Ужгородці скаржаться на відсутність смітників (ВІДЕО)

Чому в центрі міста немає смітників? Вже не перший рік це питання хвилює жителів обласного центру. Ужгородці скаражаться: одна з головних вулиць міста проспект Свободи без смітників уже кілька років, там урни виставляють магазини. Зовсім інша ситуація на міських зупинках, якими мала би опікуватись міська влада.

Ужгородці скаржаться на відсутність смітників (ВІДЕО)

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
01 вересня 2013р.

Теги: смітник

Коментарі

ужгородець 2013-09-02 / 15:20:27
А щодо обласного та лялькового тетру все зроблено правильно! Якщо міський бюджет не тяне його утримувати то необхідно передати в область, або шукати іншу можливість зберегти будівлі у діючому стані! Ось і вся логіка! А з твоїх слів виходить що потрібно лишати в себе, любою ціною, як дитяча залізниця котра висіла на балансі львівської, здається, і потроху - гнила! Треба передати в руки тим хто зможе його відновити, і щоб заклад чи то установа, говорю загалом, приносила прибуток місту і користь, задоволення ужгородцям і гостям міста!

ужгородець 2013-09-02 / 15:11:19
Ну для початку В.Погорелов - мій, такий самий як і твій! Взагалі не розумію що ти мені його приписуєш!!! Підприємці насправді і відповідають за свою територію, і за вивіз сміття сплачують не міського а саме свого, наголошую свого, ніхто побутове сміття в 60 літрових пакетах їм туди не зносить. По друге - урни одного зразка, єдина відмінність у розмірах, вони навіть за кольором одинакові - чорні. Для тебе особисто можу зазначити, можливо маєш якесь відношення до підприємницької діяльності, отож прибирати прилеглу територію згідно правил благоустрою м. Ужгород, затверджених у 2006 році - Ратушняком Сергієм, необхідно на відстані 15 метрів по периметру! Які притензії. Не хочеш працювати в правовому полі дай тим хто хоче!

??? 2013-09-02 / 12:51:16
Це ти уходиш від теми відповідальності влади за наявність смітників у місті і прибирання міста від сміття. У всьому світі муніципалітети встановлюють в містах смітники і відповідають за них. І це нормально. Бо за чистоту в місті відповідає влада, а не підприємці. Зрештою, смітники мають бути однаковими, гарними, дизайнерськи узгодженими з довколишнім середовищем, а не хто які собі купить. Підприємці ж мають відповідати за порядок на свої територіях, які орендують або які викупили. І не мають платити за вивіз міського сміття. Твій Погорєлов дуже хитрожопий: від міськох власності звільнився - ПАДІЮН, ляльковий театр, поліклініку і т.д. без згоди громади передав у власність області, бо так догаздувався, що не міг їх утримувати. Потім зобов'язав підприємців прибирати територію міста на відстані 6 метрів від їх територій. А тепер ще й хоче зобов'язати їх за нього прибирати. А не пішов би він нах**?

Ужгородець 2013-09-02 / 12:39:39
Давайте невідходити від теми смітників! Про які і йде мова в сюжеті. І приклад я навів досить "живий" чому саме у нас немає смітників. Звичайно хотілось би щоб було так як хочаб у сусідній Словакії. Наприклад Пряшів, красиве містечко, навіть бювети є, смітники елегантні, не виділяються, як і велопарковки, але ментальність інша у людей. Думаю наші люди не гірші, проте там все одно краще.
А лаєити владу простіше всього, та нажаль результату малу... караван все одно їде далі

??? 2013-09-02 / 09:58:55
Ага, прибирають територію підприємці, смітники ставлять підприємці, міське сміття за свій кошт оплачують підприємці.... А нахрена тоді здався вій Погорєлов? "Корону" дешевше на 10-15 млн продавати? Аптеки дерибанити? Землю розкрадати?

Ужгордець 2013-09-02 / 09:49:49
Народ вам хоч носом тикни в смітники ви їх непобачете, або через хвилину забудете про них.
Було ж прийнято рішення виконкому про те, що смітники забезпечують приватні підприємці біля своїх закладів. І так воно і є біля кожного закладу є смітник. і на мою думку це більш менш нормально. Оскільки враховуючи наявність в нашому місті вликої кількості придурків-вандалів, муніципальні урни просто не виживають.
І до теми, вчора гуляв по Київській набережній, остання лавочка біля транспортного мосту, біля неї завжди була БЕТОННА УРНА!, а цього разу вона опинилася в кущях,навпроти лавки, мабуить комусь із молодиків вона сильно заважала. Ось вам і приклад, що у нас стається муніципальним майном. Тож поки цих "юних шкідників" не перевчать, нехай смітники виставляють підприємці, а наніч їх ховають, подалі від біди!

Читачка 2013-09-01 / 22:07:45
Смітників немає не тільки на зупинках чи у центрі міста, їх взагалі немає уже в місті. І це ініціатива мера, який не хоче витрачати кошти на прибирання смітників. На його думку, якщо смітників не буде, то і смітити не будуть. Звичайно це "відмазка", яка не має у собі логіки. Добре, що на власні потреби у мера є кошти. І зауважте, жоден із депутатів міської ради не піднімає питання про відсутність смітників в Ужгороді. Добре, що городяни сплачують податки до бюджету міста. Соромно жити в обласному центрі, у якому нема жодного міського смітника.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи