У Тячеві та Рахові відбулися зустрічі з народним депутатом Едуардом Леоновим (ФОТО)

27 квітня 2014 року народний депутат України Едуард Леонов провів зустріч з мешканцями Тячева та Рахова.

У Тячеві та Рахові відбулися зустрічі з народним депутатом Едуардом Леоновим (ФОТО)

На зустрічі у Тячеві уповноваженого  від парламентської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в нашому краї представив  очільник Закарпатської «Свободи» Олег Куцин та глова Тячівської районної організації Володимир Гапун. На зустріч з народним депутатом-свободівцем прийшли мешканці міста та району.

Спершу Едуард Леонов розповів про себе і про те, як створював націоналістичну організацію в Криму. Не оминув складну теперішню ситуацію на півострові Крим, які настрої зараз там панують за окупованого стану російським агресором.

Також громада дізналася з перших уст про ситуацію, яка склалась у Верховній Раді, де робота триває на компромісі, на що змушена була йти фракція «Свободи», щоб забезпечити більшість голосів для голосування дуже потрібних тепер законопроектів. Новий куратор Закарпаття оголосив громаді про свій план дій в області і про те, що буде особисто контролювати всі звернення громадян, які будуть йому надходити.

Тячівців дуже цікавило становище в прокуратурі та інших міністерствах, зокрема, чому так довго йдуть зміни у владних структурах , або інколи взагалі не відбуваються. «Все зміниться після обрання нового Президента України. Лише тоді повністю легітимізується діяльність очільників силових відомств та міністерських посад, лише з оновленою системою влади, в якій будуть чесні представники, розпочнеться новий виток в історії українців». – Зазначив Едуард Леонов.

Наприкінці зустрічі народний депутат особисто поспілкувався з громадянами, які вже прийшли з низкою своїх наболілих питань і взяв на свій контроль їх вирішення.

У Рахові зустріч відбулася в  малому залі районної держадміністрації, де уповноваженого  від парламентської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в нашому краї представив  очільник Закарпатської «Свободи» Олег Куцин та керівник рахівських націоналістів Микола Косівський. Як відомо, Едуард Леонов замінив свого колегу Валерія Чернякова, через призначення другого головою Державного агентства лісових ресурсів України.

Голова Рахівської  районної організації ВО “Свобода” Микола Косівський привітав Едуарда Леонова з призначенням, побажав наснаги та вдалої роботи на Закарпатті. Відтак народний обранець розказав про роботу в парламенті з тимчасовим форматом коаліції, про свою рідну землю – Крим, Євпаторію, де він народився, – нині тимчасово окуповану територію російським агресором. «В Криму завжди ущемлялись права українців, а русскім давались усі блага. Настав час керувати і піклуватись країні тепер за українців», – зазначив на зустрічі націоналіст.

Основна теза Едуарда Леонова на Закарпатті: « Я голосую за українця,  за Олега Тягнибока!» В Рахові учасники зустрічі сприйняли її з оплесками і радістю. Народний депутат навів безліч аргументів на підтримку кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока.

На зустріч із депутатом-свободівцем прийшли члени партії, прихильники і громадяни Рахова, які розповідали народному депутату про безліч своїх проблем. Мешканці Гуцульщини скаржилися на малі зарплати, безробіття, підвищення тарифів на комунальні послуги, а також незаконну вирубку лісів і забруднення екології. Вони просили звільнити місцевих чиновників, щоб навести нарешті порядок.  Мешканці району також попросили депутата допомогти в таких регіональних питаннях як закупівля лісу та електроенергія, оскільки Рахівський район не газифікований, а з 1 травня 2014 року тарифи повинні підвищитися.

Також Едуард Леонов  зупинив свою увагу на якості доріг на Закарпатті, які, на його думку, одні з найгірших в порівнянні з іншими регіонами. Народний депутат пообіцяв, що за допомогою депутатських запитів зверне увагу центральної влади на проблему доріг в Закарпатті. Він відповів на численні запитання рахівчан, які стосувалися зміни влади на місцях, безробіття, корупції, роботи правоохоронних органів тощо.

Рахівці дуже дякували народному депутату за візит і зазначили, що крім депутатів від ВО «Свобода» до них ніхто з депутатів не приїздить і не переймається їх життям, не захищає від свавілля можновладців.

28 квітня депутата-свободівця чекають виборці Міжгір’я та Хуста. Також куратор від ВО «Свобода» продовжив свій робочий візит на Закарпатті.

29 квітня о 10.00 відбудеться зустріч із студентами юридичного та інших факультетів Ужгородського національного університету, а  о 18.00 – в м. Мукачеве. 

В середу, 30 квітня – у м. Виноградів о 13.00, в Береговому – о 16.00, Сваляві – о 19.00.

У четвер, 1 травня, зустрічі відбудуться: в Перечині – 12.00, Великий Березний – 15.00, Воловець – 18.00.

У Тячеві

У Рахові

Закарпатська обласна організація ВО «Свобода»

28 квітня 2014р.

Теги: Леонов, Куцин, Тячів, Рахів


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи