Поможімо Олегу Тягнибоку, бо він не затулить собою всієї України!

Вже 15 років я слідкую за політичною діяльністю Олега Тягнибока. І ось 26 вересня 2012 року лідер партії відвідав Мукачеве, де виступив з презентацією програми Всеукраїнського об'єднання «Свобода» на парламентських виборах. Хоча до пана Олега у мене не було запитань, бо за його боротьбою задля України давно спостерігаю, але відчула в собі духовне зобов’язання поїхати на зустріч.

Поможімо Олегу Тягнибоку, бо він не затулить собою всієї України!

Кому більше дано – з того більше спитають

Після виступу люди задавати різноманітні запитання лідеру «Свободи», і я скористалася моментом висловити Олегу Ярославовичу подяку за те, що будить в нашому серці високість, покладену туди Богом і нашими батьками. Ту високість, яка понад страх, понад щоденні турботи веде нас до омріяної всіма мучениками Великої України. Я вдячна Олегу Тягнибоку за неї – за ту мрію, яку він взяв до рук як прапор боротьби, як естафету і гідно її несе. Бо хто як не він? Кому більше дано – з того більше спитають.

А ми наче торгаші на базарі прицінюємося до кандидата… За які закони голосуватиме «Свобода», коли пройде до парламенту, за що боротиметься… Ми забуваємо, дорогі друзі, що це – Тягнибок, це – українські націоналісти! Вони йдуть здобути нам справжню Українську державу, а все інше – додається. Це ж Тягнибок! І мільйони закатованих дивляться йому у вічі, а не якийсь наш закон про відкликання депутата чи ще щось. Але ті мільйони мертвих, живих і ненароджених дивляться і на нас. З надією, що буде кара катам, що нарешті буде гідне життя на тій Україні для нас і для прийдешніх поколінь, за яку вони каралися і гинули. І їхня жертва нерівноцінна, адже нам з вами доведеться голосували за фіранкою, де ніхто не бачить, а не зі зброєю в руках здобувати самостійність. Тож поможімо цьому чоловікові, бо він не затулить собою всієї України. Самі будемо тим євшан-зіллям, що збудить душі заснулих.

Відкиньмо страх, бо ми йдемо за Правду і волосина не впаде з нашої голови без Божої волі. Відкиньмо щоденні гризоти про хліб насушний і берімося до праці!

Люди завжди хотіли голосувати за «Свободу», але їм нашіптували, як той едемський змій: «Наша правда не на часі», «Тягнибок за різкий, треба брати м’якше», «Віддавши голос за «Свободу», українська демократія втратить шанс». І ми, обдурені, не голосували за «Свободу», обирали, як прийнято говорити, «менше зло». І довибиралися… А Правда наша як стояла жебрачкою біля порога, так і стоїть. Але настав час, коли більше не може там стояти, бо несила! А «менше зло» заливається солов’їно, і знову йде на вибори з красивими гаслами, позичивши очі у Сірка.

Тож нарешті зрозуміло, що не буває зла меншого, чи більшого. Зло є злом, а добро є добром. Правда не йде широкою дорогою і не набирає 99 відсотків на виборах. І хай би Тягнибок набрав ОДИН голос, але то мав би бути мій голос. Тим більше, що наш солов’їний екс-президент не приховував того, що не хоче нічого мати з націоналізмом, коли відрікся від нашого чоловіка, як Петро від Христа, за СЛОВА ПРАВДИ, сказані на Яворині.

Але в далекому 2004-у році ми на ті слова не зважали, а якби хтось нас упоминав, ми б затоптали того чоловіка. Так було. А що ми маємо нині? Нині маємо клонований ворожою рукою націоналізм. І хай сивочолий дідусь-оунівець, як той казковий Іван, стоїть на роздоріжжі і думає, куди ж йому іти, за кого бути: за Всеукраїнське об'єднання «Свобода» чи за Конгрес українських націоналістів, який пліч-о-пліч йде на вибори з солов’їним нашоукраїнцем? Хто, хто посмів покласти націю перед таким вибором?! Пан Брацюнь? Товариство, чи можете собі уявити, аби Бандера з Шухевичем товклися з приводу того, хто з них більший націоналіст? Аби хтось із них приєднався до Сталіна, покинувши свого брата, не зрадів його успіху?

Звертаюся до Вас, націоналісти, що є в КУНі. Ваше керівництво ухвалило таке рішення йти на вибори разом з солов’їним, але партія не галера, і Бог Вас до неї не прикував. Є Україна і є ідея – їм і служіть! Дійте, як велить совість, а не за циркуляром! А щодо «захисти солов’їну» відповім: буде Україна – буде й солов’їна! І не говоріть про святі речі всує. Не давіть на жалість: «Захисти солов’їну»… Як мило звучить, душероздираюче, аж плакати хочеться… Пам’ятаймо, що наш екс-президент великий майстер гри на почуттях: любити мамку, діточок, любити Батьківщину! Але не діточок пана екс-президента душили газом і били чобітьми під Українським домом, а чужих дітей зі «Свободи». Безіменних, бо не хочуть за це ні посад, ні нагород. Колись люди Януковича поклали мене перед вибором: або підтримка Ющенка, або робота. Я вибрала перше, але я ніколи за тим часом не шкодую, бо ми йшли за Україну. І не наша це ганьба... Та й, зрештою, від кого захищати солов’їну? А чи не від тих, кого Ющенко міг, але не захотів відправити на смітник історії? Тож нехай захищає й далі, адже йому посад і повноважень й досі мало!

Дорогі друзі, однодумці! Як і колись давно, на перших президентських виборах, чиясь диявольська рука ставить нас перед безглуздим вибором. Пам'ятаєте, як ми мусіли розриватися між Чорноволом і Лук’яненком? Історія розсудила, як завжди: де двоє чубляться, там третій користає. Ми відкинуті тим рішенням наших патріотів назад на багато десятиліть. Чехи вибрали собі мученика за батьківщину Гавела, а ми пішли туди, звідки щойно вийшли. Тож не ходімо манівцями, не випробовуймо Боже терпіння. Не шукаймо порошину в оці брата свого. Не думаймо, що нині нам не з руки підставити Тягнибоку своє плече. Це не кандидат, це – Тягнибок, за яким націоналісти, які у всі часи на смерть стояли за Україну! Може, остання потуга, на що спромоглася ще наша земля, яка втомилася родити героїв. Не прибиймо їх до хреста своїми духовними лінощами.

Якщо Ви з Тягнибоком, то вам багато дано, у вас є та високість, про яку я говорила. Берімось до праці. І ця праця дасть нам повагу друзів і недругів. Це так чудово, коли ти один там, де у когось цілі штаби, гроші, ресурси, але на твоїй стороні ПРАВДА, яка поборює все.

«Я був завжди й понині гордий з того, що я український націоналіст. І так нині, Боже, допоможи!»

Люди голосуватимуть за «Свободу», бо немає того числа достойних, з яких вибирати. Сьогодні альтернативи націоналістам немає. Але потрібно ті голоси зберегти. Бо таке ганебне явище, як агітатор чи член комісії «напрокат», у нас, на жаль, побутує. Тому йдіть спостерігачами  і нехай вам там не вказують на ваші права. Адже ви маєте всі права, бо це наша земля, і вирішується ваша доля!

Треба просити людей, просити задля них самих. Пояснювати. Бо лиш мудрі, далекоглядні, чисті серцем люди уболівають за Всеукраїнське об’єднання «Свободу» і ведуть за собою. Я свідома того, що наша справа переможе не нині і не завтра, але її тріумф здійсниться. І чим більше ми докладатимемо зусиль, тим швидше настане той час, коли це відбудеться. Робімо її спільно, бо ми є містком між нашими батьками і нашими дітьми та внуками. Хтось має їх навчити тому, що ми живемо негідно, але так має бути. Ми, як священний вогонь, несемо наш ідеал. І ми мусимо його нести. Ми щось утратимо, нас не чекають вигоди на цьому шляху. Але ж те, що здобудемо, є безцінним. Покажімо наш гонор, гонор, дорогі друзі, за те, що є на своїй українській землі.

І ще, окрім тієї галочки за «Свободу», навпроти № 11 у виборчому бюлетені, ми голосуватимемо за персоналії, що висуваються на мажоритарних округах від ВО «Свобода». Ми маємо щодо цих людей ставити високу планку. Ми, закарпатці, повинні проголосувати за Олега Куцина, який балотується по 72-у виборчому округу від «Свободи» в Тячівському та Рахівському районах. Нам потрібна Україна. Справжня українська Україна, а не її колоніальний малоросійський варіант! І хто не Бубка – не підходь!

Людина слабка, її можна зламати, залякати, покласти перед вибором. Але незламна наша ідея, наше право гідно жити під українським небом на українській землі. Їй і служімо. Вам, друже Тягнибок, і вам, друзі націоналісти, бажаю вистояти у цій нелегкій боротьбі. Чого і всім нам бажаю! Щоб ми могли сказати про себе, як Зеновій Красівський: «Я був завжди й понині гордий з того, що я український націоналіст. І так нині, Боже, допоможи!»

Слава Україні! Слава тим борцям, які встають і встануть завтра за Вільну Соборну Українську Державу!


Оксана Русин, вчитель української мови та літератури, Свалявський район
 

Оксана Русин під час зустрічі в Мукачеві

Оксана Русин під час зустрічі в Мукачеві

07 жовтня 2012р.

Теги: Тягнибок, Свобода

Коментарі

жінка-мати 2012-10-17 / 21:31:08
Свобода однозначно пройде в парламент! Інакше бути не може - такі кандидати як Олег Тягнибок - це справжнє обличчя майбутнього народного депутата України!І громадяни України зроблять свідомо правильний вибір 28 жовтня 2012 р.Важким буде змагання,але український народ твердо вірить в перемогу правди,справедливості та законності.

Закарпаття за Свободу! 2012-10-17 / 19:53:41
Слов"янину: а ти познайомся зі мною в реалі, то ще й відчує всю силу слов"янської дружби народів!

Слов'янин 2012-10-14 / 18:17:03
Для "Закарпаття за свободу".
Я зворушений ввічлівістю опонента, який в глибині душі розуміє, що я правий.
А ти би ще матом!

Закарпаття за Свободу! 2012-10-13 / 16:08:05
Саме так, люди як ви вперто бажають насатупити на граблі. Граблі, що є український національний спротив. Не шановні мною "???" та "слов"янин" - очевидно вас обох вмотивовує покращення наш життя чи пайок троля-провокатора. Знайте, що свідомих людей ситуація в країні абсолютно не влаштовує. Продовжіть й далі казки розказувати про не має вибору чи про те, що "Свобода - фашисти". Ще трошки і ви наступите на дитячі граблі, а вони на відміну від дорослих, б"ють набагато нижче лоба!
Слов"янине - ти й так маразматично велику кількість повторуюшся. практично на кожній сторінці там, де є Свобода тож ротика закрий і не розпльовуйся слиною!

??? 2012-10-12 / 10:54:33
2 Слов'янин 2012-10-11 / 19:18:26

вперто бажають люди в черговий раз з розбігу на граблі наступати, так навіщо їм заважати, Словаянине ???

голосуй за того, ні! - он за цього, хібаж це не цирк ???

"голосуванням" тут хіба допоможеш, ситуацію зміниш ???

І головне, що ПР на це погодиться ???

хіба не зрозуміло , що ПР то - не СДПУ (о), а Віктор Федорович то - не Леонід Данилович і тим паче не Віктор Андрійович ???

Слов'янин 2012-10-11 / 19:18:26
Для "Закарпаття за Свободу! 2012-10-11 / 11:55:36"
Шановний, я дуже не полюбляю повторюватись

Довбуш 2012-10-11 / 13:31:09
Слов'янине, ти словоблуд!

Закарпаття за Свободу! 2012-10-11 / 11:55:36
А ти не мусоль, і взагалі краще не думай, бо, як говорить класика про таких людей як ти: буде погане діятися.
Припустимо ти не думаєш про ефімерну проплаченість Свободи, а задумаєшся про Тигипка-2 про тушкокомбінат Удар. Тут навіть мови нема за спонсорів, а в списку яскраві регіоналські тушки.
А щодо того якщо Свобода отримає більшість в парламенті, і дай Боже щоб так сталося, то тим хто тобі за тролінг платить стане дужеее погано. Для повного уявлення мати можне прикладу погортай підручник історії, а саме період Коліївщини!

Слов'янин 2012-10-10 / 18:36:22
Для "Закарпаття за Свободу!" 2012-10-08 / 20:11:49
"Ну придумай щось новеньке!.." Придумувати якраз нічого не потрібно. Я, якщо хочеш, постійно "мусую" дану проблему, бо вона одна з найактуальніших в політичному житті України - відсутність самодостатніх політичних сил, принаймні в правому таборі. Біда таких як ти в тому, що ведуться на популярні лозунги... Припустимо, "Свобода" отримає більшість у ВР, і що далі, хіба не треба буде відробляти кошти спонсорам? В іншому разі, аби вийти з під їх контролю, потрібно буде їх "валити", а це не вдалося навіть такій фігурі як Гітлер.
І на останок, прошу утримуватись від образливих висловлювань на адресу опонентів.

Катерина 2012-10-09 / 17:39:30
Завжди підтримувала Тимошенко, але "Батьківщина" без неї - ніщо. Схиляюся до голосування за "Свободу". Дуже хочеться, що б у парламенті були люди, здатні натовкти пику регіаналам.

авторитет 2012-10-08 / 23:20:57
Балога собі думае що Тягнибок йому зраду простить ніколи цого Віктори ти не дочекаешся і не потрібно нікому зад лезати хоча він тепер це робить усім кидаюсь то до бюту то удару то свободи то знову до нашои україни яку як кури лазиво обосрав НАРОД ПИЧИТАЙТЕ СТАТТІ НА ЦЬОМУ ЗАЙТІ ЗА МИНУЛІ РОКИ і убідитеся що че за людина прадажна

Закарпаття за Свободу! 2012-10-08 / 20:11:49
Слухай слов"янини, тобі не надоїло писати одне і теж?! Ну придумай щось новеньке!
Відсутність криативу змушує думати, що ти, мало того, що проплачений, але й ну дууужеее тупий троль!

Слов'янин 2012-10-08 / 20:04:21
Мені подобається частина лозунгів "Свододи", але коли вона прийде до парламенту, її пейсаті спонсори (така ж ситуація і в ПР, КПУ та ін) не дозволять їх реалізувати.

Мукачівець 2012-10-08 / 17:39:30
Што то за маразматік під йменням Мукачево гавкать? місто Мукачево за Тягнибока та Свободу!

Мукачево 2012-10-08 / 17:15:15

Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін

ЛЬОЛІК 2012-10-08 / 16:08:09
Вставай, народе, зривай кайдани, виріж тиранів, катів убивай. Слава героям!!!.

Інж.Будівельник 2012-10-08 / 11:37:42
Прийшов час Свободи!
Досить ліберально поводитись із ворогами України!
Треба іх гнати із влади!
Хто це зробить як не ВО "Свобода"?
Всі інші уже були у парламенті і показали на що здатні!
Мусимо всяко долучатись для перемоги справжніх українців!

мукачівець 2012-10-08 / 11:35:02
Шановні краяни! Треба усіляко підтримати партію Свобода.Так як до парламенту і так пройдуть опозиція.А от за свободівців треба теж проголосувати, щоб її представники теж приймали участь у прийнятті життєво важливих законів для України.Так як свободівці разом з представниками опозиції не дадуть панувати справжньому шабашу та вакханалії, яка є тепер у ВР.
Я мав честь бути присутнім на зустрічі у Мукачеві із Олегом Тягнибоком.Враження не підвели.Це людина високої моралі та інтелекту.Він жодного разу не дозволив собі образити чи негативно відзиватися про своїх суперників-кандидатів від влади. Це говорить про його людську гідність та рівень вихованості.На усі питання присутніх відповідав з витримкою та повагою.На таких кандидатів мають рівнятися і інші.Це справжнє обличчя українського політика!
Я впевнений ,що такі народні обранці як Олег Тягнибок не дадуть знищити і зруйнувати нашу державу Україну!
Нехай щастить Олегу Тягнибоку.Свідомі українці та усі жовтня небайдужі твердо вирішать для себе-за кого віддати свій голос 28 жовтня 2012 р.

Роман 2012-10-08 / 11:24:45
Думати провибір між Нашою Україною та Свободою можна було б коли не було там Ющенка з його "геніальною" політикою.

Довбуш 2012-10-08 / 10:37:01
Пані Оксано, Рахівщина Вам стоячи аплодує. Чудовий допис, який не потребує чогось додатково, все правильно сказано...Слава Україні!


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи