Закарпатська дівчина зачарувала Костянтина Меладзе на кастингу "Фабрики зірок-З" (ФОТО)

Надія Кемінь прикрашає своє життя музикою, більше того, музика — невід'ємна частина її життя. У свої дев'ять Надя грала на фортепіано й на такому делікатному інструменті, як сопілка; у дванадцять співала в хорі; з п'ятнадцяти років займається вокалом. Зараз дівчині — дев'ятнадцять. Вона студіює історію в УжНУ й активно займається музикою. Молода співачка справді віддає себе улюбленій справі сповна. її спів чули на різноманітних українських фестивалях, концертах і вже тоді вона полонила шанувальників силою свого голосу. Надіїним "форматом" можна назвати природність і щирість, завдяки цим та багатьом іншим позитивним якостям співачка пройшла кастинг "Фабрика зірок—3". Відомий композитор Костянтин Меладзе відкрив у дівчині талант, а це вже перемога.

Закарпатська дівчина зачарувала Костянтина Меладзе на кастингу "Фабрики зірок-З" (ФОТО)

"Мені було цікаво, як мене оцінить композитор Костянтин Меладзе і взагалі просто було цікаво, як поводитимуся на такому кастингу", — пояснює Надя мету участі в "Фабриці". Каже — журі конкурсу зважали не лише на голос, а й на неординарність, харизму особистості. Мало було заспівати, треба було за кілька секунд проявити власну "родзинку" й захопити своїм виступом журі. "На цьому кастингу члени журі враховують типаж, вокал, сценічні здібності...", — розповідає наша учасниця.

Під час відбору Надя виконала твір Бетховена, заспівала коломийку, проте це було не зовсім у "фабричному стилі", отож конкурсантці запропонували проявити себе у "чомусь" сучасному (очевидно у чомусь попсовому... — Авт.). Попри те, що Наді більше до смаку народні пісні, довелося співати естрадні. З естради їй імпонує Анастасія Стоцька, тому Надя заспівала пісню "Прикольна". Для Наді це було, мабуть, екстремально, адже за короткий термін треба було поміняти свій репертуар — з народних пісень переключитися на сучасні.

Як пояснює наставник співачки — голова молодіжного продюсерського центру "Забава" Петро Ренжин, у дывчини був образ простої закарпатської дівчини, яка співає народні пісні та ще й має сопілочку при собі. До речі, про цю сопілку ще довго згадували і учасники, і журі, і журналісти, бо Надя дійсно епатувала своєю трою на цьому інструменті.

Закарпатська дівчина зачарувала Костянтина Меладзе на кастингу "Фабрики зірок-З"Щодо самого кастингу, то Надя та П.Ренжин (який підтримував її та інших учасників із Закарпаття) кажуть, організація залишала бажати кращого. Деякі учасники могли заходити по кілька разів й ніхто цього не помічав... Власне, у Львові відібрали двох учасників, які восени поїдуть до Зіркового будинку до Києва. Наразі Надя потрапила до резерву (а це дуже хороший результат) і в неї є великі шанси потрапити на Фабрику. Вона зізнається — на Фабрику потрапити хоче для того, аби набратися досвіду у Костянтина Меладзе. П.Ренжин сподівається на сопілку, адже вона викликала такий ажіотаж.

Нині Надія склала екзаменаційну сесію і продовжує трудитися в музиці... Зазначає — хотіла би реалізувати себе в музиці, мати власну пісню (до речі, дівчина сама пише тексти й вірші) та стати професійним істориком. Хоче поєднувати ці дві улюблені справи.

У майбутньому будуть ще й інші конкурси, і Надя проявить себе, бо ж недарма Чайковський казав, що "краса музики — не в нагромадженні ефектів і гармонійних курйозів, а у простоті та природності"...

Евеліна Гурницька, "РІО"
27 червня 2009р.

Теги: Ужгород, Львів, "Фабрика зірок-3", кастинг, "Забава", Надія Кемінь, вокал, пісні, естрада, журі, Костянтин Меладзе, фото

НОВИНИ: Культура

11:34
У Мукачеві стартував фестиваль дитячих театрів "Імпреза над Латорицею" (ПРОГРАМА)
16:06
Хор "Cantus" розпочинає концертний тур "Звуки небес, голоси землі"
06:47
Алло
15:00
Сьогодні в Ужгороді стартує ІІ Всеукраїнський конкурс хорового мистецтва імені Михайла Кречка
13:52
В Ужгороді в неділю зірковий склад акторів зіграє одну з кращих комедій XXI століття
11:20
/ 4
В Ужгороді розпочався IV Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури"
21:09
/ 1
Загублені у коханні
13:56
В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
06:00
Загадкова вісімка
10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
» Всі новини