Закарпатське Мукачево такого велелюддя ще не бачило!

Глядачами грандіозного концертного шоу "Мукачево скликає та єднає друзів", організованого за сприяння Єдиного Центру, стали понад 50 тисяч закарпатців

Закарпатське Мукачево такого велелюддя ще не бачило!

28 серпня на мукачівському стадіоні  "Спартак" відбулася грандіозна концертна програма "Мукачево скликає та єднає друзів". Такого велелюддя глядачів місто над Латорицею ще не бачило!  Заповнені вщент трибуни та поле спортивного комплексу зібрали понад 50 тисяч жителів краю з різних його куточків. За святковим дійством спостерігали діти і молодь, дорослі та літні люди! А чудова погода та відмінна концертна програма лише додавали гарного настрою присутнім. Усе це стало можливим за сприяння обласної організації Єдиного Центру та головного організатора концерту  - фірми "Барва".

Вже вкотре команда Почесного громадянина Мукачева Віктора Івановича Балоги робить для мукачівців та гостей міста приємні сюрпризи до храмового свята – Успіння Пресвятої Богородиці. Невід’ємною частиною цих святкувань стали вечірні концертні програми "Мукачево скликає та єднає друзів". Напевне, уявити собі 28 серпня без цього дійства вже неможливо. Нинішнього року концерт відбувся в одинадцяте й перевершив усі попередні за кількістю глядачів! І ніякі кризи та політичні перепитії йому не завадили. 

Щоразу  організатори та меценати святкового дійства надають йому особливого колориту, кожен новий концерт має свою родзинку, а виступи популярних зірок вітчизняної та зарубіжної естради вдало поєднуються з різноманітними масовими конкурсами. Це, безперечно, додає глядацької популярності.

Цього року за підтримки обласної організації  Єдиного Центру ще у травні місяці стартував перший сезон карооке-шоу  "Хочеш-співай!" Впродовж літа пісенний проект побував у багатьох містах і селищах краю, збираючи величезну кількість учасників та прихильників. А 28 серпня на стадіоні "Спартак" - перед початок виступу головних виконавців - відбувся фінал карооке-шоу. Він став справжнім зірковим часом для переможців відбірних турів. Адже свої вокальні здібності вони змогли продемонструвати багатотисячній аудиторії. Окрім того,  на фіналістів чекали цінні подарунки. Переможець, який виборов перше місце, отримав телевізор, друге місце – DVD- програвач, третє- мікрохвильову піч. Не залишилася без подарунків й решта учасників шоу. І усе це від головного спонсора пісенного проекту –  очільника обласної організації Єдиного Центру Івана Балоги.

Після цього талановиті аматори поступилися  сценою справжнім зіркам естради. Цього вечора для глядачів співали учасники  "Фабрики зірок", відомий російських гурт БиС та популярні виконавці – Настя Каменських і Потап. Вони привітали закарпатців й подарували їм більш ніж двогодинний виступ. Глядачі подячно сприйняли цей дарунок і безперервними шаленими оваціями підтримали артистів. Під пісні зірок танцювали і малі, і старі….

А закінчилося дійство яскравим феєрверком. Більше десяти хвилин небо над нічним Мукачевом прикрашали різнокольорові вогні, що стало красивим фінальним акордом свята. Тисячі глядачів, вражені грандіозним шоу, прощалися з побажаннями обов’язково зустрітися наступного року.

Безперечно, свято не було б таким довершеним, якби не кропітка робота багатьох людей  – організаторів, сценаристів, звукорежисерів, відеоінженерів та звичайно ж – правоохоронців, що на високому професійному рівні забезпечили охорону громадського порядку.

Варто зазначити, що нинішній концерт є одним із багаточисельних проектів, які успішно реалізуються в краї за підтримки та сприяння лідерів Єдиного Центру – Віктора Балоги, Ігоря Кріля, Василя Петьовки та голови обласної організації – Івана Балоги. Разом з  постійними благочинними проектами, Єдиний Центр особливу увагу приділяє організації та проведенню різноманітних культурно-мистецьких заходів – концертів, фестивалів, конкурсів. Учасниками цих заходів стають як дорослі, так і діти та молодь. Адже Єдиний Центр одним із пріоритетів своєї діяльності вважає підтримку та відродження національної культури, народних традицій, самобутніх талантів, зміцнення духовності нації, організацію змістового дозвілля молоді. Ця робота, за словами голови обласної організації Івана Балоги, буде продовжена і в майбутньому, повідомили з прес-служби Закарпатського Єдиного Центру.

Мукачево.net
29 серпня 2009р.

Теги: Мукачево, Балога, Єдиний Центр, "Барва", концерт, Потап, Настя Каменських, карооке-шоу,

Коментарі

танюша 2009-08-30 / 23:11:00
концерт супер просто клас Настінька очень кльвая а Бис молодці і підкажіть кли буде повтор концерту на м студіо дякую чеаю відповіді

саша 2009-08-30 / 21:57:00
яка там культура? Мукачеву вистачить і Потапа з Каменских :) :) :)Слава Балогам та ЄЦу! ось вам і "відродження національної культури... зміцнення духовності нації.." Хоч би вже цього не писали..

Гуцул 2009-08-29 / 19:42:00
Скільки бабок витратили на масковських звьозд? Краще би їх вклали у культуру

НОВИНИ: Культура

11:02
Закарпатський обласний театр драми та комедії з Хуста привезе до Ужгорода дві прем'єри
11:34
У Мукачеві стартував фестиваль дитячих театрів "Імпреза над Латорицею" (ПРОГРАМА)
16:06
Хор "Cantus" розпочинає концертний тур "Звуки небес, голоси землі"
06:47
Алло
15:00
Сьогодні в Ужгороді стартує ІІ Всеукраїнський конкурс хорового мистецтва імені Михайла Кречка
13:52
В Ужгороді в неділю зірковий склад акторів зіграє одну з кращих комедій XXI століття
11:20
/ 4
В Ужгороді розпочався IV Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури"
21:09
/ 1
Загублені у коханні
13:56
В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
06:00
Загадкова вісімка
10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
» Всі новини