Мало того, зараз на його сім’ю тиснуть і залякують правоохоронні органи, тероризують навіть маленьку доньку, – каже закарпатець.
Пан Санду каже, керівництво змушувало займатися вимаганням і від підприємців.

Чоловік каже, пропрацював на службі 2 роки, але такого тиску з боку керівництва не відчував. Зараз переживає за власну сім’ю.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
28 лютого 2014р.

Теги: Щерей, зловживання

Коментарі

Толя 2014-03-07 / 17:31:05
Ще потрібно перевірити у Воловці начальника інспекції такого собі Головнича, який встановив таксу з усіх генделиків та бутіків.

ОРЗ 2014-03-02 / 11:09:11
Та дохтурка вже не живе з ним, скільки можна алкоголіка терпіти, думала жона що змінится, перестане пити.....шкода дівчину

Олександр 2014-03-02 / 00:32:05
Диму без вогня не буває, але це робота правоохоронних органів, як по цій так і по іншій справі яку теж показували по телебаченню.

rhfcny 2014-03-01 / 20:39:23
чого чоловікові приписуєте багато бля.дів. у нього останнім часом була і є лише одна- то дохтурка. даже фотки у людей є тайно зроблені.

Небайдужий 2014-02-28 / 21:06:11
Хотять вернути до влади старого начальника(Гільтайчука),який брав хабарі за посади і зневажав людей.Це одно кодло. Паламарчуку зміїне кубло(прихильників Гілі) треба було давно розігнати, а не пригрівати.Тепер під "шумок" хочуть показати які вони чесні,а хтось поганий,забувши,що і в них рило в пушку.

Вітя 2014-02-28 / 20:41:31
если ти прав перезвони 0661792322

Закарпатка 2014-02-28 / 20:08:52
Та не щербей вітер... А я про те, що за Санду теж не мало грішків (для прикладу лиш те що хлопці з кожного авансу йому по 500 грн віддавали, і за Красію він гроші собі в карман клав)

.... 2014-02-28 / 19:22:56
Для чого тут брудом обливати один другого нехай компетентні органи перевіряють, може хоч зараз будуть боятись хабарі брати, а перевірити легко, сам був свідком як тягач Мнс з траси злетів коли я їхав в сторону берез нього , десь це ж мало б бути зафіксовано)

........ 2014-02-28 / 17:02:11
а в у Великому Березному біля мотоциклетної траси побудували 4 великі котеджи.ще і рінчу із річки для доріг возила техніка мнс!

Закарпатець 2014-02-28 / 15:58:57
Закрпатка, вітер це щербей?чому тоді твій вітер переховується, а не сидить на роботі, і на службову машину прикрутив білі номера!?!?!? Раз йому не має чого боятись то чому він сесії пропускає!?!?!?

Закарпатка 2014-02-28 / 13:55:14
Гиля... Санду тепер проти вітру посикав :)

Гиля 2014-02-28 / 12:25:19
Санду, як би про нього не писали, він молодець, що насмілився піти проти цього нахабного керувальника. Побільше б таких повстало проти воловецького режиму. Респект.

Рятувальник 2014-02-28 / 12:22:45
Треба в УДСНС зробити люстрацію. На посаду начальника потрібно поставити знаюючу людину, а не якогось бізнесмена, який хоче погратися в солдатиків. Всіх корупціонерів потрібно вигнати залишити справжніх спеціалістів, а пан начальник призначає на начальницькі посади лише своїх воловецьких хлопів, які прийшли з гір.
ПРАВИЙ СЕКТОР проведіть люстрацію в УДСНС!!!

громадянин 2014-02-28 / 11:32:21

Судячи з коментарів, «пацюки» почали гризтися між собою та зводити свої «бізнесові» рахунки.

Роботи для правоохоронців А.Авакова та О.Мохницького не початий край!

зося 2014-02-28 / 11:12:51
Так называемый спасатель Молдован забыл в интервю рассказать о том, что будучи заместителем начальника горной спасательной части, сам участвовал в корупционных схемах при старой власти (Зелинский, Гильтайчук), требовал от спасателей сбора денег на грибы, лесные ягоды, причем в таких количествах, что создавалось впечатление, руководство ничем другим не питается. Весь личный состав Вышковского ГПСО работал на бизнес бандита Санду. Камазами вывозили песок, гравий из рек Закарпатья. Спасатель Кузьма Станислав в то время был "смотрящим" за бесперебойной работой техники. За это незаконно то ли в 2012, то ли в 2013 году был награжден знаком отличия МЧС "За видвагу в НС", хотя никакого подвига не совершал. Жена Молдована была назначена на должность начальника Вышковского ГПСО в нарушение всех приказов и инструкций МЧС. Физически женщина не может выполнять эту работу. Так что, перед тем, как обнародовать заявление Молдована, средствам массовой информации стоило бы разобраться в ситуации.

зося 2014-02-28 / 10:59:20

Сашко 2014-02-28 / 08:54:13
Санду дачу на красіі побудував ще до приходу в рятувальну службу, він активний хлопець, працював над розвитком гірських рятувальників,з приходом нової влади Щербея М В почались побори і хабарництво,вот і не зійшлись погляди на службу,за те щоб залишитись потрібно було платити.Тим паче хто не знає Щербея МВ, у якого було декілька сімей, розбої , ґвалтування дівчат......

Знаюча 2014-02-28 / 07:56:59
Цей Санду це ще та гнида... Він використовував своїх працівників, як рабів, для будівництва власного будиночка на Красії. Більшість його колективу проти нього і раді, що його звільнили. Він ще забув розповісти про свої камази, які незаконно вивозили пісок з річки...

Верховинець 2014-02-28 / 00:53:51
А ще треба на дачу в жденієво побзирати куди щербей мірчик з любовницею своєю медсестрою блондою тупою приходить і в чанах париться з блядями

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи