Тягнибок представив ужгородцям Куцина і Сербайла (ФОТО)

26 вересня голова Всеукраїнського Об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок провів зустріч з мешканцями м. Ужгород.

Тягнибок представив ужгородцям Куцина і Сербайла (ФОТО)

Зустріч розпочалась о 15-й годині на Театральній площі.

Лідер партії представив програму ВО «Свобода» – «Своя влада, Своя власність, Своя гідність, на СВОїйБОгомДАній землі», першу десятку списку партії та кандидатів по мажоритарних округах від Об’єднаної опозиції – лідера Закарпатської Свободи Олега Куцина (72 округ), а також Андрія Сербайла (68 округ).

Під час виступу Олег Тягнибок наголосив: «Ці вибори не є кольоровими, вони є чорно-білі. Або Україна буде українською, або Україна буде комуно-олігархічно-холуйською. Ми пропонуємо докорінні зміни. До прикладу, потрібно ліквідувати обласні та районні державні адміністрації, а самоврядування громади наповнити реальним змістом. Необхідно запровадити обрання та відкликання суддів. Серед першочергових кроків фракції "Свободи": відміна так званої "Пенсійної реформи", скасування "мовного" закону Калєснічєнка-Ківалова та ухвалення, натомість, закону, спрямованого на захист та розвиток української мови.»

Щодо економічних питань, очільник "Свободи" запевнив, що ухвалення закону про стратегічні підприємства, який передбачає заборону приватизації стратегічних підприємств, дуже потрібний. Особливо ця заборона стосуватиметься природних монополій – енергогенеруючих та енергорозподільчих підприємств. Олег Тягнибок наголосив про заборону продажу землі сільськогосподарського призначення.

На зустрічі панував дух патріотизму. Людей зібралося чимало. Олег Тягнибок запевнив всіх присутніх: «Якщо Ваша рука не здригнеться проголосувати за Всеукраїнське Об’єднання «Свобода», то наша рука не здригнеться змінити все на користь українців!», – після цих слів на площі пролунали гучні оплески.

По завершенні зустрічі було багато запитань до очільника ВО «Свобода». Він всіх вислухав та дав вичерпні відповіді.


Прес-служба Ужгородської міської партійної організації  ВО «Свобода»

27 вересня 2012р.

Теги: Тягнибок, Свобода, Куцин

Коментарі

Горець 2012-09-30 / 14:27:12
Підтримую думку "жительки Мукачева", що Тягнибок розумна інтелігентна людина.Я думаю,що зараз розвіялись міфи про В.О.Свободу,як не зрозумілу партію.Ця партія зможе захистити права українів!!!Слава Україні!!!Слава Закарпаттю-нашому славному краю!!!

соло 2012-09-28 / 09:38:31
До селянина

Я в сій темі від самого начала,а ще м не чув за то жеби до того мав якоєсь відношеня Балога. Навіть на сім сайті як задаш шукати Теребля,то увидш лиш фотьки і статі про Бушка. Дай ссилки на свої джерела в медіа-просторі, де кажуть ож то Балога строїв

жителька Мукачева 2012-09-28 / 09:14:54
Мала нагоду бути присутньою на зустрічі із Олегом Тягнибоком у Мукачеві.Просто хотіла почути програму кандидата у депутати ВР із вуст самого кандидата.Повірте, моя думка кардинально змінилася.Людина,яка розлучно, доступно без образ та зверхності могла донести усім присутнім мешканцям міста про важку ситуацію в країні.Не було таких запитань на які б Олег Тягнибок не відповів присутгнім у залі.Навіть не було жодного слова образ на опонентів.Взагалі по телебаченню Тягнибок інколи виглядає агресивним, але в житті це напрочуд дуже спокійна, виважена та інтелігентна людина, а головне високий рівень освіченості та інтелекту відчувається в кожному сказаному слові.
На виборах кожний громадянин України зробить свій свідомий вибір.Здоровий глузд має перемогти!

селянин 2012-09-28 / 03:12:38

До соло 2012-09-28 / 01:21:20

Я маву лем інформаціву із медіа- простору. Там фурт писалося ош керівником і реалізатором алтернативного проєкта у Тереблі є МНС. В усьых медіа упоминалося, ош Віктор Балога усьых пострадавшых у Солотвіні, у Тереблі забезпечит жилплощадьов. Я у Тереблі сього літа быв много раз, уд отых блокув у літі дує холодом, коли 32 C°. Там тувщина ґрунтового покрова 17 m!!! При такуй тириторіі 3 х 6 km із залежами соли, там дузвуляєся строити лем польові туалеты, бо для такого проєкта, що там построили тувщина ґрунтового покрова має быти 350 - 500 m.

Ото бы я хотів знати, чого Олег Куцин цілый час мувчав.

соло 2012-09-28 / 01:21:20
Балога реалізовував свій проект? Ачей ти з Марса впав на наше Закарпаття? Проект розробляли "регіонали", регулювати "розпил" бюджетного бабла власними фірмами постійно приїжджали Бушко і Ледида, а ти приплів Балогу. З Бушка і звідай за то гетто.

селянин 2012-09-28 / 01:08:10

Не розуміву. Кить Куцин такый славный, та зашто мовчав, коли Балога реалізововав свуй "проєкт" для переселенцьув із Солотвина до Тереблі? Усьо постройили, пинязи реалізовали, Балога свуй откат дüстав, а чилядь у ото ґетто ити жити не хоче !
І готової проєктної дукументації на оту стройку неє.
.
Олег Куцин, чого сь усьый час мовчали?

Ігор Баран 2012-09-27 / 21:24:38
Симпатична картинка із вирівнюванням зубів ( чи символічна ?), і дівчинка в джинсах і вишиванці порадувала ( ззаду у всякому випадку ).
Щодо Сербайло виганяв чиїхось хлопців -або дайте факти, або не звинувачуйте

Андрій 2012-09-27 / 20:34:29
А як люстрація пане Тягнивбік. Як люстрація? Чи пан комсомолець, комуніст, партократ Сербайло її вже пройшов

Юрій Чорнота 2012-09-27 / 20:20:29
Настав час повалити Яника. Метод - сильна націоналістична фракція у парламенті в спілці з обєднаною опозицією. Єдина націоналістична партія, яка може і повинна увійти до парламенту - це ВО "Свобода".

Тимінь 2012-09-27 / 20:16:21
Микола 2012-09-27 / 15:33:38
зустрінься зі мною особисто і я тобі влаштую "зустріч зі свободівцями". Але одразу приходь з батюшкою - най молебень за тобою справить.

Житель Тячева 2012-09-27 / 20:13:16
Вова 2012-09-27 / 08:31:26
Не погоджуюсь зі словами вискочки Володьки) сам проживаю на Тячівщині і бачу роботу, яку робить Куцин Олег і його побратими патріоти і що саме цікаво роботу вони роблять не роздаючи велосипеди чи підкупом "гречаними" пакетами, а роблять народні збори, піднімають проблеми місцевості і як ми бачимо їх вирішують, ось тут навіть стаття на сайті є по проблемі с.Косівська Поляна і на допомогу став не регіонал чи єцівець, а Олег Куцин. Що стосується Рахівщини то ситуація ще краща) Куцина всі знаю і голосувати будуть звичайно, що за нього))) тому дана маячня немає нічого спільного з реальними фактами!

хлоп із Вароша 2012-09-27 / 20:12:51
Вован 2012-09-27 / 09:01:53
Це вимушений крок. Він повязаний із ситуативним союзом з Батьківщиною, який необхідний для повалення режиму.

викладач ужду 2012-09-27 / 17:04:12
вовану: "сербайло виключав українських націоналістів з комсомолу та університету"(?!). А можна прізвища конкретно, а не бла-бла-бла? Зрозуміло,що для перемоги любі засоби "хороши", але будь-яка брехня має межу. пам1ятаю,що чучка,як лектор міському партії, читав лекції про деструктивну діяльність українських буржуазних націоналістів, про переваги радянського способу життя.що було -то було,але "такий був час"...

Микола 2012-09-27 / 15:33:38
Немає на них Йосифа Віссаріоновича, той би швидко "організував зустріч свободівців на калымі"!

cvовоda 2012-09-27 / 13:15:56
Побільше б нам таких Куцинів, тоді дерожава була б інша.

Ужгородець 2012-09-27 / 12:38:35
А до чого тут комсомольське минуле Сербайла? Він же не на минулих виборах вийшов із лав комуністичної партії і відразу в Батьківщину перейшов. Це ж було більше 20 років назад.

Горець 2012-09-27 / 12:03:25
Поважаю Чучку П.П.,як людину!Але зараз боротись в одному політичному полі з А.А.Сербайлом є не доцільним.Це показує людям роздрібленність опозиції і тим самим посилює зневіру опозиційних виборців.Результат на виборах може бути "плачевним"! Має бути один кандидат,якого висунула партія Батьківщина:Сербайло А.А.

Горець 2012-09-27 / 11:57:00
Слава Україні!!!Дуже сподобався мені виступ О.Я.Тягнибока.Видно, що людина інтелігентна,щира,пряма!Людина,яка буде відповідати за свої слова та дії.Яка не зрадить людей та державу!Закликаю всіх патріотів-закарпатців голосувати за ВО Свободу або ВО Батьківщину!!!

Українець 2012-09-27 / 10:57:44
Тягнибок виконує домовленості з Батьківщиною. І це підтверджує його порядність. Чучка такий же комсомолець і комуняка, як і Сербайло, до того ж ще й стукачок кдбешний.
Чи на своєму місті Куцин, вирішувати керівництву ВО Свобода. Але те, що він патріот не викликає сумнів.

ДЕЯ 2012-09-27 / 10:24:41
Вован 2012-09-27 / 09:01:53
Націналіст Тягнибок підтримує комуняку Сербайла, котрий за український націоналізм виключав наших хлопців з комсомолу та університету? Ганьба!!!!

Вован, а які то наші хлопці у консомолі були, чи то мали прикрість від того що їх виперли з нього?
Мій батько наприклад не дорожив квитком консомольця і одразу як його вручили він ту "радісну" книжечку порвав, і нічого закінчив універ томущо займався навчанням, а не підтиранням партійних дуп.


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи