У фіналі національного відбору "Євробачення" Рената Штіфель виступатиме без балету та бек-вокалу

18 лютого в Україні стартує фінал національного відбору «Євробачення - 2012». За можливість представляти нашу країну на пісенному конкурсі в Баку змагатиметься 22 учасників. Серед них і закарпатка Рената Штіфель.

У фіналі національного відбору "Євробачення" Рената Штіфель виступатиме без балету та бек-вокалу

Кореспонденту Закарпаття онлайн вдалося поспілкуватися з Ренатою за 2 доби до національного відбору і дізнатися, як проходять останні приготування до фіналу. Співачка якраз знаходилася у ательє, де їй дошивали конкурсне вбрання. Фасон сукні Рената придумала сама, однак подробиці про колір, стиль говорити відмовилася, мовляв, нехай це буде сюрпризом. Сказала лише, що сукня буде з легкої повітряної тканини зі шкіряними вставками. «На сцені я буду ніжною, але зухвалою», - розповіла Рената.

Співачка пожалілася, що дуже стомлена – виснажливі репетиції та підготовка до фінального відбору займають увесь час. «Я навіть поїсти забуваю»,- зазначила вона.

Щодо композиції та постановки номера, Рената розповіла, що спочатку був задум залучити балет та відомих режисерів, однак, у кінцевому підсумку, вирішили, що вона буде на сцені одна і навіть без бек-вокалістів. «Я дуже хочу своєю емоційною піснею достукатися до людських сердець, щоб у глядачів мороз пішов шкірою», - поділилася Рената.

Серед найбільших конкурентів Штіфель назвала Гайтану, гурт «Нереальные пацаны», Ольгу Полякову та Макса Барскіх. «Я на їх тлі зовсім невідома співачка. Вони вже розкручені - їх впізнають, за ними стоять продюсери. Конкурувати з цією зірковою командою буде надзвичайно важко, однак я – боєць і здаватися не збираюся», - зізналася закарпатка.

До речі про продюсера, останнім часом у ЗМІ з’явилося чимало інформаційних повідомлень на цю тему. Одні джерела називають таємним спонсором закарпатської учасниці Тимофія Нагорного, інші взагалі приписують їй підтримку і просування режисерської групи Першого Національного каналу України. Більше того, в інтернеті поширюються чутки, що все уже вирішено, і Рената однозначно представлятиме Україну в Баку. Співачка прокоментувала це з усмішкою: «Усі ці «мульки» мене смішать. Я дивуюся фантазії людей, які розповсюджують подібне. Щодо Нагорного, то він продюсує учасницю національного відбору Марту. Вона про це неодноразово заявляла. Важко здогадатися, чому і мене йому приписують. Наразі у мене немає ніякого продюсера, у підготовці до конкурсного відбору активно допомагає Вадим Лісіца і поки що я працюю лише з його командою. Крім того, є просто добрі люди – меценати із Закарпаття, які фінансово підтримують мене, бо хочуть, щоб їхня землячка представила Україну на європейському конкурсі. Якщо все буде добре і мені вдасться перемогти у національному відборі, а я в це вірю, то тоді буду звертатися до відомих у світі шоу-бізнесу людей – продюсера Руслани, Тимофія Нагорного, Вадима Лісіци».

Найактивнішими своїми вболівальниками закарпатська співачка назвала батьків, рідних, друзів, офіційну групу «ВКонтакте» та фан-клуб. Щодо коханої людини, то Рената скромно зізналася: «Моє серце поки що вільне. І навіть у День закоханих, крім привітальних sms від друзів, я не отримала жодної листівки-валентинки».

Про свої шанси на перемогу Рената говорить оптимістично: «Хвилююся, однак сподіваюся, що все буде добре. Я вірю в матеріалізацію думок - що якщо ти дуже сильно чогось хочеш і докладаєш максимум зусиль, то воно до тебе притягується. Тому я налаштована на позитив і розраховую на підтримку глядачів, яка приведе мене до перемоги».

Нагадаємо, фінал національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення – 2012» проходитиме в студії і транслюватиметься у прямому ефірі на Першому національному каналі у суботу, 18 лютого, о 12:35.

Переможця, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2012», обиратимуть шляхом змішаного голосування журі й телеглядачів у відсотковому співвідношенні 50 на 50, - повідомили з прес-служби Першого національного.

Людмила Сюзева, Закарпаття онлайн

17 лютого 2012р.

Теги: Рената Штіфель, пісня, конкурс

Коментарі

jojo 2012-02-17 / 20:23:03
Renata syper star

Полина 2012-02-17 / 15:24:54
ВАДИМ ЛИСИЦА!

Цьом 2012-02-17 / 14:47:33
Удачі!!!! Ми за тебе!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини