На Закарпатті презентували перший позашляховик від Ауді

Головна фішка першого позашляховика, тобто джипа, від Ауді – Ауді Q7 -- ця машина регулює висоту підняття дна автомобіля над поверхнею дороги. Таким чином можна по бездоріжжю їхати з комфортом як у лімузині і розвивати швидкість до 100 км/год

Audi Q7
Audi Q7
Адаптивна пневмопідвіска самостійно знижує кузов автомобіля залежно від швидкості руху та адаптує амортизатори і робить авто на бездоріжжі абсолютно стійким. Серед достоїнств Ауді Q7 -- багатофункціональність, власне бортовий комп'ютер, який простий у використанні, фактично машина думає замість водія і самостійно визначає параметри для тієї чи іншої дії, наприклад, знижує швидкість на повороті. За монітором на панелі керування можна й припаркуватися, навіть не дивлячись у дзеркало заднього виду, а звукові та світлові сигнали попередять водія про потенційну небезпеку від його колег за кермом сусідніх авто. Передбачено 28 конфігурацій сидінь, можна встановлювати третій ряд сидінь, тобто загалом комфортно перевозити 7 чоловік. У другому ряду серійно встановлюється великий люк, куди можна вантажити навіть лижі.

Машину представив на Закарпатті офіційний дилер ТОВ “Закарпатавто”, зібравши тусовку потенційних клієнтів та влаштувавши реальний тест-драйв. Серед присутніх були і екс-заступник голови ОДА Йосип Кул, і технічний директор “Єврокару” Ігор Царенко, чимало бізнесменів. Дехто використав ситуацію, щоб похизуватися і своїм, не менш “крутим”, авто: у мобільник лунали команди водіям: “Жинь гев, най люди побзеравуть!”

Найбільше вражень – від тест-драйву: покататись майже місячним ландшафтом на Клиновецькому кар'єрі дозволяли всім, хто мав водійські права. З вражень:

Володимир Пловайко:
-- Чудові враження, найбільше сподобалось, що на повороті я дав повний газ, а машина сама загальмувала і зробила все замість мене. Я їжджу на Ауді А6, але ця ще краща.

Ігор Царенко, технічний директор “Єврокару”:
-- Велика, позашляховик – це головне. Для мене найважливіше в авто – активний драйв. Усе інше не варте грошей. Чи співпадають мої вимоги до автомобіля з тим, що закладено а Ауді Q7? Так, але із зауваженнями. Чи буде “Єврокар” складати цю модель – я поки не можу відповісти. З технічного боку немає нічого складного змонтувати таке авто, але потрібен ринок, який його потребує. За рік в Україні їх будуть продавати може тисячу-дві, тому виробляти таку марку на конвеєрі потужністю 70-120 тисяч авто – це дуже великі інвестиції, які не оправдовують себе. Це поки що не український автомобіль. Але він -- для українських доріг.

Жінка:
-- Думаю, вся моя сім'я отримала море задоволення, це дійсно те авто, яке чекала Україна – комфортабельне, зручне, прохідне. Ми вже його замовили.

Олег Адамчук, ТОВ ФЦА “Україна”:
-- Супер машина, дорогу для неї вибрали найгіршу, яку тільки можна було знайти на Закарпатті. Думаю, що перспективи розвитку соціально-економічної ситуації у нашому краї дозволяють говорити про те, що скоро дороги у нас будуть хороші, тому треба звертати увагу на швидкісні якості машини. А для придбання все-таки треба використовувати європейські принципи і давати авто споживачеві на один день і тоді вже можна зрозуміти, чи варто її купувати. Людині, яка користується іншими моделями, дуже складно одразу зорієнтуватися. Такі речі, як нинішня презентація, тест-драйви треба частіше робити на Закарпатті.
Машина – мрія будь-якого автолюбителя, бомба за всіма параметрами, вона буде актуальною ще до 2012-2014 року. Слухається будь-якого руху, буквально подиху. Не відчуваються ніякі ями.

За прогнозами фахівців, до кінця року на Закарпатті можуть купити 3-4 такі машини, адже базова модель коштує 65 (з дизельним двигуном), 78 (з бензиновим) тисяч євро. Хоча перші покупці вже не забарилися. На європейський ринок Ауді Q7 вийшла наприкінці березня і за дослідженнями німецьких маркетологів більш схильні її придбати споживачі вільні та незалежні – у сім'ї, де чоловік та дружина мають самостійний бізнес і не мають дітей.
Закарпаття online
16 травня 2006р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
» Всі новини