Нардеп-свободівець провів прийом громадян у Рахові

30 травня 2013 року народний депутат України, уповноважений Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Закарпатській області Валерій Черняков провів прийом громадян з особистих питань у Рахові. У заході також взяли участь голова Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Олег Куцин, юрист обласної партійної організації Ярослав Кузів та голова Рахівської районної організації ВО "Свобода" Микола Косівський.

Нардеп-свободівець провів прийом громадян у Рахові

До народного депутата-свободівця впродовж чотирьох годин прийому звернулося більше 20 осіб з Рахова, селищ міського типу Великий Бичків, Ясіня, сіл Ділове, Косівська Поляна та інших. Краяни скаржилися на матеріальну скруту, на земельні, соціальні, комунальні проблеми. Також мешканці гірської Рахівщини звернулися до Валерія Чернякова із проханням проконсультувати щодо низки юридичних проблем.

Так, мешканка Рахова Ганна Піцура звернулася до націоналіста зі скаргою на роботу земельного відділу Рахівської міськради. За її словами, отримавши у спадок будинок, до якого завжди належало 50 соток землі, через неналежну роботу земельного відділу їй було дозволено приватизувати лише сам будинок. Рахівець Василь Волощук звернувся з проханням допомогти у зарахуванні до його робочого стажу років роботи в Російській Федерації. Настоятель Рахівського храму православної церкви Київського Патріархату отець Петро просив сприяти в спорудженні дамби неподалік церкви через розмивання Тисою берега неподалік храму. Олена Юрак звернулася із проханням надати матеріальну допомогу для проведення операції. Житель села Ділове інвалід ІІ групи Василь Карманський звернувся з проханням сприяти у розв'язанні проблеми із житлом, адже попри інвалідність, власна сестра змусила його висилитися з родинної оселі. Чимало рахівців також скаржилися на свавілля районних електричних мереж, які у 2 метрах від житлових осель (допустимо мінімум 12 метрів) з порушенням чинного законодавства спорудили високовольтні лінії. Окрім цього, громада Рахівщини готує звернення до Валерія Чернякова з проханням посприяти у зниженні тарифу на електроенергію, адже нині мешканці гірської (негазифікованої) Рахівщини сплачують за електроенергію за загальним тарифом.

Громада селища міського типу Великий Бичків звернулася по допомогу у відновленні греблі в розтоках річки Шопурка ("Млинівка"), яку було пошкоджено внаслідок паводку. Після прийому свободівець виїхав на місце розмивання дамби, де повідомив, що після розроблення проектно-кошторисної документації на проведення відновлювальних робіт клопотатиме перед урядом Азарова про надання необхідних коштів.

Варто зазначити, що у суспільстві з'явилося розуміння того, що задля розв'язання проблем передусім потрібні системні зміни влади. Так, рахівці підготували звернення до Валерія Чернякова щодо необхідності закликати усі опозиційні сили до негайного проведення люстрації та декомунізації. Люди переконані, що тільки так вдасться вивести країну з системної кризи та розпочати побудову потужної держави, в якій влада перейматиметься проблемами громадян, а не наповненням власних кишень.

Насамкінець свободівець наголосив, що за результатами звернень мешканців Рахівщини буде підготовлено низку запитів та звернень до уряду та профільних інстанцій щодо розв'язання місцевих проблем. "Прийом у Рахові, Ужгороді та зустрічі на Закарпатті вкотре підтвердили, що попри удаване "пакращєння", про яке постійно звітує режим Януковича, життя в громадян України тільки погіршується. Бачимо, що центральна влада як була відірвана від повсякденних проблем людей, так нехтує своїми прямими обов'язками й надалі. Ба більше, нині місцева влада не здатна розв'язувати навіть тих питань, які перебувають у її компетенції. Зі свого боку, я сприятиму, щоби бодай на крихту допомогти людям", – зазначив Валерій Черняков.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"

31 травня 2013р.

Теги: Черняков, Свобода

Коментарі

БЕЗ КОМЕНТАРІВ 2013-06-03 / 13:42:45
Берегово це вам не Макухівці
"Свобода" с большим отрывом выиграла выборы в Макуховці
3 июня 2013 11:37

2 июня в Ковалевке Полтавского района состоялись внеочередные выборы сельского головы. Как сообщает сайт "Полтавщина", результаты голосования сообщил секретарь Ковалевской сельсовета Дмитрий Ивин:

- Александр Бублик, ВО "Свобода" – получил 1148 голосов, это ориентировочно 74%. Далее идет самовыдвиженка Вита Березне – 200 голосов. Коммунист Руслан Гусаренко – 96 голосов и самовыдвиженец Геннадий Тараненко – 51 голос. 48 избирателей не поддержали ни одного кандидата. Явка составила более 50%. Голосовали избиратели таких сел: Макуховка, Верхолы, Ковалевка, Железнодорожное, Бачанивка, Затурино, Андрушки, Сосновка, Давыдовка, Ежаковка и Грабиновка. "Свобода" с большим отрывом выиграла выборы в Макуховці


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи